STATUS UPDATED!
Assalamualaikum...Jom sama sama berdoa untuk saudara islam kita yg ditindas.. Pray for ALEPPO..Pray for GAZA..
cik aan: Eye care ( chewable )

Menu

Sunday, October 23, 2016

Eye care ( chewable )



( 60 Tablet ) Harga Jualan: RM 150.00 Whtsapp 0134040411

( 60 Tablet )
Harga Jualan: RM 150.00
Whtsapp 0134040411


EYE CARE CANDY
 .
Eye Care Candy ialah merupakan penawar bagi mengurangkan dan menghilangkan rabun sepantas 48 jam. Kapsul ini berbentuk candy(GULA2). Kanak-kanak sangat mesra dengan kapsul ini.Kalau anak2 Anda ada rabun mesti suka sesangat.Nak anak anda tidak terganggu semasa belajar dgn rabun dan speknya? Ini la penyelesaiannya.
 .
Produk ni diperbuat darpada bahan semulajadi. Banyak bahan boleh membantu membaik rabun & mencantikkan mata anda seperti susu kambing,apple, brokoli, elderberry, bilberry, tomato, carrot dan vitamin A,B,C. Rakan2
anda mesti cemburu dgn kecantikan mata anda lepas ni.
..
Eye Care Candy salah satu produk paling top dijual kerana produk ni mmg berkesan!!.Kapsul ini tidak berbahaya.Kepada anda yang takut nak masukkan ubat mata dekat mata tu.. Haaa ni penyelesaiannya.Anda semua hanya perlu hisap jer ubatnya.Sedap pun sedap.. Anda semua tak perlu lagi buat operate laser yg beribu2 tu haa.
 .
Eye Care Candy selamat digunakan.Tiada bahan kimia.Tiada kesan sampingan dan selamat digunakan di pelbagai peringkat umur. 1 family ygrabun boleh makan sama2 tauu.. Produk ni berperisa oren.Rasa oren sejati dari Ladang Ostrolia.
 .
Penawar rabun ni boleh buat hidup anda berjimat untuk mata anda siap boleh cantikkan lagi mata anda semua! Hidup anda akan lebih senang selepas menggunakan kapsul Eye Care Candy ni.Lepas daripada ni anda
tak perlu pakai spek lagi.
.
FUNGSI/KELEBIHAN/MANFAAT/KEBAIKAN EYE CARE CANDY
 .
->KURANGKAN rabun dekat
->MERAWAT rabun jauh
->HAPUSKAN rabun malam
->LENYAPKAN rabun silau
->KURANGKAN power yang tinggi
->ATASI lebam bawah mata
->KURANGKAN masalah mata letih
->JAUHI Masalah mata berair
->ELAKKAN masalah gatal mata ( resdung )
->MENGHAPUS masalah mata sembab
->CEGAH masalah katarak mata
->MERAWAT masalah mata kering
->ELAKKAN masalah mata merah
 .
CARA PENGAMBILAN/CARA PENGGUNAAN EYE CARE CANDY
Ada 2 Cara Makan Eyecare Candy
>PERTAMA (boleh tahan 15 hari)
Untuk keberkesanan maksimum makan 2 biji pagi dan 2 biji malam
(sebelum atau selepas makan).

>KEDUA
Untuk penjimatan(30hari)makan 1 biji pagi dan 1 biji malam
(sebelum atau selepas makan).
my personal ig @nurfarhan.aan

Copyright © Design by nurfarhan