STATUS UPDATED!
Assalamualaikum...Jom sama sama berdoa untuk saudara islam kita yg ditindas.. Pray for ALEPPO..Pray for GAZA..
cik aan: Perawan Gold dherbs

Menu

Wednesday, January 6, 2016

Perawan Gold dherbsPerawan Gold Plus Collagen mempunyai 1001 Khasiat dapat mengembalikan keremajaan anda dan memberi keceriaan dan kebahagiaan dalam rumahtangga anda. Mereka yang mengalaminya sahaja dapat merasainya yang longgar rasa ketat, yang kembang rasa rapat.suami tentu gembira!  KHASIAT PERAWAN GOLD  Merawat masalah keputihan & haid yang tidak teratur.Menaikkan tulang punggung & payudara wanita agar lebih montok & anjal.Menyuburkan rahim & peranakkan wanita ( baik untuk wanita yang sukar mendapatkan zuriat).Menegang & mencerahkan kulit.Melambatkan proses monopous.Memberikan tenaga dalaman wanita.Meningkatkan sistem imunisasi.Mengurangkan senggugut.Menambahkan keinginan seksual wanita & mengeratkan hubungan suami isteriSesuai untuk gadis & wanita yang sudah berumahtangga.  CARA PENGUNAAN PERAWAN GOLD  Ambil 1 Sachet setiap pagi & malam.Minum banyak air putih.Tidak digalakkan bagi wanita yang sedang mengandung & ketika dalam haid.Simpan di tempat sejuk atau suhu bilik.  KANDUNGAN/ISIPADU  Perawan Gold: 12 sachet per box   KANDUNGAN PERAWAN GOLD  Kacip Fatimah mengekalkan sistem pembiakan yang baik bagi wanita, untuk mengetatkan dan melincirkan serta meningkatkan fungsi seksual.Manjakani mengetatkan rahim dan otot vagina yang mungkin kendur ataupun longgar akibat proses bersalin.Pueraria Mirifica memberi bentuk badan yang sempurna terutama pada bahagian payudara dan pinggul.Ia juga mengandungi agen anti-kanser yang dapat membantutkan pertumbuhan sel kanser bagi pengidap kanser payudara.Acai Berry merupakan antioksidan yang tinggi.Kurma mengandungi potasium penting untuk sistem saraf yang merangsang daya ingatan, membangkit nafsu kelamin dan meningkatkan sistem pertahanan badan khususnya untuk mencegah barah buah dada dan rahim.Madu dapat memulih, menyegar dan menambah tenaga tubuh badan, menjaga dan mengimbangi kekuatan badan serta merangsang tenaga batin.Roselle melambatkan proses penuaan dan mencegah berlakunya penyakit kronik yang dilakukan oleh radikal bebas(Roselle kaya dengan anti oksidan).Delima mampu mengurangkan penyakit jantung dan penumpukan lemak. Selain itu, delima mengandungi antioksidan yang luar biasa tinggi. Kerana itu, ia dimanfaatkan untuk menangkis serangan radikal bebas.Kolagen menggalakkan kekenyalan dan keanjalan kulit.

Harga RM 35
Whatsapp 0134040411

PERAWAN GOLD

Perawan Gold Plus Collagen mempunyai 1001 Khasiat dapat mengembalikan keremajaan anda dan memberi keceriaan dan kebahagiaan dalam rumahtangga anda. Mereka yang mengalaminya sahaja dapat merasainya yang longgar rasa ketat, yang kembang rasa rapat.suami tentu gembira!

KHASIAT PERAWAN GOLD

Merawat masalah keputihan & haid yang tidak teratur.Menaikkan tulang punggung & payudara wanita agar lebih montok & anjal.Menyuburkan rahim & peranakkan wanita ( baik untuk wanita yang sukar mendapatkan zuriat).Menegang & mencerahkan kulit.Melambatkan proses monopous.Memberikan tenaga dalaman wanita.Meningkatkan sistem imunisasi.Mengurangkan senggugut.Menambahkan keinginan seksual wanita & mengeratkan hubungan suami isteriSesuai untuk gadis & wanita yang sudah berumahtangga.

CARA PENGUNAAN PERAWAN GOLD

Ambil 1 Sachet setiap pagi & malam.Minum banyak air putih.Tidak digalakkan bagi wanita yang sedang mengandung & ketika dalam haid.Simpan di tempat sejuk atau suhu bilik.

KANDUNGAN/ISIPADU

Perawan Gold: 12 sachet per box


KANDUNGAN PERAWAN GOLD

Kacip Fatimah mengekalkan sistem pembiakan yang baik bagi wanita, untuk mengetatkan dan melincirkan serta meningkatkan fungsi seksual.Manjakani mengetatkan rahim dan otot vagina yang mungkin kendur ataupun longgar akibat proses bersalin.Pueraria Mirifica memberi bentuk badan yang sempurna terutama pada bahagian payudara dan pinggul.Ia juga mengandungi agen anti-kanser yang dapat membantutkan pertumbuhan sel kanser bagi pengidap kanser payudara.Acai Berry merupakan antioksidan yang tinggi.Kurma mengandungi potasium penting untuk sistem saraf yang merangsang daya ingatan, membangkit nafsu kelamin dan meningkatkan sistem pertahanan badan khususnya untuk mencegah barah buah dada dan rahim.Madu dapat memulih, menyegar dan menambah tenaga tubuh badan, menjaga dan mengimbangi kekuatan badan serta merangsang tenaga batin.Roselle melambatkan proses penuaan dan mencegah berlakunya penyakit kronik yang dilakukan oleh radikal bebas(Roselle kaya dengan anti oksidan).Delima mampu mengurangkan penyakit jantung dan penumpukan lemak. Selain itu, delima mengandungi antioksidan yang luar biasa tinggi. Kerana itu, ia dimanfaatkan untuk menangkis serangan radikal bebas.Kolagen menggalakkan kekenyalan dan keanjalan kulit.


No comments:

Post a Comment

FOLLOW @sendayutinggi_beauty

Shawl dan Bawal cantik jom follow @shawlhijab.my

Order whtsapp 013-4040411

Copyright © Design by nurfarhan