STATUS UPDATED!
Assalamualaikum...Jom sama sama berdoa untuk saudara islam kita yg ditindas.. Pray for ALEPPO..Pray for GAZA..
cik aan: Perawan wash dherbs

Menu

Wednesday, January 6, 2016

Perawan wash dherbs


PERAWAN HERBAL WASH Ia bertindak untuk membersih, mengelakkan jangkitan bakteria yang menyebabkan bau yang kurang menyenangkan serta mengatasi masalah di bahagian feminin wanita. Ia juga membantu memberi kesegaran dan keharuman sepanjang hari setiap kali menggunakannya. Untuk kesan yang lebih baik gunakan bersama Jus Perawan Plus Kolagen. Terdapat 3 jenis: Extra HerbsExtra FruityExtra Flower   KHASIAT PERAWAN HERBAL WASH Kacip Fatimah mengekalkan sistem pembiakan yang baik bagi wanita, untuk mengetatkan dan melincirkan serta meningkatkan fungsi seksual.Daun Sireh berkhasiat menghilangkan bau badan yang ditimbulkan bakteri dan cendawan. Biasanya juga karena adanya manfaat ini digunakan sebagai pembersih organ kewanitaan.Manjakani mengetatkan rahim dan otot vagina yang mungkin kendur ataupun longgar akibat proses bersalin.  KANDUNGAN PERAWAN HERBAL WASH 1. Kacip Fatimah 2. Daun Sireh 3. Manjakani   CARA PENGUNAAN PERAWAN HERBAL WASH 1. Titisan Gel Perawan Herbal Wash pada tapak tangan dan cuci pada alat sulit wanita hingga berbuih. 2. Bilas sehingga bersih.   MAKLUMAT LAIN BERKENAAN PERAWAN HERBAL WASH No Pendaftaran Kementerian Kesihatan Malaysia: NOT 110403691K BERAT/ISIPADU Perawan Herbal Wash: 200 gramHarga RM 19.90 /120 ml
Whtsapp 0134040411

PERAWAN HERBAL WASH

Ia bertindak untuk membersih, mengelakkan jangkitan bakteria yang menyebabkan bau yang kurang menyenangkan serta mengatasi masalah di bahagian feminin wanita.
Ia juga membantu memberi kesegaran dan keharuman sepanjang hari setiap kali menggunakannya. Untuk kesan yang lebih baik gunakan bersama Jus Perawan Plus Kolagen.

Terdapat 3 jenis:

Extra HerbsExtra FruityExtra Flower

KHASIAT PERAWAN HERBAL WASH

Kacip Fatimah mengekalkan sistem pembiakan yang baik bagi wanita, untuk mengetatkan dan melincirkan serta meningkatkan fungsi seksual.Daun Sireh berkhasiat menghilangkan bau badan yang ditimbulkan bakteri dan cendawan. Biasanya juga karena adanya manfaat ini digunakan sebagai pembersih organ kewanitaan.Manjakani mengetatkan rahim dan otot vagina yang mungkin kendur ataupun longgar akibat proses bersalin.

KANDUNGAN PERAWAN HERBAL WASH

1. Kacip Fatimah
2. Daun Sireh
3. Manjakani


CARA PENGUNAAN PERAWAN HERBAL WASH

1. Titisan Gel Perawan Herbal Wash pada tapak tangan dan cuci pada alat sulit wanita hingga berbuih.
2. Bilas sehingga bersih.


MAKLUMAT LAIN BERKENAAN PERAWAN HERBAL WASH

No Pendaftaran Kementerian Kesihatan Malaysia: NOT 110403691K

BERAT/ISIPADU

Perawan Herbal Wash: 200 gram


No comments:

Post a Comment

FOLLOW @sendayutinggi_beauty

Shawl dan Bawal cantik jom follow @shawlhijab.my

Order whtsapp 013-4040411

Copyright © Design by nurfarhan