STATUS UPDATED!
Assalamualaikum...Jom sama sama berdoa untuk saudara islam kita yg ditindas.. Pray for ALEPPO..Pray for GAZA..
cik aan: Majlis kahwin acik

Menu

Friday, November 11, 2016

Majlis kahwin acik

Assalamualaikum cik blog

Lama dah tak berblog diruangan memory bertaip aan ni..hehe..
saja kan nk throwback kenangan kenangan manis dengan family...
Alhamdulillah 7.1.2017 dah selamat dah majlis kahwin adik perempuan , tahniah la buat acik dan adik ipar.. semoga kekal bhagia bersama hingga ke syurga.
ok malas nak citer panjang, aan nk parking gambar kat sini...


kad kahwin design aan buat untuk adik



gigih buat peta


t.kasih mak bgi sejadah ni as gift sbb tlg kenduri..hehehe

bunga tangan hasil tangan kakak ngan adik

bunga tgn handmade... ish mstila handmade..xkan kaki plak..hahaha

hantaran gubahan aan dan adik

gubahan nampak je simple tapi nk siapkn amik masa berjam

bz cik aan tlg packing brg


banyak betui kje time ni

bilik pengantin 

pengantin xpuas bergambar :)

acik 



ni pengantin baru jugak..baru 3 taun..kiki


amboi dia.. 

senyum skit... :)



acik, k.nad, aan and ina

aish bnyk plak cahaya

posing atas pelamin 

rasmi plmin dlu.. bru siap pasang..jgn marah nah pengantin

selamat pengantin baru buat acik dan suami..

da settle majlis , kita buat bbq plak..aumm


kenyang smpai pagi ..hihi

mak bz bakar ayam :)
kita tukang snap je..





my personal ig @nurfarhan.aan

Copyright © Design by nurfarhan