STATUS UPDATED!
Subhanallah Alhamdulillah Allahuakbar
ᵅᵅⁿ ও: Celebrate 3rd wedding anniversary

Monday, October 10, 2016

Celebrate 3rd wedding anniversary


Alhamdulillah ..

Isnin, 10.10.2016 genap la 3 tahun usia perkahwinan aan dan suami tercinta.. Syukur kepada ALLAH kami berjaya menempuh alam perkahwinan ni selama 3 tahun ini bersama - sama.. walaupun terus diuji kami akan tetap bersama selagi hayat masih ada..insyaAllah. Semoga Allah panjangkan umur kami supaya kami dapat terus bersama dalam mencari keredhaan dari ALLAH.

 Setiap orang mungkin berbeza jalan cerita..tetapi ingatlah Allah yang menentukan segalanya.. Tapi kita juga perlu terus berusaha , berdoa dan bertawakal kepada Allah. Setiap orang mesti inginkan yang terbaik untuk dirinya..  Tapi Allah Maha Mengetahui apa yg terbaik untuk hambaNya dan selalulah bersyukur atas segala pemberian dariNYA


Dedicate this to my husband :

Thank you husband.. .tq for everything that you give me especially your love , thank you because take care of me and our son and thank you for being such a good husband and best friend to me...
semoga perhubungan kita diredhai Allah dan kekal hingga syurga..
Happy Anniversary dari sayang ~ ~

Kami celebrate anniversary kat umh je , ala ala candle light dinner..tapi xde candle pun hehhe.. kami buat kek sama2 and masak sma2..itu pun dah cukup happy :) . Sebelum makan 2..mestilah bergambar dlu.. hhi.. cik suami layan je isteri dia... ^_^



























































No comments:

Post a Comment

FOLLOW @sendayutinggi_beauty

Copyright © Design by nurfarhan