STATUS UPDATED!
Assalamualaikum...Jom sama sama berdoa untuk saudara islam kita yg ditindas.. Pray for ALEPPO..Pray for GAZA..
cik aan: Balik Terengganu

Menu

Thursday, April 14, 2016

Balik Terengganu

Alhamdulillah..

After 7 bln xblik terengganu... akhirnya dpt jugk cuti... ingt xdpt cuti da..^_^ yerla esok tu nk blik .. tetiba ptg tu dpt tau, cuti suami kena beku.. mmm..sedih kecewa semua ade.. kena plak tunggu next week, nk wat cmne sbr jerla =(

Finally 15/2 ..dpt gk blik kg ^_^
7.30 pgi tu da bertolak dari belaga ke bintulu.. da la bngun awl ngntuk nyer…Iman duk dlm kereta asyik tdo je.., dah smpai airport bintulu terus bngun nk main , sronok dia.. paksa duk dlm stroller..klau x.. xlarat nk kejar..hihi



Lepak kat airport bintulu sementara tunggu flight ke klia.. Baik je imn ..tak nngis.. lega, nngis pun sbb nk susu dia..takpun nk tido

Pkul 4 ptg smpai di klia, ingt blh la mkn kfc, tgok2 ..opening soon... !!! haha..trpksa la mkn tempt lain.. adeh mhal nyer mknn.. °_° msuk dlm perut jua sbb lapar

Ok..nah blnje pic imn duk lepak ats kerusi dia..hihi..






8 mlmsmpai jugak k.trgganu ^_^……hepi sngt tpi penat, nsibla mood imn ok time naik flight, cuma mood tak ok bila dah jumpe family.. hihi..ngan semua org xnk..org tegur je nngis.. huhu nk buat cmne kat srwk asyik tgok mak ayh dia je..

Blik trgganu pun dlm 3 minggu je.. jln2 round jerla bila bosan.. ^_^. Tapi dapat jugak la date berdua, tu pun mlm , bila imn da tdo...hehe.


date ngan suami..pi mkn kat D'ganu steamboat..ingt nk mkn steamboat .. padahal pi order mknn lain plak..ok la mknn kat situ, tu pun first time pi, lain kli blh cuba lgi.
Da hbis mkn pi dating kat kg.cina jp.. sempat la amik gmbr kat tepi2 lorong tu.. =) lps tu blik umh.. tkut imn nngis je sbb dah lewat da.. tu jerla kjp blh dating berdua... Lps tu hri hri seterusnya pi jln mesti kne bwk imn..
Hehe..mcm biasa..

Ada satu hari tu teringin nk cuba mknn kat Dapo pata, tok jembal..bawak la imn ni.. mood dia xok plak.. order fries je ngan air.haha..yg simple..naik tingkat ats angin kuat... imn pun asyik merengek je xnk duduk.. xsempat nk menikmati pemandangan dari atas tu.. dah mkn cepat2 turun..pi lepak tepi pntai.. iman apa lagi bkn main seronok la nk turun.. bgi imn puas main kat pntai dlu..nnti nk blik ke sungai da..hihi












Hepi hepi jugak.. cuti pun da nk abis..
5/3 nk gerak da ke srwk..  =(
Selamat tinggal terengganu..insyaAllah..raye ni blik lagi...









my personal ig @nurfarhan.aan

Copyright © Design by nurfarhan