STATUS UPDATED!
Assalamualaikum...Jom sama sama berdoa untuk saudara islam kita yg ditindas.. Pray for ALEPPO..Pray for GAZA..
cik aan: Cream super lebat dherbs

Menu

Wednesday, January 6, 2016

Cream super lebat dherbs


KRIM SUPER LEBAT Ramuan Herba Asli Tradisi Melayu Turun Temurun.Super Lebat Cream dirumuskan khas daripada 100% herba yang diperkaya dengan vitamin dan protein untuk kesuburan dan mempercepatkan pertumbuhan rambut. Selain daripada itu masalah seperti rambut bercabang, kering, gugur dan kelemumur juga dapat diatasi. Ia sesuai digunakan oleh semua lelaki dan juga wanita. Ia juga halal dan selamat digunakan.   KHASIAT KRIM SUPER LEBAT Menghasilkan melamin yang mengekalkan rambut asli kehitam-hitaman tanpa perlu diwarnakanSesuai digunakansebagai krim harian rambut agar kekal segar dan bersinarMembekalkan oksigen yang mencukupi bagi mempercepatkan pertumbuhan dan menguatkan akar rambut agar tidak mudah putus.Mengatasi masalah rambut gugur, melebatkan rambut dan kelemumur.  KANDUNGAN KRIM SUPER LEBAT 1. Buah Zaitun 2. Spirulina 3. Mengkudu 4. Bunga Raya 5. Minyak Kelapa Dara   CARA PENGUNAAN KRIM SUPER LEBAT Sapukan Super Lebat Krim keserata rambut dan kulit kepala sambil mengurut kulit kepala pada setiap hari, 1-2 kali sehari selepas mandi pada bila-bila masa.   BERAT/ISIPADU Krim Super Lebat: 200 gram


Harga RM28.90 / 200 g
Whatsapp 0134040411

KRIM SUPER LEBAT

Ramuan Herba Asli Tradisi Melayu Turun Temurun.Super Lebat Cream dirumuskan khas daripada 100% herba yang diperkaya dengan vitamin dan protein untuk kesuburan dan mempercepatkan pertumbuhan rambut. Selain daripada itu masalah seperti rambut bercabang, kering, gugur dan kelemumur juga dapat diatasi. Ia sesuai digunakan oleh semua lelaki dan juga wanita. Ia juga halal dan selamat digunakan.

KHASIAT KRIM SUPER LEBAT

Menghasilkan melamin yang mengekalkan rambut asli kehitam-hitaman tanpa perlu diwarnakanSesuai digunakansebagai krim harian rambut agar kekal segar dan bersinarMembekalkan oksigen yang mencukupi bagi mempercepatkan pertumbuhan dan menguatkan akar rambut agar tidak mudah putus.Mengatasi masalah rambut gugur, melebatkan rambut dan kelemumur.

KANDUNGAN KRIM SUPER LEBAT

1. Buah Zaitun
2. Spirulina
3. Mengkudu
4. Bunga Raya
5. Minyak Kelapa Dara


CARA PENGUNAAN KRIM SUPER LEBAT

Sapukan Super Lebat Krim keserata rambut dan kulit kepala sambil mengurut kulit kepala pada setiap hari, 1-2 kali sehari selepas mandi pada bila-bila masa.


BERAT/ISIPADU


Krim Super Lebat: 200 gram


No comments:

Post a Comment

FOLLOW @sendayutinggi_beauty

Shawl dan Bawal cantik jom follow @shawlhijab.my

Order whtsapp 013-4040411

Copyright © Design by nurfarhan