STATUS UPDATED!
Assalamualaikum...Jom sama sama berdoa untuk saudara islam kita yg ditindas.. Pray for ALEPPO..Pray for GAZA..
cik aan: My wedding preparations

Menu

Wednesday, March 11, 2015

My wedding preparations

Persiapan perkahwinan 

Antara persiapan perkahwinan 
Aan dan apih


Wedding guestbook
-buat sndiri-

Hataran pihak lelaki
-bekascincin-
Dibuat Sendiri oleh bakal pengantin
Perempuan..hihi

 Bekas hantaran bagi dua dua pihak bakal pengantin dideco oleh aan sendiri. Barang -barang seperti dulang , bunga dan alatan menghias beli kat Era Nona je...

Simple je nampak kan.. Tapi nak beli barang barang tu semua habis dalam 300 juga. Sebab kami share beli bekas hantaran , yang pihak lelaki , bekas hantaran 4 segi, yang perempuan plak yg bulat.





kad kahwin tempah online, Share pihak lelaki dan perempuan dlm 1 kad. Actually tempah sekali dgn kalendar , tapi xdapat pun..huu nyesal order dgn company tu, serius tersangat bad service..

Dah complain xdpt barang tapi takde yg reply, dah banyak kali hntar email tapi xde yg nk bertanggungjawab. Banyak tu 1000 keping kalendar. Buat bisnes macam mane tak taula..humm,Nyesal pun tak guna dah..






       
my personal ig @nurfarhan.aan

Copyright © Design by nurfarhan