STATUS UPDATED!
Assalamualaikum...Jom sama sama berdoa untuk saudara islam kita yg ditindas.. Pray for ALEPPO..Pray for GAZA..
cik aan: Hari Raya Aidilfitri 2016

Menu

Friday, August 12, 2016

Hari Raya Aidilfitri 2016

Assalamualaikum selamat hari raya semua warga blogger.. 
punya lama da raya berlalu, dah nk masuk raya haji dah pun bln depan, ni baru ade masa nk update pasal hari raya ,uishh nampak sngt bz.
Memang bz pun 😊 ..!!! 

xpe xpe.. wajib jugak nk update pasal hari raya..okay raya tahun ni mesti la raya kat Terengganu , takkan nk raya kat srwk kut..nngis den.. Sangat happy la dpt blik raya. First raya thn ni kena beraya dirumah mentua la, gilir2 katakan.. xkisahla..jnji ptg blh balik umh.. dekat je kan ..hihi.. untung dapat org ganu ni..

Persiapan raya.. wah wah wah.. 
org lain semua kut dah siap  beli bju raya. kami 2- 3 ari nk raya bru la nk pi cri bju ank, nasib la smpt.. cri baju melayu suami, kat mane lagi klau bkn jakel pilihan hatinya..haha..
kami mcm biasa la beli online je.. hihi.Tema kli nih maroon dan merah~~~ ok la tu asal dpt kler seakan akan sme ..

Nak amik gmbr raya bkn main susah dgn iman.. langsung xnk duduk.. 
berpeluh peluh kami .. last2 dapat juga la tangkap gmbr yg okay2 skit..
tu pun berape je.. iman iman ~~~ hihi


           




  






 -memories hari raya 2016-
selamat hari raya 




my personal ig @nurfarhan.aan

Copyright © Design by nurfarhan