STATUS UPDATED!
Assalamualaikum...Jom sama sama berdoa untuk saudara islam kita yg ditindas.. Pray for ALEPPO..Pray for GAZA..
cik aan: Maybelline bold matte lipstick

Menu

Sunday, December 6, 2015

Maybelline bold matte lipstick

Assalamualaikum..

um.hrini nk story sikit la psal lipstick maybelline.. 

maybelline bold matte lipstick ...!!!


ok ni la gmbr nyer.. thiz one is my favourite  code mat7... knpe yup sy suka lipstick ni.. first sbb dia jenis matte..tak glossy..tak melekit..  tekstur dia best.. color pun natural je..tak over..sy just pkai nipis je..kdg spu dgn jari je... hihi.. sy xsure plak kler apa lgi yg ada..tpi sy suka color ni la. Xpernah beli color lain.. klau nk beli blh pi kat mne2 mall yg ade jual maybelline ni.. sy xjual ye :)) 

okey sy blnje lagi pic. Tgok pic bwh ni packaging ,color dan nama code, 

umm.beli slebih buat stok ..hihi


Ok ni sy apply kat atas tgn..
Cntik kn kler dia..soft n natural je


okey ni bkn bibir sy tau..ni model nyer bibir
Saya crop bhgian bibir sbb nk tunjuk kler tu
Hihi

okey ni cth bila apply kt bibir..
Soft je kn..

klau rse nk buat mcm style korea pun cntik. Lepas apply lipstick ni. Kt bhgian bwh bibir,  tu titik la liptint kler merah..jgn byk sngt.. skit je...
Bibir nnti akan nmpk pink2 cmtu
Hihi.. simple je kn... nnti blh cuba k

^_^


my personal ig @nurfarhan.aan

Copyright © Design by nurfarhan