STATUS UPDATED!
Assalamualaikum...Jom sama sama berdoa untuk saudara islam kita yg ditindas.. Pray for ALEPPO..Pray for GAZA..
cik aan: Jus Arjuna Maxx dherbs

Menu

Tuesday, January 5, 2016

Jus Arjuna Maxx dherbs

JUS ARJUNA MAXX Jus Arjuna Maxx adalah minuman herba terhebat khusus untuk lelaki. Campuran herba lebih daripada 14 jenis herba dan rempah ratus yang bermutu tinggi dan amat berkhasiat untuk kaum lelaki.   KEBAIKAN JUS ARJUNA MAXX Mengekalkan khasiatnya sebagai makananan tambahan untuk lelakiMeningkatkan stamina dan metabolisma badan.Melancarkan peredaran darah dan menguatkan sistem imun badan.Meningkatkan tenaga batin dan nafsu syahwat.Menyembuhkan mati pucuk dan menstabilkan hormon lelaki.   BERAT/ISIPADU Kandungan : 250ml   KANDUNGAN JUS ARJUNA MAXX 1. Butea supermadu 2. Acai berry 3. Goji 4. Tongkat ali 5. Habatussauda 6. Gingseng 7. Kismis 8. Guaran Sal palmetto 9. Ashwagandha 10. Misai kucing   CARA PENGUNAAN Boleh diminum terus.

Harga RM 39.90
Whatsapp 0134040411

JUS ARJUNA MAXX


Jus Arjuna Maxx adalah minuman herba terhebat khusus untuk lelaki. Campuran herba lebih daripada 14 jenis herba dan rempah ratus yang bermutu tinggi dan amat berkhasiat untuk kaum lelaki.

KEBAIKAN JUS ARJUNA MAXX

Mengekalkan khasiatnya sebagai makananan tambahan untuk lelakiMeningkatkan stamina dan metabolisma badan.Melancarkan peredaran darah dan menguatkan sistem imun badan.Meningkatkan tenaga batin dan nafsu syahwat.Menyembuhkan mati pucuk dan menstabilkan hormon lelaki.

BERAT/ISIPADU

Kandungan : 250ml

KANDUNGAN JUS ARJUNA MAXX

1. Butea supermadu
2. Acai berry
3. Goji
4. Tongkat ali
5. Habatussauda
6. Gingseng
7. Kismis
8. Guaran Sal palmetto
9. Ashwagandha
10. Misai kucing


CARA PENGUNAAN 

Boleh diminum terus.

No comments:

Post a Comment

FOLLOW @sendayutinggi_beauty

Shawl dan Bawal cantik jom follow @shawlhijab.my

Order whtsapp 013-4040411

Copyright © Design by nurfarhan