STATUS UPDATED!
Assalamualaikum...Jom sama sama berdoa untuk saudara islam kita yg ditindas.. Pray for ALEPPO..Pray for GAZA..
cik aan: Primadona Gold Premix dherbs

Menu

Wednesday, January 6, 2016

Primadona Gold Premix dherbs


PRIMADONA GOLD PREMIX DE HERBS Primadona Gold Premix Coffee 5 in 1 adalah minuman khusus untuk wanita bagi membantu kesihatan dalaman dan luaran untuk kekal awet muda dan aktif.Ia boleh diambil pada bila-bila masa.   KHASIAT PRIMADONA GOLD PREMIX DE HERBS Membantu kesihatan dalaman dan luaran untuk kekal awet muda dan aktif.Menguatkan tenagaMembantu melancarkan pengaliran darahMenambah bilangan darahMenguatkan badanMemulihkan tenagaMembantu merangsangkan sistem immuniti untuk menghasilkan reaksi nyata bagi melawan sel-sel kanserMeningkatkan sistem peredaran dan metabolisma badan serta bertindak sebagai anti-oxidant.   BERAT/ISIPADU Primadona Gold Premix Coffee: Kandungan : 25g x 10 sachets   KANDUNGAN PRIMADONA GOLD PREMIX DE HERBS 1. Ginseng Panax 2. Pueraria Lobata extract 3. Ganoderma 4. Cocoa powder 5. Non diary creamer 6. Arabica Coffee extract 7. Maqui berry extract 8. Pearl (mutiara) powder 9. Quertus infectoria   CARA PENGUNAAN PRIMADONA GOLD PREMIX DE HERBS Campurkan satu paket Primadona Gold Premix Coffee ke dalam 100-150ml air (85c-90c) dan kacau.Nikmati sepenuhnya rasa dan keharuman Kopi Primadona sebenar yang pastinya lazat.  

Harga RM 22 

Whatsapp 0134040411

PRIMADONA GOLD PREMIX DHERBS

Primadona Gold Premix Coffee 5 in 1 adalah minuman khusus untuk wanita bagi membantu kesihatan dalaman dan luaran untuk kekal awet muda dan aktif.Ia boleh diambil pada bila-bila masa.

KHASIAT PRIMADONA GOLD PREMIX DE HERBS

Membantu kesihatan dalaman dan luaran untuk kekal awet muda dan aktif.Menguatkan tenagaMembantu melancarkan pengaliran darahMenambah bilangan darahMenguatkan badanMemulihkan tenagaMembantu merangsangkan sistem immuniti untuk menghasilkan reaksi nyata bagi melawan sel-sel kanserMeningkatkan sistem peredaran dan metabolisma badan serta bertindak sebagai anti-oxidant.

BERAT/ISIPADU

Primadona Gold Premix Coffee: Kandungan : 25g x 10 sachets

KANDUNGAN PRIMADONA GOLD PREMIX DE HERBS

1. Ginseng Panax
2. Pueraria Lobata extract
3. Ganoderma
4. Cocoa powder
5. Non diary creamer
6. Arabica Coffee extract
7. Maqui berry extract
8. Pearl (mutiara) powder
9. Quertus infectoria

 CARA PENGUNAAN PRIMADONA GOLD PREMIX DE HERBS

Campurkan satu paket Primadona Gold Premix Coffee ke dalam 100-150ml air (85c-90c) dan kacau.Nikmati sepenuhnya rasa dan keharuman Kopi Primadona sebenar yang pastinya lazat.


No comments:

Post a Comment

FOLLOW @sendayutinggi_beauty

Shawl dan Bawal cantik jom follow @shawlhijab.my

Order whtsapp 013-4040411

Copyright © Design by nurfarhan