STATUS UPDATED!
Assalamualaikum...Jom sama sama berdoa untuk saudara islam kita yg ditindas.. Pray for ALEPPO..Pray for GAZA..
cik aan: Bedak miyami fake

Menu

Sunday, October 30, 2016

Bedak miyami fake

Assalamualaikum

Harini rasa kecewa sangat... sebab apa...sebab tertipu beli barang dapat yang fake..
Ni baru first time beli bedak dapat yang fake .. nak nak bila kita tertunggu je barang smpai sebab stok bedak dah nak habis..memang masa tu geram sangat.. bukan murah2 tau..

Bedak miyami ni mmg febret aan ..dah brape tahun da setia ngan bedak ni.. mmg slalu beli okay je..
minggu lepas terasa la nk beli bedak miyami ni dari lazada... service penghantaran dia okay je.. tapi barang plak yang tak okay...

First da bukak kotak bedak miyami tu .. aihh kenapa rasa ringan semacam je..
tgok macam bekas tak sama mcm sblum ni,,kaler packaging kat luar dia pun mcm cerah skit , time tu rasa  tak sedap hati dah..terus capai yg bedak miyami yang lama dan try bandingkan dgn yg baru beli ni ,tengok bhgian blakang pun lain..kedudukan sticker dia pun tak sama.. masa tu dah tau da dpt yg fake .. bukak bedak miyami tu lagi luluh hati ni.. kaler gelap semacam je.. bila sentuh je tekstur bedak tu terus berlerai..huhu.. apply kat tgn pun gelap je ... bau dia wangi semacam ..biasa bedak miyami takde bau sangat... bila tekap pakai span basah macam tesktur dia tak melekat..mmg jauh beza nya dari bedak miyami ori.. span dia pun berbeza... jdi berhati-hati la ketika membeli...



Bedak miyami fake
kaler ori lagi cerah
span bedak ori lagi tebal
bedak miyami ori lagi berat berbanding fake
tekstur bedak fake berlerai bila sentuh

Bedak miyami fake
bekas bedak fake lebih curve di bahagian bucu
Bedak miyami fake
sticker ori berada dibawah berbanding fake



Bedak miyami fake

Bedak miyami fake
mahal tau rm 30 tu
tapi dapat yg fake





my personal ig @nurfarhan.aan

Copyright © Design by nurfarhan