STATUS UPDATED!
Assalamualaikum...Jom sama sama berdoa untuk saudara islam kita yg ditindas.. Pray for ALEPPO..Pray for GAZA..
cik aan: Premium Diet Gold dherbs

Menu

Sunday, January 3, 2016

Premium Diet Gold dherbs

Premium Diet Gold   Diet Gold kini bukan sahaja mudah dinikmati, malah rasa ia juga enak. Ia juga berkesan dan selamat pada mereka yang ingin mngecapi berat badan ideal hari ini.  KEBAIKAN DIET GOLD  Membuang lemak yang tidak diperlukan badan.Antioksidan dan menyahtoksik dalam sistem pencernaan.Mengurangkan selera makan dan memberikan rasa kenyang sepanjang hari.Membantu mengecilkan lengan, pinggang, punggung dan peha.Membantu mengempiskan perut yang buncit.Sesuai untuk kegunaan lelaki dan wanita  MAKLUMAT LAIN BERKENAAN DIET GOLD  Simpan di tempat yang kering pada suhu bilik. Tidak digalakkan bagi wanita yang mengandung.

Harga RM 38.90 / 10 sachet
Whatsapp 0134040411


Premium Diet Gold 

Diet Gold kini bukan sahaja mudah dinikmati, malah rasa ia juga enak. Ia juga berkesan dan selamat pada mereka yang ingin mngecapi berat badan ideal hari ini.

KEBAIKAN DIET GOLD

Membuang lemak yang tidak diperlukan badan.Antioksidan dan menyahtoksik dalam sistem pencernaan.Mengurangkan selera makan dan memberikan rasa kenyang sepanjang hari.Membantu mengecilkan lengan, pinggang, punggung dan peha.Membantu mengempiskan perut yang buncit.Sesuai untuk kegunaan lelaki dan wanita

MAKLUMAT LAIN BERKENAAN DIET GOLD

Simpan di tempat yang kering pada suhu bilik.
Tidak digalakkan bagi wanita yang mengandung.

BERAT/ISIPADU

DIET GOLD: 15 gram x 10 sachet

KANDUNGAN DIET GOLD

Wheat Fibre bermanfaat untuk melancarkan fungsi pencernaan.Oat Fibre terdiri daripada peratusan kompleks karbohidrat yang tinggi.Ia juga bersifat rendah lemak secara semulajadi dan bermanfaat untuk melancarkan fungsi pencernaan.Apple Fibre serat yang terkandung untuk melancarkan fungsi pencernaan.Physillium Husk kaya dengan fiber. Secara traditional, ia digunakan untuk mengatasi sembelit. Ia juga berpotensi untuk mengurangkan kolesterol dalam darah.Senna Leaf dapat menghilangkan sembelit. Ia sangat efektif dalam melarutkan lemak dan racun untuk mengembalikan kesegaran tubuh.

CARA PENGUNAAN DIET GOLD

Campurkan 1 sachet kedalam 1/2 cawan air suam dan kacau hingga larut. Tambahkan air suam/sejuk, minum segera dan banyakan minum air kosong.Ambil 1 x Sehari selepas sarapan pagi.


No comments:

Post a Comment

FOLLOW @sendayutinggi_beauty

Shawl dan Bawal cantik jom follow @shawlhijab.my

Order whtsapp 013-4040411

Copyright © Design by nurfarhan