STATUS UPDATED!
Assalamualaikum...Jom sama sama berdoa untuk saudara islam kita yg ditindas.. Pray for ALEPPO..Pray for GAZA..
cik aan: Happy Birthday to suami tercinta

Menu

Saturday, August 13, 2016

Happy Birthday to suami tercinta

Happy bidthday encik suami.. !!

^_^.. da 2 kli bzday suami smbut bln puasa.. tahun lps pun sama.Tahun lepas beli kek je,tahun ni lagi special buat sendiri tau.. kek coklat kukus moist. Hadiah plak dah bgi awl2 lagi ..hehe. Tapi buat kek ni xdpt buat surprise la.. dah encik suami slalu ade kat umh..haha.. 

Malam sblum bzday encik suami, cik aan dah prepare buat kek ..yerla pgi kn puasa..xdpt la nk rse adunan tu semua. Cik aan mmg dah niat nk buat 2 cake.. untuk bagi2 kat jiran jugak. Sampai sahur cik aan tak tido nk siapkan dua kek tu.. bkn senang tau.. nk topping kek bgi rata, nk deco lagi.. 
Encik suami kata nk teman.. tgok da tido.. cian.. ngantuk sngt ler tu.hihi.

Cik aan gigih siapkan kek tu utk suami tercinta tau..mengantuk tu mmg xpyh ckp la tahap serius dah.. haha..sweet dak. Sape tak syg suami kn.. hah dgr tu encik suami oii..hihi
kan ade yg tersedak sat gi.. 

Time sahur kita da settle dua biji kek..alhamdulillah.. 

* resepi kek coklat kukus moist ni blh curik bhgian resepi k.. dipersilakan utk copy dan yg penting wajib buat tau utk yg tersyg..hihi..

ok2 kat bawah ni gambar kek yg cik aan buat .. tgok jerla..nk bgi xdpt la..hihi

2 biji kek da siap..

special for husband

bahan-bahan kek

Happy Birthday ye cik suami..
ni je yg termampu.. ^_^
love you❤




-myhusband_myhero-







my personal ig @nurfarhan.aan

Copyright © Design by nurfarhan