STATUS UPDATED!
Assalamualaikum...Jom sama sama berdoa untuk saudara islam kita yg ditindas.. Pray for ALEPPO..Pray for GAZA..
cik aan: outing di pantai with family

Menu

Sunday, August 14, 2016

outing di pantai with family

Assalamualaikum cik blog...~~~
Sekarang ni mmg penat sngt..ase mengantuk pun ada, tapi nk jugak update dekat blog pasal aktiviti masa cuti lps raya.

Alhamdulillah ..bukan selalu blh jumpa family, nnti nk blik srwk dah, entah bila plak dpt cuti..tapi sempat jugak spend time dgn family .. bukan pi jauh pun.. pantai je..hihi.. tu pun 15 minit je dari umh..^_^.

Nak berkumpul semua sibling mmg tak dapat la sbb abg2 pun xblik cuti..
Jadi yg mne ade kat umh jerla blh ajak kuar amik angin pantai.. smbil mkn abc + sotong celup tepung.... hihi

Iman bukan main seronok lagi dapat pi pantai, kerap jugak cik aan dan husband bwk imn jln2 di pantai..

with mak..adik2 and mksu

kanak 2 riang & dekna

kanak kanak yg sngt riang
yippie
with acik

with dekna

siblings
...
muka kami tak sama ok..hihi

Hari lain plak kami pi lagi pantai  tapi bertiga je hihi..yg lain semua bz xdpt ikut...yg ni kami duk lepak bwh pokok rhu sambil tgok imn main pasir.hihi.. 👇

jenuh nk bgi imn duk diam atas tiba ummi
hihi

iman dah lari main pasir
jadi kami pun wefie

ok iman.. senyum biar nmpk lesung pipit tu ye.
you and i..hihi

Minggu last sblum blik srwak .. bawak imn lagi skli..hihi. puas hati la tu iman dapat main pasir kn..👇

layankan budak2 ni main pasir..
uihh syok sngt tu..smpai ummi pnggil iman pun tak dilyn ye.. hee

Next outing--- mandi sungai^_^
my personal ig @nurfarhan.aan

Copyright © Design by nurfarhan