STATUS UPDATED!
Assalamualaikum...Jom sama sama berdoa untuk saudara islam kita yg ditindas.. Pray for ALEPPO..Pray for GAZA..
cik aan: Makbul munajat dherbs

Menu

Wednesday, January 6, 2016

Makbul munajat dherbs

MAKBUL MUNAJAT Makbul Munajat adalah krim panas pelbagai guna, boleh digunakan untuk seisi keluarga. Kehangatannya 2 kali lebih berkesan dan lebih mudah meresap   KHASIAT MAKBUL MUNAJAT Sapuan pada perut, sendi dan otot.   BERAT/ISIPADU Losyen Makbul Munajat: 200gram   KANDUNGAN MAKBUL MUNAJAT 1. Halia 2. Serai 3. Limau Purut   CARA PENGUNAAN MAKBUL MUNAJAT Picit sedikit di tapak tangan, kemudian sapukan dengan sekata dibahagian yang diperlukan.PERHATIAN : Makbul Munajat adalah 2 kali lebih panas,sekiranya anda pertama kali menggunakannya, sila guna dalam kuantiti yang sedikit.Untuk kegunaan luar sahaja.

Harga RM 26 / 200 g

Whatsapp 0134040411

MAKBUL MUNAJAT

Makbul Munajat adalah krim panas pelbagai guna, boleh digunakan untuk seisi keluarga. Kehangatannya 2 kali lebih berkesan dan lebih mudah meresap

KHASIAT MAKBUL MUNAJAT

Sapuan pada perut, sendi dan otot.

BERAT/ISIPADU

Losyen Makbul Munajat: 200gram

KANDUNGAN MAKBUL MUNAJAT

1. Halia
2. Serai
3. Limau Purut

CARA PENGUNAAN MAKBUL MUNAJAT

Picit sedikit di tapak tangan, kemudian sapukan dengan sekata dibahagian yang diperlukan.PERHATIAN : Makbul Munajat adalah 2 kali lebih panas,sekiranya anda pertama kali menggunakannya, sila guna dalam kuantiti yang sedikit.Untuk kegunaan luar sahaja.


No comments:

Post a Comment

FOLLOW @sendayutinggi_beauty

Shawl dan Bawal cantik jom follow @shawlhijab.my

Order whtsapp 013-4040411

Copyright © Design by nurfarhan