STATUS UPDATED!
Assalamualaikum...Jom sama sama berdoa untuk saudara islam kita yg ditindas.. Pray for ALEPPO..Pray for GAZA..
cik aan: Duoya Mascara

Menu

Friday, August 19, 2016

Duoya Mascara

                  Duoya Mascara

Assalamualaikum readers @ bloggers
Hari ni cik aan nk bgitau pasal produk make up ,mascara duoya. Mascara ni antara yg femes jugakla sekarang ni. Maaf ye mmg lmbt update... bila free yg amat barulah boleh menaip entri ..hihi

ok jom kita tgok...yg ni yg lama punya.. yg terbaru maybe packaging nyer dah di upgrade ...

ok ni ha... Duoya in the house ^_^

Setahu cik aan, mascara ni ada fiber dah skli dlm ni, tak macam relian mascara ade 2 botol kn... Apa yg best pkai mascara ni , first senang cuci.. second ..waterproof..Nak kata duk dlm hujan tu tak tanggal mascara ni tak taula..hihi xpernah lagi la cik aan pkai mascara ni duk tgh hujan..hihi.. nak tahu blh la try :)) .

 Ok mascara ni klau basah skit tpi still tak comot tu maksudnya waterproof.
Haa..faham tak, Kecuali korang mmg nk basuh. Senang aje nk cuci mascara ni, blh lap pkai tisu basah..then tarik mascara yg melekat pada bulu mata kita tu slowly, nnti akan tanggal.  Bagi cik aan mascara Duoya ni mmg senang cuci berbanding relian mascara.👍


ok semua..ni cth cik aan pkai..
cik aan bulu mata ke bawah dan pnjg. Bahagian bwh mata pun pnjang. Memang susah part klau nak apply mascara. Cik aan kalau nk pakai mascara mesti guna eyelash curler , barulah apply mascara. Jadi itula hasilnya.  Cuma kena hati hati la time aply mascara bhgian bwh mata, takut tercomot. ok guys tu je cik aan nk citer. Blh la beli klau rase nk cuba.

my personal ig @nurfarhan.aan

Copyright © Design by nurfarhan