STATUS UPDATED!
Assalamualaikum...Jom sama sama berdoa untuk saudara islam kita yg ditindas.. Pray for ALEPPO..Pray for GAZA..
cik aan: 2016

Menu

Friday, November 11, 2016

List Celoteh cik aan





🌸 List Topic cik aan membebel
    -------------------------------------
🌸  Tutorial 
     ------------




🌸  Tips untuk penjagaan anak    
      -----------------------------------   


 🌸  Tips untuk sihat /kesihatan /diet
       ------------------------------------------


next.tobecontinue.

Mr & Mss , Behind the scene


Memori bertaip Cik aan 
--------------------------


MR  and Mss 
--------------------
Behind the scene 
aan ❤ apih

love..life..memories

Terima kasih Ya Allah
 untuk segalanya nikmat dariMu
cinta kerana Allah
cinta kita ke syurga



memori bertaip aan....tobecontinue..
www.nurfarhan-aan.com

* dilarang share atau copy tanpa izin  *




Majlis kahwin acik

Assalamualaikum cik blog

Lama dah tak berblog diruangan memory bertaip aan ni..hehe..
saja kan nk throwback kenangan kenangan manis dengan family...
Alhamdulillah 7.1.2017 dah selamat dah majlis kahwin adik perempuan , tahniah la buat acik dan adik ipar.. semoga kekal bhagia bersama hingga ke syurga.
ok malas nak citer panjang, aan nk parking gambar kat sini...


kad kahwin design aan buat untuk adik



gigih buat peta


t.kasih mak bgi sejadah ni as gift sbb tlg kenduri..hehehe

bunga tangan hasil tangan kakak ngan adik

bunga tgn handmade... ish mstila handmade..xkan kaki plak..hahaha

hantaran gubahan aan dan adik

gubahan nampak je simple tapi nk siapkn amik masa berjam

bz cik aan tlg packing brg


banyak betui kje time ni

bilik pengantin 

pengantin xpuas bergambar :)

acik 



ni pengantin baru jugak..baru 3 taun..kiki


amboi dia.. 

senyum skit... :)



acik, k.nad, aan and ina

aish bnyk plak cahaya

posing atas pelamin 

rasmi plmin dlu.. bru siap pasang..jgn marah nah pengantin

selamat pengantin baru buat acik dan suami..

da settle majlis , kita buat bbq plak..aumm


kenyang smpai pagi ..hihi

mak bz bakar ayam :)
kita tukang snap je..





Langkawi vacation


Alhamdulillah
T,kasih buat cinta hati saya sbb bawak pergi bercuti :) hehe
 TRip kali ni ke Langkawi 💓

kami drive dari Terengganu ke Kuala Perlis , lalu ikut jalan gerik, sebenarnya dah lama aan xlalu jalan gerik, dlu time blaja slalu naik bas ke perak ikut gerik... selalu nyer bas malam
ni first time lalu jln grik pagi..not bad la ..tapi rase mcm nk patah pinggang ni..hehe

Kmi berhenti rehat jap di puncak banjaran titiwangsa.. segar je udara.. :)
start drive pkul 9 pgi..smpai di kuala perlis hampir jam 7 mlm..

Esok tu kami naik feri dari jeti kuala perlis dalam setengah jam, smpai je jeti tunggu kereta sewa
Dah dapat kereta sewa..ape lagi jalan2 la .. Petang tu dah boleh check in masuk resort..Kami stay di resort De Baron area bandar , cantik sangat view, Masuk je bilik terharu,,hehe..cantik deco ala honeymoon gitu..hihi..biar dah ada anak pun..😉

Antara tempat yg kitorang sempat visit..
Makam mahsuri,Cable car to Skybridge, 3D museum, Pantai Chenang, Eagle Sqaure, Island Hopping 3 pulautermasuk Tasik Dayang Bunting, Taman Lagenda, Tempat2 Shopping area Haji Ismail Group

Sebelum balik Terengganu  singgah penang ,
hajat nk ke bukit bendera tak kesampaian sbb ada dugaan plak..hehe.. bermalam la di penang 2 malam, 5 hari la kami berkampung di utara..hehe otw balik Terengganu sempat singgah Bukit Bunga
Alhamdulillah
Syukur kepada Allah selamatkan perjalanan pergi dan balik kami...









panas amat.. 

cantik sangat view ni

terasa indahnya nikmat kurniaan Allah

hubby selfie tgh panas...cantik lighting,,hihi

terasa macam nk terbang

pokok xde daun pun cantik,,subhanallah

👆
at - Puncak Banjaran Titiwangsa



Tgok sawah padi ori dari kedah


👆

at - Kedah 







mabuk ke tak ni naik feri ??? humm

👆

at - Kuala Perlis











👆
selfie and wefie dlm feri..hua hua.. ^_^

pong pong..nk smpai dah Langkawi



Terminal feri




aishhh iman nk lari ke mana tu



👆
at - Jeti Langkawi


shopping barang


budak iman xnk duk diam aktif sngt




👆
at - Jetty Point


iman nk lari le tu


panas eh imn nk air la ummi




dalam rumah lama..
tgh dok selfie,,ada org mengintai,,malu aihh
haha..cepat sorok phone




tempat makam mahsuri





buai laju laju





kereta lembu ke ??




gate sebelum masuk makam mahsuri



kota mahsuri



























buai laju laju gak ke tu encik suami..
xpyh nk kawin ngan anak raja sngt la..
awk tu suami org..hehhe






salah kaki tu..smapi esok xsiap



hihi.. 







budak aktif



👆
at - Makam Mahsuri, Langkawi


cantik sangt..tq husband..

Add caption

















































suami isteri 

























































👆
at - De Baron Resort




























































 👆
Island hopping








 👆
oriental village

















at- Taman Lagenda Langkawi






























👆

at - Langkawi Geopark- Langkawi eagle Square














at- Pantai Chenang









































































































































at - oriantel village
3D art museum
cable car
skybidge




👆

Shopping coklat sebelum balik

at- Haji ismail group






👆
 pi penang dulu..
2 malam di penang
hajat nk ke bukit bendera tak kesampaian




OTW Balik Terengganu..
Bye Utara 
👆



my personal ig @nurfarhan.aan

Copyright © Design by nurfarhan