STATUS UPDATED!
Assalamualaikum...Jom sama sama berdoa untuk saudara islam kita yg ditindas.. Pray for ALEPPO..Pray for GAZA..
cik aan: Sambutan Hari Polis yg ke -209

Menu

Saturday, April 23, 2016

Sambutan Hari Polis yg ke -209

Salam.. hai cik blog..hri ni nk update aktiviti bln 3 ..xsempt nk update ..bz..^_^
Ok post kali ni mengenai sambutan hari polis yg ke 209 di Belaga.. hari polis sepatutnya 25/3..tapi kat sini sambut 26/3.. ni second time sambut ngan suami ..last year xdpt nk tgok sbb ada di kg.. thn ni blh la pi tgok.. :)

Pagi-pagi dlm pkul 6 pgi dah kejutkn iman ..mandikan dia.. dalam pkul 7 nk gerak pi majlis perbarisan tu...
Disebabkan lmbt bersiap. Encik suami pi dlu la ngan moto.. dlm pkul 7 lebih tu brulah siap.. hihi..
Biasa la perempuan bersiap...nasib dekat je   blh la jln kaki..hihi.
Da sampai tu tgok org semua da duduk.. segan nyer la.. kita plak lmbt... cepat2 je duk bawah khemah..nsib kerusi blakang tu xde org duduk.. mls nk duduk baris dpn tkut imn je nngis, tapi datang plak pegawai suruh kita duk baris dpn2 skit.. erm..2 3 kli gk dia ajak.. aku pun ape lagi..terpksa jugak.Dlm hti..hrp imn xnngis la tgok org sblh..nasib la mood dia okay.. lega..hi

encik suami plak dapat award kali ni.. nmpk je dia dari jauh.. serius je muka duk barisan dpn..hihi..tahniah la untuk dia..dan aku tumpang hepi sama ^_^
lepas majlis terima anugerah semua selesai..blh la selfie ..amik gmbr ^_^
Dlm pkul 10 lebih da blh blik...









my personal ig @nurfarhan.aan

Copyright © Design by nurfarhan