STATUS UPDATED!
Assalamualaikum...Jom sama sama berdoa untuk saudara islam kita yg ditindas.. Pray for ALEPPO..Pray for GAZA..
cik aan: Syampu super lebat dherbs

Menu

Wednesday, January 6, 2016

Syampu super lebat dherbs

SHAMPOO SUPER LEBAT  Super lebat shampoo dirumuskan khas daripada 100% herba yg diperkaya dengan vitamin dan protein untuk kesuburan dan mempercepatkan pertumbuhan rambut,khusus bagi masalah rambut bercabang,kering,gugur dan kelemur dapat diatasi. Untuk kesan berganda gunakan bersama Super Lebat Cream untuk kekal hitam,gelap dan harum.Sesuai untuk semua jenis rambut kering,normal dan berminyak dan boleh digunakan oleh lelaki atau pun perempuan.


Harga RM 25.00 / 180 ml

Whatsapp 0134040411


SHAMPOO SUPER LEBAT

Super lebat shampoo dirumuskan khas daripada 100% herba yg diperkaya dengan vitamin dan protein untuk kesuburan dan mempercepatkan pertumbuhan rambut,khusus bagi masalah rambut bercabang,kering,gugur dan kelemur dapat diatasi.
Untuk kesan berganda gunakan bersama Super Lebat Cream untuk kekal hitam,gelap dan harum.Sesuai untuk semua jenis rambut kering,normal dan berminyak dan boleh digunakan oleh lelaki atau pun perempuan.


KEBAIKAN SHAMPOO SUPER LEBAT

Mengekalkan rambut asli kehitam-hitamanDigunakan sebagai shampoo harianMembekalkan oksigen kepada rambut untuk  pertumbuhan dan menguatkan akar.Mengatasi masalah gugur,beruban,kelemumur dan melebatkan rambut.

KANDUNGAN SHAMPOO SUPER LEBAT

1. Extract of hisbicus
2. Virgin coconut oil
3. Oive oil
4. Spirulina
5. Mengkudu
6. Vitamin dan mineral
7. Citrus hystrix
8. Delonized water

BERAT/ISIPADU

Syampoo Super Lebat: 180ml


No comments:

Post a Comment

FOLLOW @sendayutinggi_beauty

Shawl dan Bawal cantik jom follow @shawlhijab.my

Order whtsapp 013-4040411

Copyright © Design by nurfarhan