STATUS UPDATED!
Assalamualaikum...Jom sama sama berdoa untuk saudara islam kita yg ditindas.. Pray for ALEPPO..Pray for GAZA..
cik aan: Surprise Birthday Gift for husband

Menu

Wednesday, June 8, 2016

Surprise Birthday Gift for husband

 Birthday husband
24.06



Surprise gift utk cik suami Hehe..sebenarnya birthday suami lambat lagi 24 jun, tapi gatai tgn nk bgi awl 7 jun !!..bukan ape.. Encik suami duk tnye brg ape yg smpai.. Kita ni bkn main tipu dia ckp sabun muka yg order smpai..  Da tak boleh sorok lame 2 nnti dia tahu. 
Nak buat surprise kek pun xdpt..sbb klau beli brg 2 apa kat kdai msti la suami tahu.. Jadi mmg ckp awal ngan dia .. " abg..syg nk buat kek je untuk bzday abg nntii..tak ade hadiah la..hehe..dia pun angguk je Ckp okay..tu bln lps ckp ngan dia..^_^ ni dah masuk bulan ramadhan , lagi 24 hri bzday dia...xlme da...~~~
Msti la nk bgi hadiah utk org tersyg kn, plan nyer nk bgi hadiah bju kemeja je. Kat pendalaman sini xde mall dan takde kedai bju ..huu terpksa la beli online.. First ingt nk bli dri website lazada, tapi duk tgok tarikh delivery smpai after rye ..sbb brg tu kena preorder@ brg dri negara luar.. Klau beli dari lazada terlps la bzday encik suami. 
Lazada..xjdi beli.stalk plak instagram.. Duk cri kemeja , jumpa la brand atl "abg terlajak laris" kluaran Dato Aliff  rasanya klau xslh.. ^_^. Biasa la perempuan , rambang mata nk pilih design kemeja yg mne.. Order la jugak kemeja lengan pendek untuk dia. Harga pun ok la untuk suri rumah yg tak bekerja mcm sy.. Duit beli hadiah ni pun hasil buat jualan online..bukan guna duit suami tau.. alhamdulillah..harap dia suka la.. ^_^
Masuk hari ke 2 puasa.. barang order tu sampai.. Kita da suruh kedai online tu tulis  kosmetik pd ruangan items brg poslaju tu ,hihi tq Sangat for ig @atlipoh sbb mmg sporting ..ramah sngt ngan customer. Pembalut hadiah tu lme dah beli.. time kuar beli brg, ckp ngan suami nk buat alas dlm laci meja solek. Hihi.. Percaya je kn.. ^_^
Plan nk bgi hadiah tu lps encik suami blik terawih.. Hihi.. Ptg tu da siap masak juadah berbuka.. free dan line clear sbb suami plak tak ada time tu pi balai..haa sesi untuk membalut hadiah. Kelam kabut jugak dgn imn duk mengacau ummi dia..fuhh..sbr sbr.. haha, Sempat la jugak blut. Da siap terus sorok, kad ucapan plak buat guna kertas yg ade je..hihi.. simple je dah itu je yg ade kt rumh.
Hadiah tu Plan nk bgi lps encik suami blik terawih.. Sblum dia blik tu..cepat cepat letak ats meja dlm bilik tempat simpan bju. Lepas tu amik hndset dia letak ats hadiah..blik terawih confirm dia cri hnset kn..hehe.. yang kita plak buat buat baring sblh iman berehat.. Haha. Dengar dia masuk bilik tu.. Senyap je msti da tgok hadiah.. Tak lama lps tu senyum dtg kt kita say thnks syg.. Hihi suka la tu dpt hadiah..Apepun hrp cik suami suka la Hadiah simple tu... ^_^ .insyaAllah kek birthday akan menyusul 24 /6 ni..
 Happy Birthday untuk Encik suami yang tercinta - dari isteri yg cute -  hihi
               



my personal ig @nurfarhan.aan

Copyright © Design by nurfarhan