STATUS UPDATED!
Subhanallah Alhamdulillah Allahuakbar
ᵅᵅⁿ ও: Gleam Tablet

Menu

Thursday, January 30, 2020

Gleam Tablet
Gleam Tablet Sendayu Tinggi

Gleam Tablet Sendayu Tinggi

Normal Price RM 38.00
Member Price RM 34.20

Nak order / Register Member ↓

Direct Whatsapp Click → 013-4040411Info Produk :

 • Tablet kunyah khas untuk kecantikan dan kesihatan kulit dengan perisa tembikai susu dan vanila.Mengandungi Centella Asiatica Extract (daun pegaga) untuk meransang penghasilan kolagen, memperbaiki tisu kulit, meningkatkan keanjalan dan mengekalkan keserian serta keremajaan kulit
 • Mengandungi Mulberry Extract untuk anti-penuaan dan menyerikan kulit
 • Mengandungi Quince Seed Extract untuk melindungi kulit daripada kesan radiasi ultraviolet dan mengurangkan kedutan pada kulit
 • Mengandungi Cerepron F (ekstrak ragi), sejenis zat yang berfungsi sebagai antioksidan juga mengandungi gluthatione yang berkesan dalam mencerahkan rona kulit. Cerepron F berkesan merawat kulit secara menyeluruh, mengembalikan keremajaan kulit, menegangkan kulit, mengelakkan kulit berminyak, mengurangkan masalah kulit kering, mengurangkan jerawat ringan serta mengurangkan sebum serta noda pada kulit.
 • Mengandungi Astaxanthin (karotenoid) yang 550 kali lebih baik berbanding vitamin E untuk menghapuskan radikal bebas dalam sel-sel. Provitamin A Astaxanthin juga dipercayai dapat melawan kedutan dan kulit mengendur dengan berkesan.
 • Mengandungi ekstrak Lidah Buaya yang tinggi dengan vitamin C, vitamin E dan zink yang berfungsi sebagai antioksida dan membantu melambatkan proses penuaan. Lidah buaya membekalkan oksigen pada darah dan menghidrat serta membaikpulih tisu kulit.
 • Mengandungi Asid askorbik (Vitamin C) yang bersifat anti-oksidan dan melindungi kulit dari radikal bebas yang terhasil oleh ‘sunburn’, dan pencemaran. Memiliki kandungan Vitamin C yang tinggi, ia mampu melindungi dari perubahan warna kulit, melindungi radiasi UV, memperbaiki struktur kulit dan mencepatkan penyembuhan luka dan kesan terbakar.
 • Mengandungi ekstrak Tembikai Susu yang tinggi kandungan vitamin C. Vitamin C diperlukan untuk pembinaan kolagen, yang menyediakan struktur untuk kulit dan rambut yang lebih sihat. Vitamin C juga bersifat sebagai antioksidan yang melawan radikal bebas dengan meningkatkan sistem kekebalan tubuh.
 • Berat 33 gm (1.1g x 30 tablet)

Cara Pengambilan :


 • Ambil 1 tablet kunyahan pada waktu pagi dan 1 tablet kunyahan pada waktu malam setiap hari. Ibu menyusu digalakkan pengambilan selepas bayi berusia 4 bulan ke atas. Ibu hamil tidak digalakkan pengambilan . Boleh diambil bagi penghidap cyst dan fibroid (1 biji sehari sahaja)

Bahan Utama :

 •  Dektros, Isomalt, Serbuk Susu Skim, Serbuk Jus Tembikai Susu, Krimer Bukan Tenusu, Serbuk Whey, Serbuk Jus Kiwi, Esktrak Pegaga, L-Cysteine, Vitamin C, Ekstrak Mulberi, Ekstrak Biji Quince, Mineral Premix (Kalsium, Selenium, Magnesium, Zink, Iron, Iodin), Vitamin Premix (Vitamin A, Vitamin D, Vitamin C, Vitamin B1, Vitamin B2, Vitamin B6, Asid Folik, Asid Pantotenik, Vitamin B12, Vitamin K1, Biotin, Vitamin E), Cerepron F (Ekstrak Yis), Esktrak Lidah Buaya, Astaxanthin dan Esktrak Vanila. Mengandungi Acesulfame Kalium Sebagai Bahan Pemanis Tanpa Zat Yang Dibenarkan. Mengandungi Bahan Perisa Dan Pewarna Yang Dibenarkan. Mengandungi Agen Anti-Pengerakan, Pengawal Asid dan Bahan Penstabil Sebagai Kondisioner Makanan Yang Dibenarkan.

Gleam Tablet Sendayu Tinggi

Gleam Tablet Sendayu Tinggi

Gleam Tablet Sendayu Tinggi

Gleam Tablet Sendayu Tinggi

Gleam Tablet Sendayu Tinggi


No comments:

Post a Comment

FOLLOW @sendayutinggi_beauty

Copyright © Design by nurfarhan