STATUS UPDATED!
Assalamualaikum...Jom sama sama berdoa untuk saudara islam kita yg ditindas.. Pray for ALEPPO..Pray for GAZA..
cik aan: Matte mousse sunscreen

Menu

Saturday, December 5, 2015

Matte mousse sunscreen

Assalamualaikum..

Matte mousse sunscreen from Sendayu Tinggi... ape tu ??

Haa..tgok gmbr dlu la..nnti bru citer..



Ok ni la rupa packaging dia... cntik kn. ^_^
matte mousse sunscreen ST ni ialah krim perlindungan dan bedak asas utk kulit , ada SPF 30 utk protect skin drpd sinar UVA dan UVB. Selain tu krim ni jugak utk kembalikan warna kulit yg xsekata, utk mengimbangi minyk pd wjh dan jadikan kulit cerah sepnjg hri..Krim ni sesuai jugak untuk kulit yg normal, kombinasi dan berminyak..Tapi kebanyakkan testimoni suggest utk kulit berminyak 
Berat dia hnya 10g shje.. 




Sebenarnya sy pun bru je pkai mousse matte ni... tapi mmg sngt sngt best...!!! Tekstur dia smooth je.. bila apply kat muka xde rase ape.. mmg ringan.. lps apply matte mousse ni sy pkai doll skin foundation.. serius xheavy pun kat kulit..
Just apply sikit je..
Warna dia mcm wrna natural cmtu.. 
recommended for oily skin .. 
Umm..mmg jtuh hti la kat produk ni..lps ni rsenya mousse matte and doll skin foundation mmg wajib ade la sentiasa..haha.. 

wajib cuba k... !!! 






my personal ig @nurfarhan.aan

Copyright © Design by nurfarhan