STATUS UPDATED!
Assalamualaikum...Jom sama sama berdoa untuk saudara islam kita yg ditindas.. Pray for ALEPPO..Pray for GAZA..
cik aan: Abang bomba i love you

Menu

Friday, September 30, 2016

Abang bomba i love you


Assalamualaikum..

First nak cakap ...mmm rindu sangat dengan drama abang bomba i love you  nih,,asal pendek sangat citernya..hihi..rasa sekejap je .. padahal bukan peminat drama sangat pun.. tetiba tersuka dengan drama ni..hihi..

Sebab kenapa aan kata drama ni best..sebab jalan cerita lain dari lain ..tak percaya kena tengok sendiri la...mula mula aan je yang minat tetiba plak Encik suami  berjangkit nak tengok sama, kadang dia yg tlg ingatkan drama dah nak start..hihi

Alhamdulillah bagus jugak drama ni tak bersiaran waktu maghrib kan.. First time tengok Amira Othman berlakon.. boleh tahan ..lagu dia pun best :)
Harap ada la sambungan no 2 ke nanti hehe .. berharap nampak ...

Semua orang sukakan happy ending kan.. mcm cerita dongeng.. tapi hidup kita tak selalu indah ..ada masanya awan hitam datang .. kemudian berlalu pergi tanpa menitiskan air hujan..kekadang hujan di tengah panas.. kita mungkin tak tahu apa yang kita bakal lalui nnti.. ish dah lari tajuk ni...heheh..
sesekali berbisik dihati apa salahnya.. korang nak tengok ke citer abang bomba i love you ni.. ok klik sini . Credit to owner website tu.. tq tq...kalau rindu citer nih blh la bukak tengok hihi..
ok itu je citernya..



Abang bomba i love you www.nurfarhan-aan.com





my personal ig @nurfarhan.aan

Copyright © Design by nurfarhan