STATUS UPDATED!
Assalamualaikum...Jom sama sama berdoa untuk saudara islam kita yg ditindas.. Pray for ALEPPO..Pray for GAZA..
cik aan: New laptop .. gift from husband

Menu

Sunday, September 25, 2016

New laptop .. gift from husband


Assalamualaikum

Hai cik blog lama rasa tak menaip entri personal life ni... asyik update entri  kat ruangan business je..harini nak taip entri untuk ruagan memori bertaip aan... :)

Alhamdulillah bulan september 2016 ,dapat jugak new laptop.. on my birthday... thank you very much husband.. belikan laptop baru ni.. so happy sangat sangat... ^_^
Encik husband bawak kita ke kedai laptop dan dia suruh pilih mana yang nak.. ikut la sayang nak yang mana pi la pilih.. hehe.. yeke ni..waa hepi nya.. Dulu aan punya laptop color hitam, thiz time nak pilih color cerah sikit baru segar skit mata kan..hihi. aan cakap ngan husband nak yang color blue turquoise ..dan dia cakap okay je.. terbang duit husband beribu hehehe..

Dah lama da laptop aan rosak since berkahwin dlu...PC punn dah tinggal kat terengganu.. takkan nak bawak pc pi srwk ..hihi. Syukur sangat rasa dapat pegang laptop lagi and excited jugak sbb lama tak menaip entri di blog guna laptop .. asyik dgn phone je... senang skit bila menaip dengan keyboard ni.. lepas ni boleh la aan menaip entri di blog hari hari...amboi anak sapa nak jaga.. ? hehe..
insyaAllah boleh la menaip bila ada masa kan..



ehem ehem..balik2 je terus ngadap laptop install apa yang patut

berblog ... since 2010

update entri

meja laptop.. encik suami belikan senang skit nak
online.. siap ada bunga kat sblah..hehe
thank you husband


my personal ig @nurfarhan.aan

Copyright © Design by nurfarhan