STATUS UPDATED!
Assalamualaikum...Jom sama sama berdoa untuk saudara islam kita yg ditindas.. Pray for ALEPPO..Pray for GAZA..
cik aan: MN eyebrow pencil with concealer

Menu

Monday, December 7, 2015

MN eyebrow pencil with concealer


Assalamualaikum..

Mn eyebrow 2 in 1...
Mesti ada yg xtau apa tu kn..jom tgok gmbr bwh ni 




Ok ni la dia mn eyebrow 2 in 1 tu.. sy bru je guna eyebrow pencil ni.. disbbkn kening sy agak tebal dan perlu cover bulu bulu nipis dibhagian kening.. so sy try la beli yg ni..

klau dah nme dia 2 in 1..so mesti dia ade 2 fungsi, yg dark brown tu utk lukis n wrnakan kening dan yg kaler mcm soft nude tu sbgai concealer utk cover kening atau bulu hlus kat bhgian kening. Nak kata febret tu takla juga.. sbb sy lukis kening guna viva eyebrow..utk wrna bhgian dlm tu brulah sy guna yg mn eyebrow ni
tekstur pensil mn eyebrow ni mmg creamy pekat.. kdg susah juga kena slalu asah.. dan dia agak lembut susah utk lukis..klau yg kening da cntik mybe senang la nk lukis.. 
Sy pun xterer sngt..just lukis ikut kening je..  ^_^ dan just kler skit je..

okey ni sy kaler kan bhgian dlm kening tu guna mn eyebrow..
Lukis guna viva..^_^
hrp xterkejut la tgok kening sy yg tebal ni..
Mmg kening tebal  ..hihi sy cover dibhgian hujung je.. tpi still nmpk kn bulu bulu hlus tu.  :)) sy bkn pro sngt psl kening2 ni..



my personal ig @nurfarhan.aan

Copyright © Design by nurfarhan