STATUS UPDATED!
Assalamualaikum...Jom sama sama berdoa untuk saudara islam kita yg ditindas.. Pray for ALEPPO..Pray for GAZA..
cik aan: Glutathione Toner Pencerah Jamu Jelita

Menu

Tuesday, October 18, 2016

Glutathione Toner Pencerah Jamu Jelita

Whtsapp RM19.90 Whatsapp 0134040411

Harga Rm 19.90
Whtsapp 0134040411Glutathione Toner Pencerah keluaran Jamu Jelita bertindak mengekalkan kesegaran kulit wajah di samping membantu mengecilkan liang pori, mengekalkan kelembapan dan kelembutan kulit serta mengawal penghasilan sebum atau minyak pada di bawah lapisan kulit seterusnya membantu mencegah pertumbuhan jerawat yang menjejaskan penampilan anda.

Kandungan: 60 ml

KEBAIKAN GLUTATHIONE TONER PENCERAH

Memelihara kelembapan dan kelembutan kulit wajah
Membantu meningkatkan ketegangan dan keremajaan kulit
Membantu mencerahkan kulit wajah anda
Mengatasi masalah kulit yang kering serta berjerawat
Mengecilkan liang pori
Memudarkan kesan parut,jerawat, jeragat dan bintik-bintik hitam
Memulihkan kerosakan kulit akibat toksin dan pancaran radiasi UV
Mencegah proses penuaan kulit
Memperbaiki struktur kulit
Menyegarkan lagi kulit anda

KEBAIKAN GLUTATHIONE TONER PENCERAH

Cyclopentasiloxane/Dimethicone Crosspolymer: Sebatian yang terhasil daripada silikon ini berfungsi sebagai bahan penstabil bagi menyeimbangkan fungsi ramuan di dalam produk ini.

Cyclomethicone: Cyclomethicone adalah sejenis cecair yang bebas dari alkohol yang berfungsi sebagai bahan pelarut yang lembut dan tidak mengganggu keselesaan kulit.
Talc: Talc atau talkum merupakan bahan mineral yang berupaya menyerap kelembapan di samping mengurangkan masalah kulit yang disebabkan oleh penghasilan peluh yang berlebihan.
Titanium Dioksida: Sebatian sintetik yang turut dipanggil titania ini mudah menyerap ke dalam kulit dan berperanan menambah warna pada sesuatu produk serta melindungi kulit daripada sinaran matahari dan pancaran radiasi ultraungu (UV) sekaligus membantu mencegah proses penuaan dan serangan kanser kulit.

Ethylhexyl Methoxycinnamate: Turut dipanggil Octyl Methoxycinnamate, sebatian ini berfungsi melindungi kulit daripada kerosakan akibat pancaran radiasi UV, selain mengurangkan kemunculan parut pada kulit.

Pewangi: Pewangi juga merupakan salah satu ramuan di dalam produk ini bagi menambahkan lagi aroma yang menyegarkan kulit anda.
Mutiara: Mutiara berupaya meningkatkan kecerahan kulit di samping melindunginya daripada pancaran radiasi ultraungu yang boleh mengakibatkan kerosakan dan serangan kanser kulit. Selain membantu mengekalkan kehalusan dan kelembapan kulit, mutiara juga mampu mengatasi masalah kegatalan serta mengurangkan kesan garis-garis halus dan kedutan.

Kolagen:Kolagen merupakan struktur protein utama yang kaya dengan khasiat untuk kesihatan luaran dan dalaman. Ia mengandungi asid amino yang mampu membina dan mengekalkan tisu yang sihat, menyeimbangkan kandungan protein dalam badan serta mengekalkan kelembapan dan kehalusan kulit. Kolagen juga bersifat antioksidan dan berupaya memelihara keanjalan dan keremajaan kulit di samping mempercepatkan proses pemulihan luka pada kulit.

CI 15985: Sebatian yang turut dipanggil Sunset Yellow FCF ini merupakan pewarna kuning azo sintetik dan sering digunakan di dalam produk penjagaan diri seperti sabun, losyen dan krim.

CI 12700: Bahan yang turut dinamakan Sudan Yellow 3G ini berfungsi menambah warna kuning ke dalam produk ini.

CARA PENGGUNAAN GLUTATHIONE TONER PENCERAH

Sapu dan ratakan Glutathione Toner Pencerah pada kulit wajah dengan kapas.
Untuk kulit sensitif, letakkan kandungan produk ini pada kapas yang telah dilembapkan dengan Ratakan pada seluruh wajah.


No comments:

Post a Comment

FOLLOW @sendayutinggi_beauty

Shawl dan Bawal cantik jom follow @shawlhijab.my

Order whtsapp 013-4040411

Copyright © Design by nurfarhan