STATUS UPDATED!
Assalamualaikum...Jom sama sama berdoa untuk saudara islam kita yg ditindas.. Pray for ALEPPO..Pray for GAZA..
cik aan: Set bentuk kening tanpa cukur

Menu

Friday, August 19, 2016

Set bentuk kening tanpa cukur


Set bentuk kening tanpa cukur
set cover kening

Assalamualaikum

Hai readers or bloggers . Kali nih cik aan nk review set bentuk kening tanpa cukur atau set untuk cover kening. ok jom cik aan blnje tgok gambar barang barang dulu..hihi



Barang - barang dlm gambar atas ni la yg cik aan selalu guna untuk cover kening. 

Eyebrow pencil untuk lukis kening  cik aan biasa guna viva eyebrow dan mn 2 in 1 eyebrow. Untuk cover kening plak cik aan pkai foundation shje ( foundation dermacolor ) code D4.

 Cik aan tak guna gam pun.. hihi..biasa org cover kening apply gam dlu kn baru apply foundation. Cik aan make up biasa2 je, setakat blh cover cela sudahla..hihi..

Untuk brushes plak.. blh tgok la yg mne ade dlm gambar tu. Brush tu la yg buatkan kerja nk cover cover kening ni jadi lebih mudah, hihi xkn nk pkai jari kan..nnti comot habis.

ok2 dah dah itu je rahsianya..haha
ok bawah ni blh tgok gambar hasil sebelum dan selepas cik aan guna set cover kening ni. Kening cik aan mmg tebal skit.. ^_^..



tadaa .. ni la hasilnya
biasa2 aje :)


my personal ig @nurfarhan.aan

Copyright © Design by nurfarhan