STATUS UPDATED!
Assalamualaikum...Jom sama sama berdoa untuk saudara islam kita yg ditindas.. Pray for ALEPPO..Pray for GAZA..
cik aan: January 2016

Menu

Friday, January 29, 2016

Jenjalan di Belaga, aktiviti petang

Assalamualaikum

Hai cik blog... lmenya rse xupdate..  ^_^ bz nyer sy.. biasala .. housewife mne lah yg xbz kn.. bz memanjang..
Xde cuti plak tu..hahah..

Adui..lme btul rse x jln2 wktu ptg.. bru ada mood nk kuar amik angin.. bosan la asyik duk dlm rumah... husband pun bwk la kita jln2 di Belaga ni..
 mcm round kampung je... hihi..  xde tempat sngt nk pergi.. tmpat biasa kami lepak di jeti pekan Belaga.. tgok sungai la katakan..^_^
Pasrah jerla..cuma itu je yg ade... hihi
Iman plak bkn main sronok klau bwk dia nk moto...  :)

Klau jenjalan msti nk amik gmbr..hihi
amik gmbr plak guna timer.. Phone letak ats bngku ..hihi.. nk tergelak je..klau idak terpksa la pkai monopod..
Nsib ler xde org time tuh...^_^


With husband and our son
At jeti pekan belaga °_°

* Hati kena elastic...sbr ye cahaya kegembiraan... #inilahpengalamandiBelaga







Sesungguhnya aku redha dan bersyukur dgn segala pemberian nikmat dari Allah...
 ♡♡♡

Alhamdulillah..
To be continue~~~
 our story with new title & chapter

Monday, January 11, 2016

Eu kalypto soap JRM



Harga RM 16/ 80g
Whatsapp 0134040411


Kalypto Soap keluaran Jamu Ratu Malaya dirumus dari kombinasi herba English Ivy, Tasmanian Blue Gum, Rosemary, Ekstrak Tea Tree dan Kulit Oren Pahit yang bagus dan berkesan bagi mengatasi masalah kulit dan alahan.
  • Kandungan: 80gm

KHASIAT EU KALYPTO SOAP JAMU RATU MALAYA

  • Mengatasi masalah dan alahan kulit.
  • Memudarkan kesan parut.

KANDUNGAN EU KALYPTO SOAP JAMU RATU MALAYA

  • Water
  • Sorbitol
  • Eucalyptus globulus leaf oil
  • Rosmarinus officinalis leaf extract
  • fucus vesiculosus extract
  • hedera helix extract
  • citrus aurantium amara

CARA PENGGUNAAN EU KALYPTO SOAP JAMU RATU MALAYA

  • Gunakan Eu Kalypto Soap untuk setiap kali mandian.

Wednesday, January 6, 2016

Tungku beherba mak bidan


Harga RM 39.90

Whatsapp 0134040411


TUNGKU BEHERBA MAK BIDAN

Tungku Beherba Mak Bidan di inspirasikan dari pakar perbidanan melayu asli yang telah di modenkan menjadi tradisi sejak turun temurun dahulu.



FUNGSI TUNGKU BEHERBA MAK BIDAN

Untuk melancarkan perjalanan darah , melembutkan urat betis yang tegang akibat terlalu banyak duduk, berlari atau berjalan.Menghilangkan kesakitan bengkak urat yang dialami.Untuk membuang darah kotor dan membuang angin dalam badan.Untuk memecahkan angin yang berada di dalam badan dan perut, disamping dapat memecahkan lemak, serta dapat mengatasi masalah perut buncit.Menghindarkan daripada gastrik.Melancarkan pernafasan dan menyenangkan membuang asir besar dan kecil.Ibu yang sedang berpantang amat sesuai menggunakan Tungku Herba Mak Bidan ini.



CARA PENGUNAANKRIM PANAS BERHERBA

Kukus tunku selama 15-20 minit sebelum digunakan.Untuk kesan berganda amalkan makanan tambahan pati herba mak bidan bagi menjaga bahagian dalaman ibu bersalin.

KANDUNGAN TUNGKU HERBA MAK BIDAN

Daun serai wangiDaun mengkuduDaun asam jawaDaun dan buah limau purutChemporBuah kedekaCabai taliCabai pintalHaliaDaun salamLengkuasHalba dan 50 jenis rempah ratus ramuan tradisional melayu yang terpilih..

Syampu super lebat dherbs

SHAMPOO SUPER LEBAT  Super lebat shampoo dirumuskan khas daripada 100% herba yg diperkaya dengan vitamin dan protein untuk kesuburan dan mempercepatkan pertumbuhan rambut,khusus bagi masalah rambut bercabang,kering,gugur dan kelemur dapat diatasi. Untuk kesan berganda gunakan bersama Super Lebat Cream untuk kekal hitam,gelap dan harum.Sesuai untuk semua jenis rambut kering,normal dan berminyak dan boleh digunakan oleh lelaki atau pun perempuan.


Harga RM 25.00 / 180 ml

Whatsapp 0134040411


SHAMPOO SUPER LEBAT

Super lebat shampoo dirumuskan khas daripada 100% herba yg diperkaya dengan vitamin dan protein untuk kesuburan dan mempercepatkan pertumbuhan rambut,khusus bagi masalah rambut bercabang,kering,gugur dan kelemur dapat diatasi.
Untuk kesan berganda gunakan bersama Super Lebat Cream untuk kekal hitam,gelap dan harum.Sesuai untuk semua jenis rambut kering,normal dan berminyak dan boleh digunakan oleh lelaki atau pun perempuan.


KEBAIKAN SHAMPOO SUPER LEBAT

Mengekalkan rambut asli kehitam-hitamanDigunakan sebagai shampoo harianMembekalkan oksigen kepada rambut untuk  pertumbuhan dan menguatkan akar.Mengatasi masalah gugur,beruban,kelemumur dan melebatkan rambut.

KANDUNGAN SHAMPOO SUPER LEBAT

1. Extract of hisbicus
2. Virgin coconut oil
3. Oive oil
4. Spirulina
5. Mengkudu
6. Vitamin dan mineral
7. Citrus hystrix
8. Delonized water

BERAT/ISIPADU

Syampoo Super Lebat: 180ml


Toner madu propolis dherbs

TONER MADU PROPOLIS  RAHSIA PENCERAHAN & PENEGANGAN KINI BUKAN LAGI RAHSIA!! Toner Madu Propolis diformulasikan dari gabungan vitamin C & kolagen khusus untuk mencerahkan, melembabkan, menganjalkan kulit wajah & anti penuaan. Toner Madu Propolis juga dapat membantu mengecilkan pori-pori wajah serta menyinkirkan bintik-bintik hitam pada kulit wajah, Ianya juga membersihkan kulit wajah dan ianya dapat meresap jauh kedalam epidermis kulit, melembapkan kulit wajah.


Harga RM 26.90
Whatsapp 0134040411

TONER MADU PROPOLIS

RAHSIA PENCERAHAN & PENEGANGAN KINI BUKAN LAGI RAHSIA!! Toner Madu Propolis diformulasikan dari gabungan vitamin C & kolagen khusus untuk mencerahkan, melembabkan, menganjalkan kulit wajah & anti penuaan. Toner Madu Propolis juga dapat membantu mengecilkan pori-pori wajah serta menyinkirkan bintik-bintik hitam pada kulit wajah, Ianya juga membersihkan kulit wajah dan ianya dapat meresap jauh kedalam epidermis kulit, melembapkan kulit wajah.

FUNGSI TONER MADU PROPOLIS

Mencerahkan KulitMemudarkan parut dan kesan jerawatMenganjalkan dan menghaluskan kulitAnti PenuaanAnti OksigenMenyerikan wajahMengecilkan liang poriMenyingkirkan bintik bintik hitam di wajah

KANDUNGAN TONER MADU PROPOLIS

Aqua, Glycerin, Lactic Acid, Aloe Barbadensis Leaf Extrac, Cucumis Sativus ( cucumber ) Extrac, Saxifraga sarmentosa extrac, vitis vinifera ( grape seed ) extrac, Morus bombyscis root extrac, Scutellaria baicalensis root extrac, Ascorbic Acid, Propolis Soluble Collagen, Niacinamide, Panthenol, Fragrance & Imidazolidinyl Urea.

CARA PENGUNAAN TONER MADU PROPOLIS

Picit sedikit di tapak tangan, kemudian sapukan dengan sekata dibahagian wajah.Digunakan pada waktu siang dan malam selepas mencuci muka.Untuk kegunaan luar sahaja.

Untuk kesan berganda gunakan Sabun Madu Propolis RM19.90 dan Krim Malam/Siang Propolis RM36.00

SABUN MADU PROPOLIS

Sesuai digunakan untuk kulit badan berdaki dan muka yang berjerawat serta berjeragat.Mengatasi bau badan, berjerawat, panau, kusam, gelap.Mencerahkan kulit tubuh badan.

KHASIAT SABUN MADU PROPOLIS
Kulit kayu manis sebagai antioksidan membantu mengawal pertumbuhan jerawat, Memudarkan parut jerawat dan mencerahkan kulit wajah.Juga bertindak sebagai anti inflamasi dan anti bakteria.Cengkih dianggap menghangatkan, menghilangkan rasa sakit setempat, membantu mengeluarkan angin, mengharumkan anti bakteri, menghilangkan kejang perut

KANDUNGAN/ISIPADU

Sabun Madu Propolis: 110 gram


KANDUNGANSABUN MADU PROPOLIS

MaduKulit kayu manisCengkih

CARA PENGUNAAN SABUN MADU PROPOLIS

Gunakan Sabun Madu Propolis ketika mandi atau di tempat-tempat yang bermasalah. Kemudian bilas dengan air bersih.


MAKLUMAT LAIN BERKENAAN SABUN MADU PROPOLIS

No Pendaftaran Kementerian Kesihatan Malaysia: NOT 110505678K

Seleksi set make up dherbs


Set seleksi make up LIPSTIK COLLAGEN  Pelbagai faktor boleh menyebabkan warna bibir nampak kusam, tidak menarik, merekah dan mengelupas apabila menggunakan lipstik yang terdapat dipasaran. Tetapi menggunakan Lipstik Collagen Treatment, masalah bibir tidak berlaku lagi.  KHASIAT LIPSTIK COLLAGEN  1. Sebagai penyeri warna bibir semulajadi mengikut suhu badan dan darah. 2. Melembapkan bibir yang kering dan merekah. 3. Sesuai juga untuk bibir yang gelap akibat merokok dan faktor keturunan. 4. Sesuai digunakan oleh lelaki dan wanita.  BERAT/ISIPADU  Lipstik Collagen Treatment: 0.14oz/4gram  KANDUNGAN LIPSTIK COLLAGEN  Gamat-antioksidan semulajadi yang bertindak memberi perlindungan terhadap radikal bebas punca kerosakan dan kemerosotan sel.Minyak Biji Anggur merupakan antioksidan yang baik yang dapat menghalang radikal bebas merosakkan kulit.Collagen menyokong sebahagian besar sel-sel yang memberikan struktur, kekuatan dan kekenyalan kulit dan tisu badan maka menegang, menganjal dan melembapkan kulit.Propolis sebagai penetral racun dalam tubuh dan sekaligus anti oksidan kuat  CARA PENGUNAAN LIPSTIK COLLAGEN  Menyapu di sekitar bibir setiap kali ingin menggunakannya.  MAKLUMAT LAIN BERKENAAN LIPSTIK COLLAGEN  No Pendaftaran Kementerian Kesihatan Malaysia: NOT 100900011K  DIAMOND FOUNDATION  Bedak asas yang mengandungi SPF 35 dan Minyak Biji Anggur yang bertindak sebagai anti oksidan yang melindungi sel kulit selama 8 jam dari sinar sinaran UV dan pencemaran yang boleh merosakkan kulit.  KHASIAT DIAMOND FOUNDATION  Meningkatkan keanjalan kulit.Sesuai sebagai alas bedak dan krim siang (SPF 35).Sesuai digunakan oleh mereka yang mempunyai kulit cerah atau sawo matang tidak kira lelaki atau perempuan kerana ia bersifat semulajadi.membantu menutup parut jerawat, keragat dan kedutan wajah.kalis air dan boleh bertahan sehingga 12 jam.sesuai untuk kulit sensitif, berjerawat, berjeragat dan kulit normal.  BERAT/ISIPADU  Diamond Foundation: 30gram  KANDUNGAN DIAMOND FOUNDATION  SPF 35 – melindungi kulit dari pancaran UV.Minyak Biji Anggur – merupakan antioksidan yang baik yang dapat menghalang radikal bebas merosakkan kulit.Vitamin E – untuk membantu menutupi dan merawat parut jerawat, jeragat dan kedutan wajah jika digunkan secara berterusan  CARA PENGUNAAN DIAMOND FOUNDATION  Sapukan pada wajah dan leher dengan sekata dan alaskan dengan bedak untuk kesan yang lebih menyerlah.Untuk kesan yang lebih baik gunakan bersama Aura Pesona Bintang dan sapukan Diamond Foundation menggunakan span.  CELAK ARAB  Imam al-Tirmizi meriwayatkan daripada Muhammad bin Hamid al-Razi, daripada Abu Daud Al-Tiyalusi daripada Abbad bin Mansur daripada ‘Ikrimah daripada Ibn Abbas, sesungguhnya Rasulullah SAW bersabda:“Bercelaklah kamu dengan ithmid, (ianya akan) mencerahkan pandangan, dan melebatkan rambut”.  KHASIAT CELAK ARAB  Membantu mencerahkan pandangan.Ia juga dapat menyejukkan mata.Membantu merangsang menumbuhkan bulu mata,Memperbaiki pandangan mata serta mendatangkan rasa kasih sayang pada hati manusia.  KANDUNGAN CELAK ARAB  Olive OilHelianthus Annuus Oil(Sunflower Seed)  CARA PENGUNAAN CELAK ARAB  Aliskan celak Arab pada garisan kelopak mata.  BERAT/ISIPADU  Kandungan Celak Arab:.01oz/0.3g


Harga RM 59.90

Whatsapp 0134040411

Set seleksi make up
LIPSTIK COLLAGEN

Pelbagai faktor boleh menyebabkan warna bibir nampak kusam, tidak menarik, merekah dan mengelupas apabila menggunakan lipstik yang terdapat dipasaran. Tetapi menggunakan Lipstik Collagen Treatment, masalah bibir tidak berlaku lagi.

KHASIAT LIPSTIK COLLAGEN

1. Sebagai penyeri warna bibir semulajadi mengikut suhu badan dan darah.
2. Melembapkan bibir yang kering dan merekah.
3. Sesuai juga untuk bibir yang gelap akibat merokok dan faktor keturunan.
4. Sesuai digunakan oleh lelaki dan wanita.

BERAT/ISIPADU

Lipstik Collagen Treatment: 0.14oz/4gram

KANDUNGAN LIPSTIK COLLAGEN

Gamat-antioksidan semulajadi yang bertindak memberi perlindungan terhadap radikal bebas punca kerosakan dan kemerosotan sel.Minyak Biji Anggur merupakan antioksidan yang baik yang dapat menghalang radikal bebas merosakkan kulit.Collagen menyokong sebahagian besar sel-sel yang memberikan struktur, kekuatan dan kekenyalan kulit dan tisu badan maka menegang, menganjal dan melembapkan kulit.Propolis sebagai penetral racun dalam tubuh dan sekaligus anti oksidan kuat

CARA PENGUNAAN LIPSTIK COLLAGEN

Menyapu di sekitar bibir setiap kali ingin menggunakannya.

MAKLUMAT LAIN BERKENAAN LIPSTIK COLLAGEN

No Pendaftaran Kementerian Kesihatan Malaysia: NOT 100900011K

DIAMOND FOUNDATION

Bedak asas yang mengandungi SPF 35 dan Minyak Biji Anggur yang bertindak sebagai anti oksidan yang melindungi sel kulit selama 8 jam dari sinar sinaran UV dan pencemaran yang boleh merosakkan kulit.

KHASIAT DIAMOND FOUNDATION

Meningkatkan keanjalan kulit.Sesuai sebagai alas bedak dan krim siang (SPF 35).Sesuai digunakan oleh mereka yang mempunyai kulit cerah atau sawo matang tidak kira lelaki atau perempuan kerana ia bersifat semulajadi.membantu menutup parut jerawat, keragat dan kedutan wajah.kalis air dan boleh bertahan sehingga 12 jam.sesuai untuk kulit sensitif, berjerawat, berjeragat dan kulit normal.

BERAT/ISIPADU

Diamond Foundation: 30gram

KANDUNGAN DIAMOND FOUNDATION

SPF 35 – melindungi kulit dari pancaran UV.Minyak Biji Anggur – merupakan antioksidan yang baik yang dapat menghalang radikal bebas merosakkan kulit.Vitamin E – untuk membantu menutupi dan merawat parut jerawat, jeragat dan kedutan wajah jika digunkan secara berterusan

CARA PENGUNAAN DIAMOND FOUNDATION

Sapukan pada wajah dan leher dengan sekata dan alaskan dengan bedak untuk kesan yang lebih menyerlah.Untuk kesan yang lebih baik gunakan bersama Aura Pesona Bintang dan sapukan Diamond Foundation menggunakan span.

CELAK ARAB

Imam al-Tirmizi meriwayatkan daripada Muhammad bin Hamid al-Razi, daripada Abu Daud Al-Tiyalusi daripada Abbad bin Mansur daripada ‘Ikrimah daripada Ibn Abbas, sesungguhnya Rasulullah SAW bersabda:“Bercelaklah kamu dengan ithmid, (ianya akan) mencerahkan pandangan, dan melebatkan rambut”.

KHASIAT CELAK ARAB

Membantu mencerahkan pandangan.Ia juga dapat menyejukkan mata.Membantu merangsang menumbuhkan bulu mata,Memperbaiki pandangan mata serta mendatangkan rasa kasih sayang pada hati manusia.

KANDUNGAN CELAK ARAB

Olive OilHelianthus Annuus Oil(Sunflower Seed)

CARA PENGUNAAN CELAK ARAB

Aliskan celak Arab pada garisan kelopak mata.

BERAT/ISIPADU

Kandungan Celak Arab:.01oz/0.3g

Set wajah lunas berherba dherbs


Harga RM 65
Whatsapp 0134040411

SET LUNAS BERHERBA

Mengandungi
 sabun beherba,
krim jerawat
Corong lunas

SABUN BERHERBA

Buihkan sabun dan urut perlahan lahan. Biarkan 1-2 minit dan bilas. Gunakan 2-3 kali sehari. Membantu mencuci, menyegar dan mengurangkan kegatalan kulit bermasalah disamping membantu mengembalikan keremajaan kulit.

Set bersalin mak bidan dherbs


 KANDUNGAN  PATI HERBA MAK BIDANPILIS & PARAM MAK BIDANKRIM PANAS MAK BIDANKAPSUL JAMU MAK BIDANMINYAK TELONTUNGKU HERBA MAK BIDANPERAWAN HERBAL WASH   Percuma MANDIAN HERBA MAK BIDAN  KHASIAT PATI HERBA MAK BIDAN  Menambah tenaga dan memberi kesegaran selepas melalui proses bersalin , memulih dan menyihatkan rahim, menyembuhkan luka jahitan.  KHASIAT PILIS & PARAM MAK BIDAN  Membuang angin dalam badan, mencantikkan kulit dan memanaskan badanJuga digunakan sebagai lulur untuk membersihkan kulit badanBoleh digunakan di bahagian dahi sebagai pilis untuk mengelakkan pening kepala, menyejukkan mata dan kepala.Tidak perlu dibancuh ( bentuk cecair)Digunakan selepas menggunakan krim panas Mak BidanSapu diseluruh badan kecuali payudara dan perut  KHASIAT KRIM PANAS MAK BIDAN  Mengeluarkan angin dalam badan, membakar lemak, melangsingkan badan dan mengurangkan selulitDi sapu di seluruh badan terutama di bahagian perut sebelum memakai bengkung  KHASIAT KAPSUL JAMU MAK BIDAN  Merapatkan otot vagina, mengecutkan rahim, melangsingkan badan dan menambah tenaga serta menyihatkan badan.  KHASIAT MINYAK TELON  Digunakan untuk mengatasi masalah kembung perut dan menghangatkan badan bayi.  KHASIAT TUNGKU HERBA MAK BIDAN  Digunakan untuk mengecutkan peranakan, melancarkan perjalanan darah, membuang angin dan membuang kotoran dalam badan.  Kukus tungku 15-20 minit sebelum digunakan didalam periuk.   PERAWAN HERBAL WASH  Membersih alat sulit dari bakteria dan memberi kesegaran agar sentiasa bersih dan segar sepanjang hari.

Harga RM 199 / 1 set
Whatsapp 0134040411

KANDUNGAN

PATI HERBA MAK BIDANPILIS & PARAM MAK BIDANKRIM PANAS MAK BIDANKAPSUL JAMU MAK BIDANMINYAK TELONTUNGKU HERBA MAK BIDANPERAWAN HERBAL WASH

 Percuma MANDIAN HERBA MAK BIDAN

KHASIAT PATI HERBA MAK BIDAN

Menambah tenaga dan memberi kesegaran selepas melalui proses bersalin , memulih dan menyihatkan rahim, menyembuhkan luka jahitan.

KHASIAT PILIS & PARAM MAK BIDAN

Membuang angin dalam badan, mencantikkan kulit dan memanaskan badanJuga digunakan sebagai lulur untuk membersihkan kulit badanBoleh digunakan di bahagian dahi sebagai pilis untuk mengelakkan pening kepala, menyejukkan mata dan kepala.Tidak perlu dibancuh ( bentuk cecair)Digunakan selepas menggunakan krim panas Mak BidanSapu diseluruh badan kecuali payudara dan perut

KHASIAT KRIM PANAS MAK BIDAN

Mengeluarkan angin dalam badan, membakar lemak, melangsingkan badan dan mengurangkan selulitDi sapu di seluruh badan terutama di bahagian perut sebelum memakai bengkung

KHASIAT KAPSUL JAMU MAK BIDAN

Merapatkan otot vagina, mengecutkan rahim, melangsingkan badan dan menambah tenaga serta menyihatkan badan.

KHASIAT MINYAK TELON

Digunakan untuk mengatasi masalah kembung perut dan menghangatkan badan bayi.

KHASIAT TUNGKU HERBA MAK BIDAN

Digunakan untuk mengecutkan peranakan, melancarkan perjalanan darah, membuang angin dan membuang kotoran dalam badan.

Kukus tungku 15-20 minit sebelum digunakan didalam periuk.


PERAWAN HERBAL WASH

Membersih alat sulit dari bakteria dan memberi kesegaran agar sentiasa bersih dan segar sepanjang hari.

Sabun madu propolis dherbs

Sesuai digunakan untuk kulit badan berdaki dan muka yang berjerawat serta berjeragat.Mengatasi bau badan, berjerawat, panau, kusam, gelap.Mencerahkan kulit tubuh badan.  KHASIAT SABUN MADU PROPOLIS  Kulit kayu manis sebagai antioksidan membantu mengawal pertumbuhan jerawat, Memudarkan parut jerawat dan mencerahkan kulit wajah.Juga bertindak sebagai anti inflamasi dan anti bakteria.Cengkih dianggap menghangatkan, menghilangkan rasa sakit setempat, membantu mengeluarkan angin, mengharumkan anti bakteri, menghilangkan kejang perut

Harga RM 19.90 / 110 gram

Whatsapp 0134040411


SABUN MADU PROPOLIS

Sesuai digunakan untuk kulit badan berdaki dan muka yang berjerawat serta berjeragat.Mengatasi bau badan, berjerawat, panau, kusam, gelap.Mencerahkan kulit tubuh badan.

KHASIAT SABUN MADU PROPOLIS

Kulit kayu manis sebagai antioksidan membantu mengawal pertumbuhan jerawat, Memudarkan parut jerawat dan mencerahkan kulit wajah.Juga bertindak sebagai anti inflamasi dan anti bakteria.Cengkih dianggap menghangatkan, menghilangkan rasa sakit setempat, membantu mengeluarkan angin, mengharumkan anti bakteri, menghilangkan kejang perut

KANDUNGAN/ISIPADU

Sabun Madu Propolis: 110 gram

KANDUNGANSABUN MADU PROPOLIS

MaduKulit kayu manisCengkih

CARA PENGUNAAN SABUN MADU PROPOLIS

Gunakan Sabun Madu Propolis ketika mandi atau di tempat-tempat yang bermasalah. Kemudian bilas dengan air bersih.

MAKLUMAT LAIN BERKENAAN SABUN MADU PROPOLIS

No Pendaftaran Kementerian Kesihatan Malaysia: NOT 110505678K

Sabun rawatan lunas resdung dherbs


Sabun Lunas berherba dihasikan daripada herba-herba yang bermutu tinggi dan gabungan teknologi tinggi dan kaya dengan multi vitamin. Sabun Lunas berherba mencuci,menyegar,mengeringkan jerawat sekali gus mengembalikan keremajaan kulit.Ia sesuai digunakan oleh smua peringkat umur terutamanya bagi kulit berminyak.Sesuai untuk lelaki dan wanita. KHASIAT SABUN LUNAS R'SDONG


Harga RM24.90/ 60 gm

Whatsapp 0134040411


SABUN LUNAS R'SDONG

Sabun Lunas berherba dihasikan daripada herba-herba yang bermutu tinggi dan gabungan teknologi tinggi dan kaya dengan multi vitamin. Sabun Lunas berherba mencuci,menyegar,mengeringkan jerawat sekali gus mengembalikan keremajaan kulit.Ia sesuai digunakan oleh smua peringkat umur terutamanya bagi kulit berminyak.Sesuai untuk lelaki dan wanita.
KHASIAT SABUN LUNAS R'SDONG

Mencuci ,menyegar,mengeringkan jerawatMencantikkan kulit wajahMengembalikan keremajaan kulit

BERAT/ISIPADU

Kandungan: 60gm

KANDUNGAN SABUN LUNAS R'SDONG

Sodium palmate
Sodium palm kernelete
Cinnamomum zeylanicum bark powder
Vevtiveria
Akar resdong
Metha piperita oil
Garcinia cambogia fruit powder
Myristica fragrans powder

CARA PENGUNAAN SABUN LUNAS R'SDONG

Buihkan sabun rawatan lunas R’sdong dan urut perlahan-lahan.Biarkan selama 1 -2 minit dan bilas sehinggan bersih.Untuk mendapatkan kesan yang terbaik gunakan 2-3 kali sehariUntuk kesan berganda gunanakan bersama bedak rawatan pada waktu malam


Putih susu beauty hans dherbs

Putih Susu Beauty Hans adalah gabungan bahan-bahan semulajadi mewah seperti Susu Kambing, Madu, Strawberi, Kolagen, Biji Aprikot, Biji Anggur, Habbatussawda, Gingko Biloba, Garam Bukit, Lutien, Multivitamin yang membantu melindungi dan mempertahankan kulit anda dari kerosakan persekitaran seperti sinar UV, bintin hitam, pigmentasi, dan penuaan pra-matang kulit, menjadikan kulit anda muda dan sihat. Remajakan kulit anda dan miliki kesihatan yang berpanjangan dengan Putih Susu Beauty Hans.  KEISTIMEWAAN PUTIH SUSU BEAUTY HANS  Membantu melindungi dan mempertahankan kulit anda dari kerosakan persekitaran seperti sinar UV, bintin hitam, pigmentasi, dan penuaan pra-matang kulit, menjadikan kulit anda muda dan sihat.

Harga RM 45.00
Whatsappp 0134040411


PUTIH SUSU BEAUTY HANS

Putih Susu Beauty Hans adalah gabungan bahan-bahan semulajadi mewah seperti Susu Kambing, Madu, Strawberi, Kolagen, Biji Aprikot, Biji Anggur, Habbatussawda, Gingko Biloba, Garam Bukit, Lutien, Multivitamin yang membantu melindungi dan mempertahankan kulit anda dari kerosakan persekitaran seperti sinar UV, bintin hitam, pigmentasi, dan penuaan pra-matang kulit, menjadikan kulit anda muda dan sihat. Remajakan kulit anda dan miliki kesihatan yang berpanjangan dengan Putih Susu Beauty Hans.

KEISTIMEWAAN PUTIH SUSU BEAUTY HANS

Membantu melindungi dan mempertahankan kulit anda dari kerosakan persekitaran seperti sinar UV, bintin hitam, pigmentasi, dan penuaan pra-matang kulit, menjadikan kulit anda muda dan sihat.


Pro anjal dherbs

PRO ANJAL  Rasai perubahan saiz payudara idaman anda.Dengan Bio Aktif Formula tanpa perlu suntikan, tiada pil, tiada kesakitan malah sangat efektif. Pro Anjal Cream direka khusus bagi mereka yang ingin memiliki payudara yang menggiurkan, montok dan cantik. Dirumus dengan ekstrak Kigelia Africana untuk menegangkan, membentuk, memejal dan mencantikkan payudara dengan lebih cepat dan selamat tanpa meninggalkan kesan sampingan.     KHASIAT PRO ANJAL  Dapat menganjalkan kembali payudara yang mengendur dengan teknik urutan yang betul. Mengekalkan keanjalan payudara agar kental, montok dan cantik. Mencerahkan puting payudara yang gelap kepada warna kemerah-merahan. Menegangkan, memantapkan dan membentuk payudara agar lebih padat berisi. Menjadikan kulit lebih muda, halus dan cantik terutama di kawasan payudara.     BERAT/ISIPADU  Pro Anjal: 100gram     KANDUNGAN PRO ANJAL  1. Kigelia Africana 2. Aloe Vera 3. Sunflower Seed     CARA PENGUNAAN PRO ANJAL  Sapukan Pro Anjal Cream dikawasan payudara pada waktu pagi dan malam.Buat urutan secara bulatan (bahagian kanan sapukan mengikut pusingan jam,manakala bahagian kiri sapuan melawan pusingan jam).Buat urutan perlahan dari bawah bahagian payudara arah ke atas, sehingga paras garisan leher.Untuk kesan yang lebih efektif, gunakan bersama Juice Perawan Plus Collagen.   

Harga Rm 38.90 / 100 gram
Whatsapp 0134040411

PRO ANJAL

Rasai perubahan saiz payudara idaman anda.Dengan Bio Aktif Formula tanpa perlu suntikan, tiada pil, tiada kesakitan malah sangat efektif. Pro Anjal Cream direka khusus bagi mereka yang ingin memiliki payudara yang menggiurkan, montok dan cantik. Dirumus dengan ekstrak Kigelia Africana untuk menegangkan, membentuk, memejal dan mencantikkan payudara dengan lebih cepat dan selamat tanpa meninggalkan kesan sampingan.

KHASIAT PRO ANJAL

Dapat menganjalkan kembali payudara yang mengendur dengan teknik urutan yang betul.
Mengekalkan keanjalan payudara agar kental, montok dan cantik.
Mencerahkan puting payudara yang gelap kepada warna kemerah-merahan.
Menegangkan, memantapkan dan membentuk payudara agar lebih padat berisi.
Menjadikan kulit lebih muda, halus dan cantik terutama di kawasan payudara.

BERAT/ISIPADU

Pro Anjal: 100gram

KANDUNGAN PRO ANJAL

1. Kigelia Africana
2. Aloe Vera
3. Sunflower Seed

CARA PENGUNAAN PRO ANJAL

Sapukan Pro Anjal Cream dikawasan payudara pada waktu pagi dan malam.Buat urutan secara bulatan (bahagian kanan sapukan mengikut pusingan jam,manakala bahagian kiri sapuan melawan pusingan jam).Buat urutan perlahan dari bawah bahagian payudara arah ke atas, sehingga paras garisan leher.Untuk kesan yang lebih efektif, gunakan bersama Juice Perawan Plus Collagen.



Primadona Gold Premix dherbs


PRIMADONA GOLD PREMIX DE HERBS  Primadona Gold Premix Coffee 5 in 1 adalah minuman khusus untuk wanita bagi membantu kesihatan dalaman dan luaran untuk kekal awet muda dan aktif.Ia boleh diambil pada bila-bila masa.     KHASIAT PRIMADONA GOLD PREMIX DE HERBS  Membantu kesihatan dalaman dan luaran untuk kekal awet muda dan aktif.Menguatkan tenagaMembantu melancarkan pengaliran darahMenambah bilangan darahMenguatkan badanMemulihkan tenagaMembantu merangsangkan sistem immuniti untuk menghasilkan reaksi nyata bagi melawan sel-sel kanserMeningkatkan sistem peredaran dan metabolisma badan serta bertindak sebagai anti-oxidant.     BERAT/ISIPADU  Primadona Gold Premix Coffee: Kandungan : 25g x 10 sachets     KANDUNGAN PRIMADONA GOLD PREMIX DE HERBS  1. Ginseng Panax 2. Pueraria Lobata extract 3. Ganoderma 4. Cocoa powder 5. Non diary creamer 6. Arabica Coffee extract 7. Maqui berry extract 8. Pearl (mutiara) powder 9. Quertus infectoria     CARA PENGUNAAN PRIMADONA GOLD PREMIX DE HERBS  Campurkan satu paket Primadona Gold Premix Coffee ke dalam 100-150ml air (85c-90c) dan kacau.Nikmati sepenuhnya rasa dan keharuman Kopi Primadona sebenar yang pastinya lazat.   

Harga RM 22 

Whatsapp 0134040411

PRIMADONA GOLD PREMIX DHERBS

Primadona Gold Premix Coffee 5 in 1 adalah minuman khusus untuk wanita bagi membantu kesihatan dalaman dan luaran untuk kekal awet muda dan aktif.Ia boleh diambil pada bila-bila masa.

KHASIAT PRIMADONA GOLD PREMIX DE HERBS

Membantu kesihatan dalaman dan luaran untuk kekal awet muda dan aktif.Menguatkan tenagaMembantu melancarkan pengaliran darahMenambah bilangan darahMenguatkan badanMemulihkan tenagaMembantu merangsangkan sistem immuniti untuk menghasilkan reaksi nyata bagi melawan sel-sel kanserMeningkatkan sistem peredaran dan metabolisma badan serta bertindak sebagai anti-oxidant.

BERAT/ISIPADU

Primadona Gold Premix Coffee: Kandungan : 25g x 10 sachets

KANDUNGAN PRIMADONA GOLD PREMIX DE HERBS

1. Ginseng Panax
2. Pueraria Lobata extract
3. Ganoderma
4. Cocoa powder
5. Non diary creamer
6. Arabica Coffee extract
7. Maqui berry extract
8. Pearl (mutiara) powder
9. Quertus infectoria

 CARA PENGUNAAN PRIMADONA GOLD PREMIX DE HERBS

Campurkan satu paket Primadona Gold Premix Coffee ke dalam 100-150ml air (85c-90c) dan kacau.Nikmati sepenuhnya rasa dan keharuman Kopi Primadona sebenar yang pastinya lazat.


Pewarna rambut super lebat dherbs

PEWARNA RAMBUT SUPER LEBAT  Dirumuskan khas daripada 100% herba yang diperkaya dengan vitamin dan protein untuk kesuburan dan mempercepatkan pertumbuhan rambut.        WARNA BAGI PEWARNA RAMBUT SUPER LEBAT  HitamPerang


Harga RM 29.90
Whatsapp 0134040411

PEWARNA RAMBUT SUPER LEBAT

Dirumuskan khas daripada 100% herba yang diperkaya dengan vitamin dan protein untuk kesuburan dan mempercepatkan pertumbuhan rambut.


WARNA BAGI PEWARNA RAMBUT SUPER LEBAT

Hitam
Perang


Perawan wash dherbs


PERAWAN HERBAL WASH  Ia bertindak untuk membersih, mengelakkan jangkitan bakteria yang menyebabkan bau yang kurang menyenangkan serta mengatasi masalah di bahagian feminin wanita. Ia juga membantu memberi kesegaran dan keharuman sepanjang hari setiap kali menggunakannya. Untuk kesan yang lebih baik gunakan bersama Jus Perawan Plus Kolagen.  Terdapat 3 jenis:  Extra HerbsExtra FruityExtra Flower     KHASIAT PERAWAN HERBAL WASH  Kacip Fatimah mengekalkan sistem pembiakan yang baik bagi wanita, untuk mengetatkan dan melincirkan serta meningkatkan fungsi seksual.Daun Sireh berkhasiat menghilangkan bau badan yang ditimbulkan bakteri dan cendawan. Biasanya juga karena adanya manfaat ini digunakan sebagai pembersih organ kewanitaan.Manjakani mengetatkan rahim dan otot vagina yang mungkin kendur ataupun longgar akibat proses bersalin.   KANDUNGAN PERAWAN HERBAL WASH  1. Kacip Fatimah 2. Daun Sireh 3. Manjakani     CARA PENGUNAAN PERAWAN HERBAL WASH  1. Titisan Gel Perawan Herbal Wash pada tapak tangan dan cuci pada alat sulit wanita hingga berbuih. 2. Bilas sehingga bersih.     MAKLUMAT LAIN BERKENAAN PERAWAN HERBAL WASH  No Pendaftaran Kementerian Kesihatan Malaysia: NOT 110403691K  BERAT/ISIPADU  Perawan Herbal Wash: 200 gram



Harga RM 19.90 /120 ml
Whtsapp 0134040411

PERAWAN HERBAL WASH

Ia bertindak untuk membersih, mengelakkan jangkitan bakteria yang menyebabkan bau yang kurang menyenangkan serta mengatasi masalah di bahagian feminin wanita.
Ia juga membantu memberi kesegaran dan keharuman sepanjang hari setiap kali menggunakannya. Untuk kesan yang lebih baik gunakan bersama Jus Perawan Plus Kolagen.

Terdapat 3 jenis:

Extra HerbsExtra FruityExtra Flower

KHASIAT PERAWAN HERBAL WASH

Kacip Fatimah mengekalkan sistem pembiakan yang baik bagi wanita, untuk mengetatkan dan melincirkan serta meningkatkan fungsi seksual.Daun Sireh berkhasiat menghilangkan bau badan yang ditimbulkan bakteri dan cendawan. Biasanya juga karena adanya manfaat ini digunakan sebagai pembersih organ kewanitaan.Manjakani mengetatkan rahim dan otot vagina yang mungkin kendur ataupun longgar akibat proses bersalin.

KANDUNGAN PERAWAN HERBAL WASH

1. Kacip Fatimah
2. Daun Sireh
3. Manjakani


CARA PENGUNAAN PERAWAN HERBAL WASH

1. Titisan Gel Perawan Herbal Wash pada tapak tangan dan cuci pada alat sulit wanita hingga berbuih.
2. Bilas sehingga bersih.


MAKLUMAT LAIN BERKENAAN PERAWAN HERBAL WASH

No Pendaftaran Kementerian Kesihatan Malaysia: NOT 110403691K

BERAT/ISIPADU

Perawan Herbal Wash: 200 gram


Perawan Gold dherbs



Perawan Gold Plus Collagen mempunyai 1001 Khasiat dapat mengembalikan keremajaan anda dan memberi keceriaan dan kebahagiaan dalam rumahtangga anda. Mereka yang mengalaminya sahaja dapat merasainya yang longgar rasa ketat, yang kembang rasa rapat.suami tentu gembira!  KHASIAT PERAWAN GOLD  Merawat masalah keputihan & haid yang tidak teratur.Menaikkan tulang punggung & payudara wanita agar lebih montok & anjal.Menyuburkan rahim & peranakkan wanita ( baik untuk wanita yang sukar mendapatkan zuriat).Menegang & mencerahkan kulit.Melambatkan proses monopous.Memberikan tenaga dalaman wanita.Meningkatkan sistem imunisasi.Mengurangkan senggugut.Menambahkan keinginan seksual wanita & mengeratkan hubungan suami isteriSesuai untuk gadis & wanita yang sudah berumahtangga.  CARA PENGUNAAN PERAWAN GOLD  Ambil 1 Sachet setiap pagi & malam.Minum banyak air putih.Tidak digalakkan bagi wanita yang sedang mengandung & ketika dalam haid.Simpan di tempat sejuk atau suhu bilik.  KANDUNGAN/ISIPADU  Perawan Gold: 12 sachet per box   KANDUNGAN PERAWAN GOLD  Kacip Fatimah mengekalkan sistem pembiakan yang baik bagi wanita, untuk mengetatkan dan melincirkan serta meningkatkan fungsi seksual.Manjakani mengetatkan rahim dan otot vagina yang mungkin kendur ataupun longgar akibat proses bersalin.Pueraria Mirifica memberi bentuk badan yang sempurna terutama pada bahagian payudara dan pinggul.Ia juga mengandungi agen anti-kanser yang dapat membantutkan pertumbuhan sel kanser bagi pengidap kanser payudara.Acai Berry merupakan antioksidan yang tinggi.Kurma mengandungi potasium penting untuk sistem saraf yang merangsang daya ingatan, membangkit nafsu kelamin dan meningkatkan sistem pertahanan badan khususnya untuk mencegah barah buah dada dan rahim.Madu dapat memulih, menyegar dan menambah tenaga tubuh badan, menjaga dan mengimbangi kekuatan badan serta merangsang tenaga batin.Roselle melambatkan proses penuaan dan mencegah berlakunya penyakit kronik yang dilakukan oleh radikal bebas(Roselle kaya dengan anti oksidan).Delima mampu mengurangkan penyakit jantung dan penumpukan lemak. Selain itu, delima mengandungi antioksidan yang luar biasa tinggi. Kerana itu, ia dimanfaatkan untuk menangkis serangan radikal bebas.Kolagen menggalakkan kekenyalan dan keanjalan kulit.

Harga RM 35
Whatsapp 0134040411

PERAWAN GOLD

Perawan Gold Plus Collagen mempunyai 1001 Khasiat dapat mengembalikan keremajaan anda dan memberi keceriaan dan kebahagiaan dalam rumahtangga anda. Mereka yang mengalaminya sahaja dapat merasainya yang longgar rasa ketat, yang kembang rasa rapat.suami tentu gembira!

KHASIAT PERAWAN GOLD

Merawat masalah keputihan & haid yang tidak teratur.Menaikkan tulang punggung & payudara wanita agar lebih montok & anjal.Menyuburkan rahim & peranakkan wanita ( baik untuk wanita yang sukar mendapatkan zuriat).Menegang & mencerahkan kulit.Melambatkan proses monopous.Memberikan tenaga dalaman wanita.Meningkatkan sistem imunisasi.Mengurangkan senggugut.Menambahkan keinginan seksual wanita & mengeratkan hubungan suami isteriSesuai untuk gadis & wanita yang sudah berumahtangga.

CARA PENGUNAAN PERAWAN GOLD

Ambil 1 Sachet setiap pagi & malam.Minum banyak air putih.Tidak digalakkan bagi wanita yang sedang mengandung & ketika dalam haid.Simpan di tempat sejuk atau suhu bilik.

KANDUNGAN/ISIPADU

Perawan Gold: 12 sachet per box


KANDUNGAN PERAWAN GOLD

Kacip Fatimah mengekalkan sistem pembiakan yang baik bagi wanita, untuk mengetatkan dan melincirkan serta meningkatkan fungsi seksual.Manjakani mengetatkan rahim dan otot vagina yang mungkin kendur ataupun longgar akibat proses bersalin.Pueraria Mirifica memberi bentuk badan yang sempurna terutama pada bahagian payudara dan pinggul.Ia juga mengandungi agen anti-kanser yang dapat membantutkan pertumbuhan sel kanser bagi pengidap kanser payudara.Acai Berry merupakan antioksidan yang tinggi.Kurma mengandungi potasium penting untuk sistem saraf yang merangsang daya ingatan, membangkit nafsu kelamin dan meningkatkan sistem pertahanan badan khususnya untuk mencegah barah buah dada dan rahim.Madu dapat memulih, menyegar dan menambah tenaga tubuh badan, menjaga dan mengimbangi kekuatan badan serta merangsang tenaga batin.Roselle melambatkan proses penuaan dan mencegah berlakunya penyakit kronik yang dilakukan oleh radikal bebas(Roselle kaya dengan anti oksidan).Delima mampu mengurangkan penyakit jantung dan penumpukan lemak. Selain itu, delima mengandungi antioksidan yang luar biasa tinggi. Kerana itu, ia dimanfaatkan untuk menangkis serangan radikal bebas.Kolagen menggalakkan kekenyalan dan keanjalan kulit.


Perapi dan pelembap super lebat dherbs


PERAPI DAN PELEMBAB RAMBUT BEHERBA SUPER LEBAT  Harga:  RM 28.90  Diperkaya denga 100% herba dan vitamin utk melembabkan rambut dan nampak bersinar. Sesuai untuk semua golongan.  Harga :    Semenanjung RM28.90   Sabah & Sarawak RM30.90   Singapore & Brunei RM40.90     Kuantiti:  Maklumat Produk  PERAPI DAN PELEMBAB RAMBUT  BEHERBA  Diperkaya denga 100% herba dan vitamin utk melembabkan rambut dan nampak bersinar. Sesuai untuk semua golongan.

Harga RM 28.90

Whatsapp 0134040411

PERAPI DAN PELEMBAB RAMBUT BEHERBA SUPER LEBAT


Diperkaya denga 100% herba dan vitamin utk melembabkan rambut dan nampak bersinar. Sesuai untuk semua golongan

PERAPI DAN PELEMBAB RAMBUT  BEHERBA

Diperkaya denga 100% herba dan vitamin utk melembabkan rambut dan nampak bersinar. Sesuai untuk semua golongan.


Payu up collagen dherbs

KEBAIKAN PAYU UP COLLAGEN  Meningkatklan rembesan estrogen ke tahap yang tinggiMerangsang pengumpulan lemak pada payudara supaya lebih besar & penuhMengukuhkan struktur payudaraMenganjalkan, menegang & menggebukan payudaraMenghalang melanin & kekalkan kulit cerahPayudara kelihatan muda, areola tidak gelapPayudara tidak kendurUntuk kesan yang lebih hebat, gunakan bersama krim pro anjal  KAEDAH MENGGUNAKAN PAYU UP COLLAGEN  Campurkan 2 skop ke Payu Up Collagen dalam 250ml air sejuk.Kacau & terus minumAmalkan setiap pagi & malam sebelum tidur.Sebaik-baiknya ketika perut kosong.

Harga RM 69.90
Whatsapp 0134040411


KEBAIKAN PAYU UP COLLAGEN

Meningkatklan rembesan estrogen ke tahap yang tinggiMerangsang pengumpulan lemak pada payudara supaya lebih besar & penuhMengukuhkan struktur payudaraMenganjalkan, menegang & menggebukan payudaraMenghalang melanin & kekalkan kulit cerahPayudara kelihatan muda, areola tidak gelapPayudara tidak kendurUntuk kesan yang lebih hebat, gunakan bersama krim pro anjal

KAEDAH MENGGUNAKAN PAYU UP COLLAGEN
Campurkan 2 skop ke Payu Up Collagen dalam 250ml air sejuk.Kacau & terus minumAmalkan setiap pagi & malam sebelum tidur.Sebaik-baiknya ketika perut kosong.


Pantyliner berherba dherbs


PANTY LINER  Berfungsi memastikan kawasan seluar dalam wanita sentiasa kering dan segar sepanjang hari. Ianya juga dapat mengelakkan pembiakan bakteria pada seluar dalam,dan seterusnya mengakibatkan masalah lain pada bahagian sulit wanita. Berbeza dengan tuala wanita biasa, ianya lebih nipis oleh itu ia boleh digunakan pada setiap hari.dalam masa yang sama dapat mengurangkan masalah bau yang tidak menyenangkan pada vagina wanita yang aktif amatla digalakkan memakai panty liner berherba sekurang kurannya dua kali sehari bagi memastikan kesegaran bahagian keintiman sepanjang masa.     BERAT/ISIPADU  Panty Liner: 10 gram     BAHAN AKTIF  Non woven,air laid,breathable pe film,release paper,green tea&aloevera.   

Harga RM 9.90 / 20 helai
Whatsapp 0134040411


PANTY LINER

Berfungsi memastikan kawasan seluar dalam wanita sentiasa kering dan segar sepanjang hari. Ianya juga dapat mengelakkan pembiakan bakteria pada seluar dalam,dan seterusnya mengakibatkan masalah lain pada bahagian sulit wanita. Berbeza dengan tuala wanita biasa, ianya lebih nipis oleh itu ia boleh digunakan pada setiap hari.dalam masa yang sama dapat mengurangkan masalah bau yang tidak menyenangkan pada vagina wanita yang aktif amatla digalakkan memakai panty liner berherba sekurang kurannya dua kali sehari bagi memastikan kesegaran bahagian keintiman sepanjang masa.

BERAT/ISIPADU

Panty Liner: 10 gram

BAHAN AKTIF
Non woven,air laid,breathable pe film,release paper,green tea dan;aloevera.

Mukjizat soap dherbs


MUKJIZAT SOAP  Sesuai digunakan untuk kulit badan berdaki.Mengatasi bau badan, berjerawat, panau, kusam, gelap.Mencerahkan kulit tubuh badan.  KHASIAT MUKJIZAT SOAP  Kulit kayu manis sebagai antioksidan membantu mengawal pertumbuhan jerawat, Memudarkan parut jerawat dan mencerahkan kulit wajah.Juga bertindak sebagai anti inflamasi dan anti bakteria.Cengkih dianggap menghangatkan, menghilangkan rasa sakit setempat, membantu mengeluarkan angin, mengharumkan anti bakteri, menghilangkan kejang perut.

Harga RM 19.90
Whatsapp 0134040411

MUKJIZAT SOAP

Sesuai digunakan untuk kulit badan berdaki.Mengatasi bau badan, berjerawat, panau, kusam, gelap.Mencerahkan kulit tubuh badan.

KHASIAT MUKJIZAT SOAP

Kulit kayu manis sebagai antioksidan membantu mengawal pertumbuhan jerawat, Memudarkan parut jerawat dan mencerahkan kulit wajah.Juga bertindak sebagai anti inflamasi dan anti bakteria.Cengkih dianggap menghangatkan, menghilangkan rasa sakit setempat, membantu mengeluarkan angin, mengharumkan anti bakteri, menghilangkan kejang perut.

BERAT/ISIPADU

Mukjizat Soap: 100 gram


KANDUNGAN MUKJIZAT SOAP

1. Kulit kayu manis
2. Cengkih

CARA PENGUNAAN MUKJIZAT SOAP

1. Menggunakan Mukjizat Soap Herbal Body Scrub ketika mandi atau di tempat-tempat yang bermasalah.
2. Kemudian bilas dengan air bersih.

MAKLUMAT LAIN BERKENAAN MUKJIZAT SOAP

No Pendaftaran Kementerian Kesihatan Malaysia: NOT 110505678K.

Minyak kelapa dara asli dherbs

KHASIAT MINYAK KELAPA DARA ASLI  Penjagaan luaran dan dalamanPemangkin sistem pertahanan badanMembantu mengurangkan berat badanMenggalakkan pertumbuhan sel baruKaya dengan Vitamin EMembantu mengurangkan kolestrolPertumbuhan rambut yang sihat.Membantu mengurangkan buasir  Diminum untuk :  Meningkatkan ketahanan tubuh badan, Mengembalikan tenaga dalaman dan memudahkan proses bersalin jika diamalkan minum 1 sudubesar setiap hari  ( kandungan 7 bulan keatas)  Disapu untuk :  Mengatasi keguguran rambut, Melebatkan dan mengilatkan rambut, menghilangkan jeragat serta melindungi kulit daripada sinaran UV.


Harga RM30.90
Whatsapp 0134040411

KHASIAT MINYAK KELAPA DARA ASLI

Penjagaan luaran dan dalamanPemangkin sistem pertahanan badanMembantu mengurangkan berat badanMenggalakkan pertumbuhan sel baruKaya dengan Vitamin EMembantu mengurangkan kolestrolPertumbuhan rambut yang sihat.Membantu mengurangkan buasir

Diminum untuk :

Meningkatkan ketahanan tubuh badan, Mengembalikan tenaga dalaman dan memudahkan proses bersalin jika diamalkan minum 1 sudubesar setiap hari

( kandungan 7 bulan keatas)

Disapu untuk :
Mengatasi keguguran rambut, Melebatkan dan mengilatkan rambut, menghilangkan jeragat serta melindungi kulit daripada sinaran UV.

Mascara arab dherbs

MASKARA ARAB  Maskara Arab dengan bahan asli dari Timur Tengah.     CARA PENGGUNAAN MASKARA ARAB  Letakkan berus Maskara Arab berherba pada sisi bulu mata, secara perlahan-lahan, sapukan maskara dari akar sampai ke hujung bulu mata dengan zig zag. Cuba beberapa posisi lain untuk menambah lentikkan dan mampu melebatkan bulu mata.     KANDUNGAN MASKARA ARAB  1. Bunga Raya 2. Lidah Buaya 3. Buah Zaiton     BERAT/ISIPADU  Kandungan: 20ml      


Harga RM 26.90 / 20 ml
Whatsapp 0134040411

MASKARA ARAB

Maskara Arab dengan bahan asli dari Timur Tengah.

CARA PENGGUNAAN MASKARA ARAB

Letakkan berus Maskara Arab berherba pada sisi bulu mata, secara perlahan-lahan, sapukan maskara dari akar sampai ke hujung bulu mata dengan zig zag. Cuba beberapa posisi lain untuk menambah lentikkan dan mampu melebatkan bulu mata.

KANDUNGAN MASKARA ARAB

1. Bunga Raya
2. Lidah Buaya
3. Buah Zaiton

BERAT/ISIPADU

Kandungan: 20ml



Minyak bayi mak bidan dherbs


 MINYAK BAYI MAK BIDAN  Digunakan untuk membantu ketidakselesaan pada bayi disamping dapat menghangatkan bayi.


Harga RM 9.90
Whatsapp 0134040411

MINYAK BAYI MAK BIDAN

Digunakan untuk membantu ketidakselesaan pada bayi disamping dapat menghangatkan bayi.


Mandian herba mak bidan dherbs

KHASIAT MANDIAN MAK BIDAN  Membuang angin dan toksin dalam badan, mengeluarkan peluh dan membuka liang roma secara tidak langsung badan akan terasa lebih ringan dan pernafasan lebih lancar.Mewangikan dan menyegarkan badan di samping mengembalikan tenaga.Memecahkan lemak.Mengatasi masalah keputihan.Menegangkan otot-otot dalaman vagina (bertangas)Mencegah bakteria dan kulat.Menghindari sakit-sakit sendi     BERAT/ISIPADU  Kandungan: 10 uncang     CARA MENGGUNAKAN MANDIAN MAK BIDAN  Rendam satu uncang herba ke dalam air panas mengikut sukatan dalam baldi.Biarkan selama 10-15 minit.Tambahkan air hingga menjadi suam mengikut keselesaan kulit anda.Mandi daripada bahagian kaki dahulu hingga ke kepala, bilas dengan air biasa jika perlu

Harga RM18 / 10 uncang
Whatsapp 0134040411

KHASIAT MANDIAN HERBA MAK BIDAN

Membuang angin dan toksin dalam badan, mengeluarkan peluh dan membuka liang roma secara tidak langsung badan akan terasa lebih ringan dan pernafasan lebih lancar.Mewangikan dan menyegarkan badan di samping mengembalikan tenaga.Memecahkan lemak.Mengatasi masalah keputihan.Menegangkan otot-otot dalaman vagina (bertangas)Mencegah bakteria dan kulat.Menghindari sakit-sakit sendi

BERAT/ISIPADU

Kandungan: 10 uncang

CARA MENGGUNAKAN MANDIAN MAK BIDAN

Rendam satu uncang herba ke dalam air panas mengikut sukatan dalam baldi.Biarkan selama 10-15 minit.Tambahkan air hingga menjadi suam mengikut keselesaan kulit anda.Mandi daripada bahagian kaki dahulu hingga ke kepala, bilas dengan air biasa jika perlu


Makbul munajat dherbs

MAKBUL MUNAJAT  Makbul Munajat adalah krim panas pelbagai guna, boleh digunakan untuk seisi keluarga. Kehangatannya 2 kali lebih berkesan dan lebih mudah meresap     KHASIAT MAKBUL MUNAJAT  Sapuan pada perut, sendi dan otot.     BERAT/ISIPADU  Losyen Makbul Munajat: 200gram     KANDUNGAN MAKBUL MUNAJAT  1. Halia 2. Serai 3. Limau Purut     CARA PENGUNAAN MAKBUL MUNAJAT  Picit sedikit di tapak tangan, kemudian sapukan dengan sekata dibahagian yang diperlukan.PERHATIAN : Makbul Munajat adalah 2 kali lebih panas,sekiranya anda pertama kali menggunakannya, sila guna dalam kuantiti yang sedikit.Untuk kegunaan luar sahaja.

Harga RM 26 / 200 g

Whatsapp 0134040411

MAKBUL MUNAJAT

Makbul Munajat adalah krim panas pelbagai guna, boleh digunakan untuk seisi keluarga. Kehangatannya 2 kali lebih berkesan dan lebih mudah meresap

KHASIAT MAKBUL MUNAJAT

Sapuan pada perut, sendi dan otot.

BERAT/ISIPADU

Losyen Makbul Munajat: 200gram

KANDUNGAN MAKBUL MUNAJAT

1. Halia
2. Serai
3. Limau Purut

CARA PENGUNAAN MAKBUL MUNAJAT

Picit sedikit di tapak tangan, kemudian sapukan dengan sekata dibahagian yang diperlukan.PERHATIAN : Makbul Munajat adalah 2 kali lebih panas,sekiranya anda pertama kali menggunakannya, sila guna dalam kuantiti yang sedikit.Untuk kegunaan luar sahaja.


Losyen Pencerah berkolagen putih susu dherbs


KEISTIMEWAAN LOSYEN PUTIH SUSU  Badan menjadi lebih segarKulit lebih gebu & bersihHalus & Berseri-seriMeninggalkan impak persona pada badanMeninggalkan haruman yang berpanjanganGabungan Vitamin E & C serta collagenMengatasi masalah parut & jerawat badan.   CARA PENGGUNAAN LOSYEN PUTIH SUSU  Sapu Losyen di seluruh badan & susurkan ke bahagian badan terutamanya di celah peha, di bawah lengan, siku, lutut &  biarkan sehingga kering.


Harga RM 23.90
Whatsapp 0134040411

KEISTIMEWAAN LOSYEN PUTIH SUSU

Badan menjadi lebih segarKulit lebih gebu & bersihHalus & Berseri-seriMeninggalkan impak persona pada badanMeninggalkan haruman yang berpanjanganGabungan Vitamin E & C serta collagenMengatasi masalah parut dan jerawat badan.

CARA PENGGUNAAN LOSYEN PUTIH SUSU

Sapu Losyen di seluruh badan & susurkan ke bahagian badan terutamanya di celah peha, di bawah lengan, siku, lutut &  biarkan sehingga kering.


Lipstick collagen dherbs

LIPSTIK COLLAGEN  Pelbagai faktor boleh menyebabkan warna bibir nampak kusam, tidak menarik, merekah dan mengelupas apabila menggunakan lipstik yang terdapat dipasaran. Tetapi menggunakan Lipstik Collagen Treatment, masalah bibir tidak berlaku lagi.     KHASIAT LIPSTIK COLLAGEN  1. Sebagai penyeri warna bibir semulajadi mengikut suhu badan dan darah. 2. Melembapkan bibir yang kering dan merekah. 3. Sesuai juga untuk bibir yang gelap akibat merokok dan faktor keturunan. 4. Sesuai digunakan oleh lelaki dan wanita.     BERAT/ISIPADU  Lipstik Collagen Treatment: 0.14oz/4gram     KANDUNGAN LIPSTIK COLLAGEN  Gamat-antioksidan semulajadi yang bertindak memberi perlindungan terhadap radikal bebas punca kerosakan dan kemerosotan sel.Minyak Biji Anggur merupakan antioksidan yang baik yang dapat menghalang radikal bebas merosakkan kulit.Collagen menyokong sebahagian besar sel-sel yang memberikan struktur, kekuatan dan kekenyalan kulit dan tisu badan maka menegang, menganjal dan melembapkan kulit.Propolis sebagai penetral racun dalam tubuh dan sekaligus anti oksidan kuat     CARA PENGUNAAN LIPSTIK COLLAGEN  Menyapu di sekitar bibir setiap kali ingin menggunakannya.     MAKLUMAT LAIN BERKENAAN LIPSTIK COLLAGEN  No Pendaftaran Kementerian Kesihatan Malaysia: NOT 100900011K

Harga RM25.00

Whatsapp 0134040411

LIPSTIK COLLAGEN

Pelbagai faktor boleh menyebabkan warna bibir nampak kusam, tidak menarik, merekah dan mengelupas apabila menggunakan lipstik yang terdapat dipasaran. Tetapi menggunakan Lipstik Collagen Treatment, masalah bibir tidak berlaku lagi.

KHASIAT LIPSTIK COLLAGEN

1. Sebagai penyeri warna bibir semulajadi mengikut suhu badan dan darah.
2. Melembapkan bibir yang kering dan merekah.
3. Sesuai juga untuk bibir yang gelap akibat merokok dan faktor keturunan.
4. Sesuai digunakan oleh lelaki dan wanita.

BERAT/ISIPADU

Lipstik Collagen Treatment: 0.14oz/4gram

KANDUNGAN LIPSTIK COLLAGEN

Gamat-antioksidan semulajadi yang bertindak memberi perlindungan terhadap radikal bebas punca kerosakan dan kemerosotan sel.Minyak Biji Anggur merupakan antioksidan yang baik yang dapat menghalang radikal bebas merosakkan kulit.Collagen menyokong sebahagian besar sel-sel yang memberikan struktur, kekuatan dan kekenyalan kulit dan tisu badan maka menegang, menganjal dan melembapkan kulit.Propolis sebagai penetral racun dalam tubuh dan sekaligus anti oksidan kuat

CARA PENGUNAAN LIPSTIK COLLAGEN

Menyapu di sekitar bibir setiap kali ingin menggunakannya.

MAKLUMAT LAIN BERKENAAN LIPSTIK COLLAGEN

No Pendaftaran Kementerian Kesihatan Malaysia: NOT 100900011K

Cream super lebat dherbs


KRIM SUPER LEBAT  Ramuan Herba Asli Tradisi Melayu Turun Temurun.Super Lebat Cream dirumuskan khas daripada 100% herba yang diperkaya dengan vitamin dan protein untuk kesuburan dan mempercepatkan pertumbuhan rambut. Selain daripada itu masalah seperti rambut bercabang, kering, gugur dan kelemumur juga dapat diatasi. Ia sesuai digunakan oleh semua lelaki dan juga wanita. Ia juga halal dan selamat digunakan.     KHASIAT KRIM SUPER LEBAT  Menghasilkan melamin yang mengekalkan rambut asli kehitam-hitaman tanpa perlu diwarnakanSesuai digunakansebagai krim harian rambut agar kekal segar dan bersinarMembekalkan oksigen yang mencukupi bagi mempercepatkan pertumbuhan dan menguatkan akar rambut agar tidak mudah putus.Mengatasi masalah rambut gugur, melebatkan rambut dan kelemumur.   KANDUNGAN KRIM SUPER LEBAT  1. Buah Zaitun 2. Spirulina 3. Mengkudu 4. Bunga Raya 5. Minyak Kelapa Dara     CARA PENGUNAAN KRIM SUPER LEBAT  Sapukan Super Lebat Krim keserata rambut dan kulit kepala sambil mengurut kulit kepala pada setiap hari, 1-2 kali sehari selepas mandi pada bila-bila masa.     BERAT/ISIPADU  Krim Super Lebat: 200 gram


Harga RM28.90 / 200 g
Whatsapp 0134040411

KRIM SUPER LEBAT

Ramuan Herba Asli Tradisi Melayu Turun Temurun.Super Lebat Cream dirumuskan khas daripada 100% herba yang diperkaya dengan vitamin dan protein untuk kesuburan dan mempercepatkan pertumbuhan rambut. Selain daripada itu masalah seperti rambut bercabang, kering, gugur dan kelemumur juga dapat diatasi. Ia sesuai digunakan oleh semua lelaki dan juga wanita. Ia juga halal dan selamat digunakan.

KHASIAT KRIM SUPER LEBAT

Menghasilkan melamin yang mengekalkan rambut asli kehitam-hitaman tanpa perlu diwarnakanSesuai digunakansebagai krim harian rambut agar kekal segar dan bersinarMembekalkan oksigen yang mencukupi bagi mempercepatkan pertumbuhan dan menguatkan akar rambut agar tidak mudah putus.Mengatasi masalah rambut gugur, melebatkan rambut dan kelemumur.

KANDUNGAN KRIM SUPER LEBAT

1. Buah Zaitun
2. Spirulina
3. Mengkudu
4. Bunga Raya
5. Minyak Kelapa Dara


CARA PENGUNAAN KRIM SUPER LEBAT

Sapukan Super Lebat Krim keserata rambut dan kulit kepala sambil mengurut kulit kepala pada setiap hari, 1-2 kali sehari selepas mandi pada bila-bila masa.


BERAT/ISIPADU


Krim Super Lebat: 200 gram


Day and Night cream madu propolis dherbs


KRIM MADU PROPOLIS  RAHSIA PENCERAHAN & PENEGANGAN KINI BUKAN LAGI RAHSIA!! Sesuai untuk semua jenis kulit  FUNGSI KRIM MADU PROPOLIS  Mampu merencatkan masalah jerawat dan jeragatMemudarkan parut dan kesan jerawatMenganjalkan dan menghaluskan kulitMencegah kulit kusamMeratakan rona kulitMenyerikan wajahMengecilkan liang poriMengurangkan kedutan halus     KANDUNGAN KRIM MADU PROPOLIS  Aqua, Cyclomethicone, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Isopropyl Myristate, Chamomilla Recucita (Matricaria) Flower Extract, Ethoxydiglycol, Tocopheryl Acetate, Retinol, Hydrolyzed Soy Protein, Pachyrrhizus Erosus Root Extract , Rosa Rubiginosa Seed Oil, Soluble Collagen, Propolis Extract, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, Fragrance, Niacinamide, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaban, Propylparaben, Butylparaben.  CARA PENGUNAAN KRIM MADU PROPOLIS  Oleskan Day & Night Cream keseluruh wajah dan diratakan.Boleh dipakai pada waktu siang dan malam.Digunakan selepas menggunakan Toner Madu Propolis (RM26.90)  Untuk kesan berganda gunakan Sabun Madu Propolis RM19.90 dan Toner Madu Propolis RM26.90     KANDUNGAN/ISIPADU  Krim Madu Propolis: 15 gram     MAKLUMAT LAIN BERKENAAN KRIM MADU PROPOLIS  No Pendaftaran Kementerian Kesihatan Malaysia: NOT 110505678K   
Harga RM36.90 / 15 g
Whatsapp 0134040411

KRIM MADU PROPOLIS


RAHSIA PENCERAHAN & PENEGANGAN KINI BUKAN LAGI RAHSIA!! Sesuai untuk semua jenis kulit

FUNGSI KRIM MADU PROPOLIS

Mampu merencatkan masalah jerawat dan jeragatMemudarkan parut dan kesan jerawatMenganjalkan dan menghaluskan kulitMencegah kulit kusamMeratakan rona kulitMenyerikan wajahMengecilkan liang poriMengurangkan kedutan halus


KANDUNGAN KRIM MADU PROPOLIS

Aqua, Cyclomethicone, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Isopropyl Myristate, Chamomilla Recucita (Matricaria) Flower Extract, Ethoxydiglycol, Tocopheryl Acetate, Retinol, Hydrolyzed Soy Protein, Pachyrrhizus Erosus Root Extract , Rosa Rubiginosa Seed Oil, Soluble Collagen, Propolis Extract, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, Fragrance, Niacinamide, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaban, Propylparaben, Butylparaben.

CARA PENGUNAAN KRIM MADU PROPOLIS

Oleskan Day & Night Cream keseluruh wajah dan diratakan.Boleh dipakai pada waktu siang dan malam.Digunakan selepas menggunakan Toner Madu Propolis (RM26.90)

Untuk kesan berganda gunakan Sabun Madu Propolis RM19.90 dan Toner Madu Propolis RM26.90

KANDUNGAN/ISIPADU

Krim Madu Propolis: 15 gram

MAKLUMAT LAIN BERKENAAN KRIM MADU PROPOLIS

No Pendaftaran Kementerian Kesihatan Malaysia: NOT 110505678K


Krim lunas jerawat dherbs


KRIM LUNAS JERAWAT  Membantu mengurangkan masalah alahan wajah yang teruk dan dapat membersihkan muka menjadikan kulit gebu, licin dan halus. Kesan lebih cepat digunakan bersama Lunas Herbal Soap dan Kapsul Lunas Berherba serta Lunas Bedak Berherba.


Harga RM 21.90
Whatsapp 0134040411

KRIM LUNAS JERAWAT

Membantu mengurangkan masalah alahan wajah yang teruk dan dapat membersihkan muka menjadikan kulit gebu, licin dan halus. Kesan lebih cepat digunakan bersama Lunas Herbal Soap dan Kapsul Lunas Berherba serta Lunas Bedak Berherba.



Krim kaki cantik dherbs


KRIM KAKI CANTIK D'HERBS  Melembab dan menghaluskan kulit tan gan/kakiMemperbaiki struktur kulitMencegah kulit dan pecah-pecah.  CARA PENGGUNAAN KRIM KAKI CANTIK D'HERBS  Sapukan Krim Kaki Cantik di kawasan kaki yang bermasalah.  UNTUK KEGUNAAN LUARAN SAHAJA

Harga RM 25.00
Whatsapp 0134040411

KRIM KAKI CANTIK D'HERBS

Melembab dan menghaluskan kulit tan
gan/kakiMemperbaiki struktur kulitMencegah kulit dan pecah-pecah.

CARA PENGGUNAAN KRIM KAKI CANTIK D'HERBS

Sapukan Krim Kaki Cantik di kawasan kaki yang bermasalah.

UNTUK KEGUNAAN LUARAN SAHAJA


Krim berherba gamolex dherbs


KRIM GAMOLEX  Diformulasi dari 7 herba terbaik bersama perahan delima asli. Baik untuk memanaskan badan dan kekejangan otot.  Sapukan krim berherba gamolex gold di tempat yang ingin dirawat perlahan-lahan mengikut putaran jam. Boleh digunakan  sentiasa dan tidak berminyak. Baik untuk memanaskan badan dan kekejangan otot. Diformulasi dari 7 herba terbaik bersama perahan delima asli. jauhkan dari kanak kanak. untuk kegunaan luaran sahaja. Untuk hasil terbaik gunakan bersama gamolex gold.
Harga RM 33
Whatsapp 0134040411

KRIM BERHERBA GAMOLEX


Diformulasi dari 7 herba terbaik bersama perahan delima asli. Baik untuk memanaskan badan dan kekejangan otot.

Sapukan krim berherba gamolex gold di tempat yang ingin dirawat perlahan-lahan mengikut putaran jam. Boleh digunakan  sentiasa dan tidak berminyak. Baik untuk memanaskan badan dan kekejangan otot. Diformulasi dari 7 herba terbaik bersama perahan delima asli. jauhkan dari kanak kanak. untuk kegunaan luaran sahaja. Untuk hasil terbaik gunakan bersama gamolex gold.

Korset Ratu Kebaya dherbs


KORSET RATU KEBAYA  Ringan dan tidak berlengas, melancarkan peredaan darah,menigkatkan kadar meabolisme tubuh,meningkatkan sistem pernafasan, membantu menghilangkan sakit sendi dan otot,membentuk tubuh umpama biola dan tidak mudah koyak.


Harga RM 120
Whatsapp 0134040411

KORSET RATU KEBAYA

Ringan dan tidak berlengas, melancarkan peredaan darah,menigkatkan kadar meabolisme tubuh,meningkatkan sistem pernafasan, membantu menghilangkan sakit sendi dan otot,membentuk tubuh umpama biola dan tidak mudah koyak.


Kismis pintar ibnu sina dherbs


KISMIS PINTAR IBNU SINA  Merupakan kombinasi kismis pilihan terbaik berkualiti tinggi. Menguatkan daya ingatan,mengubati penyakit lupa, mencerdaskan otak, menghilangkan gemuruh,membersihkan hati dan memudahkan hafalan.

Harga RM 12

Whatsapp 0134040411


KISMIS PINTAR IBNU SINA


Merupakan kombinasi kismis pilihan terbaik berkualiti tinggi.
Menguatkan daya ingatan,mengubati penyakit lupa, mencerdaskan otak,
menghilangkan gemuruh,membersihkan hati dan memudahkan hafalan.


Kapsul lunas resdung dherbs


 KEBAIKAN KAPSUL LUNAS R'SDONG  Mengatasi masalah jerawat  KANDUNGANKAPSUL LUNAS R'SDONG  1. Barringtonia Racemosa (Putat Padi) 2. Champereia Griffthii (Chemperai) 3. Castanopsis (Berangan)   CARA MENGGUNAKANKAPSUL LUNAS R'SDONG  2 kapsul 2 kali sehari selepas makan


Harga RM36.90
Whatsapp 0134040411

KEBAIKAN KAPSUL LUNAS R'SDONG

Mengatasi masalah jerawat

KANDUNGANKAPSUL LUNAS R'SDONG

1. Barringtonia Racemosa (Putat Padi)
2. Champereia Griffthii (Chemperai)
3. Castanopsis (Berangan)


CARA MENGGUNAKANKAPSUL LUNAS R'SDONG

2 kapsul 2 kali sehari selepas makan



Tuesday, January 5, 2016

Kapsul habbatusauda dan madu plus dherbs


KAPSUL HABBATUSAUDA DAN MADU PLUS  Digunakan secara traditional untuk kesihatan umum dan makanan sunnah kanak kanak seawal 2 tahun dan untuk dewasa lelaki dan wanita.  30 kapsul 400mg

Harga RM 32.90 / 30 kapsul
Whatsapp 0134040411


KAPSUL HABBATUSAUDA DAN MADU PLUS

Digunakan secara traditional untuk kesihatan umum dan makanan sunnah kanak kanak seawal 2 tahun dan untuk dewasa lelaki dan wanita.


30 kapsul 400mg


Jus perawan gold dherbs

JUS PERAWAN GOLD  Juice Perawan Plus Collagen mempunyai 1001 Khasiat dapat mengembalikan keremajaan anda dan memberi keceriaan dan kebahagiaan dalam rumahtangga anda. Mereka yang mengalaminya sahaja dapat merasainya yang longgar rasa ketat, yang kembang rasa rapat.suami tentu gembira!     KHASIAT JUS PERAWAN GOLD  Merawat masalah keputihan & haid yang tidak teratur.Menaikkan tulang punggung & payudara wanita agar lebih montok & anjal.Menyuburkan rahim & peranakkan wanita ( baik untuk wanita yang sukar mendapatkan zuriat).Menegang & mencerahkan kulit.Melambatkan proses monopous.Memberikan tenaga dalaman wanita.Meningkatkan sistem imunisasi.Mengurangkan senggugut.Menambahkan keinginan seksual wanita & mengeratkan hubungan suami isteriSesuai untuk gadis & wanita yang sudah berumahtangga.     CARA PENGUNAAN JUS PERAWAN GOLD  Ambil 2 sudu setiap pagi & malam.Minum banyak air putih.Tidak digalakkan bagi wanita yang sedang mengandung & ketika dalam haid.Simpan di tempat sejuk selepas dibuka.     BERAT/ISIPADU  Juice Perawan Gold: 250ml     KANDUNGAN JUS PERAWAN GOLD  Kacip Fatimah mengekalkan sistem pembiakan yang baik bagi wanita, untuk mengetatkan dan melincirkan serta meningkatkan fungsi seksualManjakani mengetatkan rahim dan otot vagina yang mungkin kendur ataupun longgar akibat proses bersalinPueraria Mirifica memberi bentuk badan yang sempurna terutama pada bahagian payudara dan pinggul.Ia juga mengandungi agen anti-kanser yang dapat membantutkan pertumbuhan sel kanser bagi pengidap kanser payudara.Acai Berry merupakan antioksidan yang tinggi.Kurma mengandungi potasium penting untuk sistem saraf yang merangsang daya ingatan, membangkit nafsu kelamin dan meningkatkan sistem pertahanan badan khususnya untuk mencegah barah buah dada dan rahimMadu dapat memulih, menyegar dan menambah tenaga tubuh badan, menjaga dan mengimbangi kekuatan badan serta merangsang tenaga batin.Roselle melambatkan proses penuaan dan mencegah berlakunya penyakit kronik yang dilakukan oleh radikal bebas(Roselle kaya dengan anti oksidan)Delima mampu mengurangkan penyakit jantung dan penumpukan lemak. Selain itu, delima mengandungi antioksidan yang luar biasa tinggi. Kerana itu, ia dimanfaatkan untuk menangkis serangan radikal bebas.Kolagen menggalakkan kekenyalan dan keanjalan kulit

Harga RM35 / 250 ml

Whatsapp 0134040411


JUS PERAWAN GOLD

Juice Perawan Plus Collagen mempunyai 1001 Khasiat dapat mengembalikan keremajaan anda dan memberi keceriaan dan kebahagiaan dalam rumahtangga anda. Mereka yang mengalaminya sahaja dapat merasainya yang longgar rasa ketat, yang kembang rasa rapat.suami tentu gembira!


KHASIAT JUS PERAWAN GOLD

Merawat masalah keputihan & haid yang tidak teratur.Menaikkan tulang punggung & payudara wanita agar lebih montok & anjal.Menyuburkan rahim & peranakkan wanita ( baik untuk wanita yang sukar mendapatkan zuriat).Menegang & mencerahkan kulit.Melambatkan proses monopous.Memberikan tenaga dalaman wanita.Meningkatkan sistem imunisasi.Mengurangkan senggugut.Menambahkan keinginan seksual wanita & mengeratkan hubungan suami isteriSesuai untuk gadis & wanita yang sudah berumahtangga.


CARA PENGUNAAN JUS PERAWAN GOLD

Ambil 2 sudu setiap pagi & malam.Minum banyak air putih.Tidak digalakkan bagi wanita yang sedang mengandung & ketika dalam haid.Simpan di tempat sejuk selepas dibuka.

BERAT/ISIPADU

Juice Perawan Gold: 250ml

KANDUNGAN JUS PERAWAN GOLD

Kacip Fatimah mengekalkan sistem pembiakan yang baik bagi wanita, untuk mengetatkan dan melincirkan serta meningkatkan fungsi seksualManjakani mengetatkan rahim dan otot vagina yang mungkin kendur ataupun longgar akibat proses bersalinPueraria Mirifica memberi bentuk badan yang sempurna terutama pada bahagian payudara dan pinggul.Ia juga mengandungi agen anti-kanser yang dapat membantutkan pertumbuhan sel kanser bagi pengidap kanser payudara.Acai Berry merupakan antioksidan yang tinggi.Kurma mengandungi potasium penting untuk sistem saraf yang merangsang daya ingatan, membangkit nafsu kelamin dan meningkatkan sistem pertahanan badan khususnya untuk mencegah barah buah dada dan rahimMadu dapat memulih, menyegar dan menambah tenaga tubuh badan, menjaga dan mengimbangi kekuatan badan serta merangsang tenaga batin.Roselle melambatkan proses penuaan dan mencegah berlakunya penyakit kronik yang dilakukan oleh radikal bebas(Roselle kaya dengan anti oksidan)Delima mampu mengurangkan penyakit jantung dan penumpukan lemak. Selain itu, delima mengandungi antioksidan yang luar biasa tinggi. Kerana itu, ia dimanfaatkan untuk menangkis serangan radikal bebas.Kolagen menggalakkan kekenyalan dan keanjalan kulit

Jus Arjuna Maxx dherbs

JUS ARJUNA MAXX  Jus Arjuna Maxx adalah minuman herba terhebat khusus untuk lelaki. Campuran herba lebih daripada 14 jenis herba dan rempah ratus yang bermutu tinggi dan amat berkhasiat untuk kaum lelaki.     KEBAIKAN JUS ARJUNA MAXX  Mengekalkan khasiatnya sebagai makananan tambahan untuk lelakiMeningkatkan stamina dan metabolisma badan.Melancarkan peredaran darah dan menguatkan sistem imun badan.Meningkatkan tenaga batin dan nafsu syahwat.Menyembuhkan mati pucuk dan menstabilkan hormon lelaki.     BERAT/ISIPADU  Kandungan : 250ml     KANDUNGAN JUS ARJUNA MAXX  1. Butea supermadu 2. Acai berry 3. Goji 4. Tongkat ali 5. Habatussauda 6. Gingseng 7. Kismis 8. Guaran Sal palmetto 9. Ashwagandha 10. Misai kucing     CARA PENGUNAAN  Boleh diminum terus.

Harga RM 39.90
Whatsapp 0134040411

JUS ARJUNA MAXX


Jus Arjuna Maxx adalah minuman herba terhebat khusus untuk lelaki. Campuran herba lebih daripada 14 jenis herba dan rempah ratus yang bermutu tinggi dan amat berkhasiat untuk kaum lelaki.

KEBAIKAN JUS ARJUNA MAXX

Mengekalkan khasiatnya sebagai makananan tambahan untuk lelakiMeningkatkan stamina dan metabolisma badan.Melancarkan peredaran darah dan menguatkan sistem imun badan.Meningkatkan tenaga batin dan nafsu syahwat.Menyembuhkan mati pucuk dan menstabilkan hormon lelaki.

BERAT/ISIPADU

Kandungan : 250ml

KANDUNGAN JUS ARJUNA MAXX

1. Butea supermadu
2. Acai berry
3. Goji
4. Tongkat ali
5. Habatussauda
6. Gingseng
7. Kismis
8. Guaran Sal palmetto
9. Ashwagandha
10. Misai kucing


CARA PENGUNAAN 

Boleh diminum terus.

Monday, January 4, 2016

Ibu susu kambing plus madu dherbs



IBU SUSU KAMBING  Diperbuat daripada susu kambing segar yang mempunyai pelbagai khasiat yang telah terbukti sejak berkurun lama lagi.     KHASIAT IBU SUSU KAMBING  Memulihkan tenaga dalaman badan dan awet muda.Lancarkan system penghadaman dan usus serta membantu mengurangkan Tinggi selenium dan  molekul lemak  halus.Rendah laktosa serta tinggi protein dan tinggi kalsium.Tingkatkan daya kepekaan tumpuan dan ingatan.Menyeimbangkan gula dalam darah & kolesterol.Menguatkan jisim tubuh yang kuat (tulang,gigi,otot,sel-sel kulit &tisu saraf)Tidak berbau/hamis.Masalah sukar tidur.Tidak menyebabkan alahan,dapat menguatkan system imunisasi serta bersifat alkali        KANDUNGAN  IBU SUSU KAMBING  Susu kambing segar     CARA PENGUNAAN IBU SUSU KAMBING  Campurkan satu paket ibu susu kambing plus madu kedalam 100-150ml air (85 c-90 c) dan kacau. Nikmati sepenuhnya rasa dan kebaikan yang terkandung didalam ibu susu kambing plus madu. Simpan ditempat bersuhu bilik.     KANDUNGAN/ISIPADU  Ibu Susu Kambing: 12 sachet per box

Harga RM 33.00 / 12 sachet
Whatsapp 0134040411

IBU SUSU KAMBING

Diperbuat daripada susu kambing segar yang mempunyai pelbagai khasiat yang telah terbukti sejak berkurun lama lagi.

KHASIAT IBU SUSU KAMBING

Memulihkan tenaga dalaman badan dan awet muda.Lancarkan system penghadaman dan usus serta membantu mengurangkan Tinggi selenium dan  molekul lemak  halus.Rendah laktosa serta tinggi protein dan tinggi kalsium.Tingkatkan daya kepekaan tumpuan dan ingatan.Menyeimbangkan gula dalam darah & kolesterol.Menguatkan jisim tubuh yang kuat (tulang,gigi,otot,sel-sel kulit &tisu saraf)Tidak berbau/hamis.Masalah sukar tidur.Tidak menyebabkan alahan,dapat menguatkan system imunisasi serta bersifat alkali

KANDUNGAN  IBU SUSU KAMBING

Susu kambing segar


CARA PENGUNAAN IBU SUSU KAMBING

Campurkan satu paket ibu susu kambing plus madu kedalam 100-150ml air (85 c-90 c) dan kacau. Nikmati sepenuhnya rasa dan kebaikan yang terkandung didalam ibu susu kambing plus madu. Simpan ditempat bersuhu bilik.

KANDUNGAN/ISIPADU

Ibu Susu Kambing: 12 sachet per box
my personal ig @nurfarhan.aan

Copyright © Design by nurfarhan