STATUS UPDATED!
Assalamualaikum...Jom sama sama berdoa untuk saudara islam kita yg ditindas.. Pray for ALEPPO..Pray for GAZA..
cik aan: Tonton Drama Secara Online

Menu

Wednesday, October 5, 2016

Tonton Drama Secara Online

Assalamualaikum..

Hai harini aan tak tau nk taip entri apa..hihi banyak sebenarnya nak share
umm jap tgh pikir.. ok ok dah ingat da ~~~
tengah duk online tadi rasa macam nak tengok drama yang tak sempat nak tengok dulu..
Haa.. nak tengok kat mana eh drama online tuh... ??
meh sini nak bisik.. tapi tak boleh bisik kat telinga.. bisik kat entri ni dahla ..:)
haha.. jgn marah nah
ni haa dia korang klik sini aka website kepala bergetar
kat sini mcm macam macam drama korang boleh tengok...
rasanya tak payah list la tajuk drama apa... kena pi check it out kat website tadi...
yg mana hantu drama tu syok la korang
ok la guys..pendek je karangan harini..
nak masak plak ni..selamat menonton lah ye

my personal ig @nurfarhan.aan

Copyright © Design by nurfarhan