STATUS UPDATED!
Assalamualaikum...Jom sama sama berdoa untuk saudara islam kita yg ditindas.. Pray for ALEPPO..Pray for GAZA..
cik aan: Relian mascara

Menu

Friday, August 19, 2016

Relian mascara


Review ~~ Relian mascara



salam warga blog.. entri kli nih nak review produk yang dah lapuk dah..hihi.. relian mascara.. dh lme dah kuar produk ni.. kita je bru nk update. Disebabkn terlalu banyak benda.. jdi bila ternampak pic ni dlm album baru la teringat..hihi..

Relian mascara ini terdiri dari 2 botol, botol pertama adalah botol yg panjang berisi mascara. Botol yg kedua plak botol yg pendek berisi micro fibre. 

Fungsi dr micro fibre adalah untuk menambah panjang dan tebal bulu mata, jadi sapukan dari bagian akar , jangan ujung bulu mata saja.

cara guna dia.. apply yg pnjang dahulu next pendek , kemudian apply yg pnjg lagi.. ulang smpai rse dah okay.

 Mascara ni jenis waterproof. Klau nk basuh, blh guna air suam, basahkan guna tisu..tarik perlahan lahan mascara pada bulu mata.  Nak pakai make up remover pun blh. Harga dulu cik aan beli dlm 20 ringgit. Sekarang rasanya lagi murah kan.


ni cth cik aan pkai mascara ni
^_^


my personal ig @nurfarhan.aan

Copyright © Design by nurfarhan