STATUS UPDATED!
Assalamualaikum...Jom sama sama berdoa untuk saudara islam kita yg ditindas.. Pray for ALEPPO..Pray for GAZA..
cik aan: Masker intim Seri Dewi malam

Menu

Sunday, December 20, 2015

Masker intim Seri Dewi malam




Masker intim


 Kegunaan Masker INTIM ialah untuk hilangkan gatal-gatal miss V. Sapu je macam pakai bedak pada miss V. for sure untuk keselesaan sepanjang hari, rasa kering dan takde rasa melekit. Bau pun hilang.  Then masa nak mandi boleh ambil masa untuk scrub balik bedak-bedak yang disapu tadi. Dah boleh tengok kesan pakai MASKER INTIM masa ni. Banyak daki-daki akan keluar dan itu semua ialah sel kulit mati yang ada pada miss V. Bila dah scrub then lap dengan kain bersih U All boleh rasa sendiri halus, lembut & licin. Penggunaan setiap hari miss V akan bersih, takde lagi lebam-lebam. Fresh pink!! Bagi yang menjaga kebersihan miss V rawatlah daripada sekarang. Jangan biar keputihan & lendir berkumpul lama-lama dalam faraj. Kotor dan sangat bahaya ye..  Fungsi masker intim ------------------------------- :- merawat masalah kegatalan di bahagian intim  :- menegangkan dan merapatkan bibir faraj yg menggeleber  :- menggebukan pipi vagina :- memberi keselesaan pada mereka yang kerap berpeluh / lebihan lendir  :- mengembalikan warna asal miss v..pinkish  Ramuan ------------- :- manjakani :- cengkih :- pinang muda :- sireh  Khasiat ------------- - Permukaan faraj akan menjadi tegang dan halus - Lubang faraj akan menjadi rapat dan tertutup - Bibir faraj yang mengeleber akibat melahirkan anak akan menjadi rapat kembali dan tegang - Penggunaan yang berterusan dan kerap akan mengembalikan warna pink sebenar di permukaan faraj   Cara Guna : ------------------ - Digunakan selepas setiap kali faraj dibersihkan DAN DISAPU keseluruhan termasuk pipi kanan dan kiri faraj sebagai bedak. - Tuang ke tapak tangan dan calitkan masker dengan jari, pastikan masker intim melekat di jari anda, sapukan di seluruh permukaan vagina keseluruhannya serta di permukaan lubang vagina (lembapkan kawasan yang hendak dibedakkan supaya mudah melekat)  - Setiap kali membersihkan faraj hendaklah scrub keluar daki – daki yang melekat di permukaan faraj setelah bersih sapukan kembali MASKER INTIM SDM

 Kegunaan Masker INTIM ialah untuk hilangkan gatal-gatal miss V. Sapu je macam pakai bedak pada miss V. for sure untuk keselesaan sepanjang hari, rasa kering dan takde rasa melekit. Bau pun hilang.  Then masa nak mandi boleh ambil masa untuk scrub balik bedak-bedak yang disapu tadi. Dah boleh tengok kesan pakai MASKER INTIM masa ni. Banyak daki-daki akan keluar dan itu semua ialah sel kulit mati yang ada pada miss V. Bila dah scrub then lap dengan kain bersih U All boleh rasa sendiri halus, lembut & licin. Penggunaan setiap hari miss V akan bersih, takde lagi lebam-lebam. Fresh pink!! Bagi yang menjaga kebersihan miss V rawatlah daripada sekarang. Jangan biar keputihan & lendir berkumpul lama-lama dalam faraj. Kotor dan sangat bahaya ye..  Fungsi masker intim ------------------------------- :- merawat masalah kegatalan di bahagian intim  :- menegangkan dan merapatkan bibir faraj yg menggeleber  :- menggebukan pipi vagina :- memberi keselesaan pada mereka yang kerap berpeluh / lebihan lendir  :- mengembalikan warna asal miss v..pinkish  Ramuan ------------- :- manjakani :- cengkih :- pinang muda :- sireh  Khasiat ------------- - Permukaan faraj akan menjadi tegang dan halus - Lubang faraj akan menjadi rapat dan tertutup - Bibir faraj yang mengeleber akibat melahirkan anak akan menjadi rapat kembali dan tegang - Penggunaan yang berterusan dan kerap akan mengembalikan warna pink sebenar di permukaan faraj   Cara Guna : ------------------ - Digunakan selepas setiap kali faraj dibersihkan DAN DISAPU keseluruhan termasuk pipi kanan dan kiri faraj sebagai bedak. - Tuang ke tapak tangan dan calitkan masker dengan jari, pastikan masker intim melekat di jari anda, sapukan di seluruh permukaan vagina keseluruhannya serta di permukaan lubang vagina (lembapkan kawasan yang hendak dibedakkan supaya mudah melekat)  - Setiap kali membersihkan faraj hendaklah scrub keluar daki – daki yang melekat di permukaan faraj setelah bersih sapukan kembali MASKER INTIM SDM



Harga masker intim
RM 30 / 8g

Harga tak termasuk postage

Berminat whatsapp 0134040411


Kegunaan Masker INTIM ialah untuk hilangkan gatal-gatal miss V. Sapu je macam pakai bedak pada miss V. for sure untuk keselesaan sepanjang hari, rasa kering dan takde rasa melekit. Bau pun hilang.

Then masa nak mandi boleh ambil masa untuk scrub balik bedak-bedak yang disapu tadi. Dah boleh tengok kesan pakai MASKER INTIM masa ni. Banyak daki-daki akan keluar dan itu semua ialah sel kulit mati yang ada pada miss V. Bila dah scrub then lap dengan kain bersih U All boleh rasa sendiri halus, lembut & licin. Penggunaan setiap hari miss V akan bersih, takde lagi lebam-lebam. Fresh pink!! Bagi yang menjaga kebersihan miss V rawatlah daripada sekarang. Jangan biar keputihan & lendir berkumpul lama-lama dalam faraj. Kotor dan sangat bahaya ye..


Fungsi masker intim

-------------------------------
:- merawat masalah kegatalan di bahagian intim 
:- menegangkan dan merapatkan bibir faraj yg menggeleber 
:- menggebukan pipi vagina
:- memberi keselesaan pada mereka yang kerap berpeluh / lebihan lendir 
:- mengembalikan warna asal miss v..pinkish

Ramuan

-------------
:- manjakani
:- cengkih
:- pinang muda
:- sireh

Khasiat

-------------
- Permukaan faraj akan menjadi tegang dan halus
- Lubang faraj akan menjadi rapat dan tertutup
- Bibir faraj yang mengeleber akibat melahirkan anak akan menjadi rapat kembali dan tegang
- Penggunaan yang berterusan dan kerap akan mengembalikan warna pink sebenar di permukaan faraj 


Cara Guna :

------------------
- Digunakan selepas setiap kali faraj dibersihkan DAN DISAPU keseluruhan termasuk pipi kanan dan kiri faraj sebagai bedak.
- Tuang ke tapak tangan dan calitkan masker dengan jari, pastikan masker intim melekat di jari anda, sapukan di seluruh permukaan vagina keseluruhannya serta di permukaan lubang vagina (lembapkan kawasan yang hendak dibedakkan supaya mudah melekat)
 
- Setiap kali membersihkan faraj hendaklah scrub keluar daki – daki yang melekat di permukaan faraj setelah bersih sapukan kembali MASKER INTIM SDM




 Kegunaan Masker INTIM ialah untuk hilangkan gatal-gatal miss V. Sapu je macam pakai bedak pada miss V. for sure untuk keselesaan sepanjang hari, rasa kering dan takde rasa melekit. Bau pun hilang.  Then masa nak mandi boleh ambil masa untuk scrub balik bedak-bedak yang disapu tadi. Dah boleh tengok kesan pakai MASKER INTIM masa ni. Banyak daki-daki akan keluar dan itu semua ialah sel kulit mati yang ada pada miss V. Bila dah scrub then lap dengan kain bersih U All boleh rasa sendiri halus, lembut & licin. Penggunaan setiap hari miss V akan bersih, takde lagi lebam-lebam. Fresh pink!! Bagi yang menjaga kebersihan miss V rawatlah daripada sekarang. Jangan biar keputihan & lendir berkumpul lama-lama dalam faraj. Kotor dan sangat bahaya ye..  Fungsi masker intim ------------------------------- :- merawat masalah kegatalan di bahagian intim  :- menegangkan dan merapatkan bibir faraj yg menggeleber  :- menggebukan pipi vagina :- memberi keselesaan pada mereka yang kerap berpeluh / lebihan lendir  :- mengembalikan warna asal miss v..pinkish  Ramuan ------------- :- manjakani :- cengkih :- pinang muda :- sireh  Khasiat ------------- - Permukaan faraj akan menjadi tegang dan halus - Lubang faraj akan menjadi rapat dan tertutup - Bibir faraj yang mengeleber akibat melahirkan anak akan menjadi rapat kembali dan tegang - Penggunaan yang berterusan dan kerap akan mengembalikan warna pink sebenar di permukaan faraj   Cara Guna : ------------------ - Digunakan selepas setiap kali faraj dibersihkan DAN DISAPU keseluruhan termasuk pipi kanan dan kiri faraj sebagai bedak. - Tuang ke tapak tangan dan calitkan masker dengan jari, pastikan masker intim melekat di jari anda, sapukan di seluruh permukaan vagina keseluruhannya serta di permukaan lubang vagina (lembapkan kawasan yang hendak dibedakkan supaya mudah melekat)  - Setiap kali membersihkan faraj hendaklah scrub keluar daki – daki yang melekat di permukaan faraj setelah bersih sapukan kembali MASKER INTIM SDM

 Kegunaan Masker INTIM ialah untuk hilangkan gatal-gatal miss V. Sapu je macam pakai bedak pada miss V. for sure untuk keselesaan sepanjang hari, rasa kering dan takde rasa melekit. Bau pun hilang.  Then masa nak mandi boleh ambil masa untuk scrub balik bedak-bedak yang disapu tadi. Dah boleh tengok kesan pakai MASKER INTIM masa ni. Banyak daki-daki akan keluar dan itu semua ialah sel kulit mati yang ada pada miss V. Bila dah scrub then lap dengan kain bersih U All boleh rasa sendiri halus, lembut & licin. Penggunaan setiap hari miss V akan bersih, takde lagi lebam-lebam. Fresh pink!! Bagi yang menjaga kebersihan miss V rawatlah daripada sekarang. Jangan biar keputihan & lendir berkumpul lama-lama dalam faraj. Kotor dan sangat bahaya ye..  Fungsi masker intim ------------------------------- :- merawat masalah kegatalan di bahagian intim  :- menegangkan dan merapatkan bibir faraj yg menggeleber  :- menggebukan pipi vagina :- memberi keselesaan pada mereka yang kerap berpeluh / lebihan lendir  :- mengembalikan warna asal miss v..pinkish  Ramuan ------------- :- manjakani :- cengkih :- pinang muda :- sireh  Khasiat ------------- - Permukaan faraj akan menjadi tegang dan halus - Lubang faraj akan menjadi rapat dan tertutup - Bibir faraj yang mengeleber akibat melahirkan anak akan menjadi rapat kembali dan tegang - Penggunaan yang berterusan dan kerap akan mengembalikan warna pink sebenar di permukaan faraj   Cara Guna : ------------------ - Digunakan selepas setiap kali faraj dibersihkan DAN DISAPU keseluruhan termasuk pipi kanan dan kiri faraj sebagai bedak. - Tuang ke tapak tangan dan calitkan masker dengan jari, pastikan masker intim melekat di jari anda, sapukan di seluruh permukaan vagina keseluruhannya serta di permukaan lubang vagina (lembapkan kawasan yang hendak dibedakkan supaya mudah melekat)  - Setiap kali membersihkan faraj hendaklah scrub keluar daki – daki yang melekat di permukaan faraj setelah bersih sapukan kembali MASKER INTIM SDM

 Kegunaan Masker INTIM ialah untuk hilangkan gatal-gatal miss V. Sapu je macam pakai bedak pada miss V. for sure untuk keselesaan sepanjang hari, rasa kering dan takde rasa melekit. Bau pun hilang.  Then masa nak mandi boleh ambil masa untuk scrub balik bedak-bedak yang disapu tadi. Dah boleh tengok kesan pakai MASKER INTIM masa ni. Banyak daki-daki akan keluar dan itu semua ialah sel kulit mati yang ada pada miss V. Bila dah scrub then lap dengan kain bersih U All boleh rasa sendiri halus, lembut & licin. Penggunaan setiap hari miss V akan bersih, takde lagi lebam-lebam. Fresh pink!! Bagi yang menjaga kebersihan miss V rawatlah daripada sekarang. Jangan biar keputihan & lendir berkumpul lama-lama dalam faraj. Kotor dan sangat bahaya ye..  Fungsi masker intim ------------------------------- :- merawat masalah kegatalan di bahagian intim  :- menegangkan dan merapatkan bibir faraj yg menggeleber  :- menggebukan pipi vagina :- memberi keselesaan pada mereka yang kerap berpeluh / lebihan lendir  :- mengembalikan warna asal miss v..pinkish  Ramuan ------------- :- manjakani :- cengkih :- pinang muda :- sireh  Khasiat ------------- - Permukaan faraj akan menjadi tegang dan halus - Lubang faraj akan menjadi rapat dan tertutup - Bibir faraj yang mengeleber akibat melahirkan anak akan menjadi rapat kembali dan tegang - Penggunaan yang berterusan dan kerap akan mengembalikan warna pink sebenar di permukaan faraj   Cara Guna : ------------------ - Digunakan selepas setiap kali faraj dibersihkan DAN DISAPU keseluruhan termasuk pipi kanan dan kiri faraj sebagai bedak. - Tuang ke tapak tangan dan calitkan masker dengan jari, pastikan masker intim melekat di jari anda, sapukan di seluruh permukaan vagina keseluruhannya serta di permukaan lubang vagina (lembapkan kawasan yang hendak dibedakkan supaya mudah melekat)  - Setiap kali membersihkan faraj hendaklah scrub keluar daki – daki yang melekat di permukaan faraj setelah bersih sapukan kembali MASKER INTIM SDM

 Kegunaan Masker INTIM ialah untuk hilangkan gatal-gatal miss V. Sapu je macam pakai bedak pada miss V. for sure untuk keselesaan sepanjang hari, rasa kering dan takde rasa melekit. Bau pun hilang.  Then masa nak mandi boleh ambil masa untuk scrub balik bedak-bedak yang disapu tadi. Dah boleh tengok kesan pakai MASKER INTIM masa ni. Banyak daki-daki akan keluar dan itu semua ialah sel kulit mati yang ada pada miss V. Bila dah scrub then lap dengan kain bersih U All boleh rasa sendiri halus, lembut & licin. Penggunaan setiap hari miss V akan bersih, takde lagi lebam-lebam. Fresh pink!! Bagi yang menjaga kebersihan miss V rawatlah daripada sekarang. Jangan biar keputihan & lendir berkumpul lama-lama dalam faraj. Kotor dan sangat bahaya ye..  Fungsi masker intim ------------------------------- :- merawat masalah kegatalan di bahagian intim  :- menegangkan dan merapatkan bibir faraj yg menggeleber  :- menggebukan pipi vagina :- memberi keselesaan pada mereka yang kerap berpeluh / lebihan lendir  :- mengembalikan warna asal miss v..pinkish  Ramuan ------------- :- manjakani :- cengkih :- pinang muda :- sireh  Khasiat ------------- - Permukaan faraj akan menjadi tegang dan halus - Lubang faraj akan menjadi rapat dan tertutup - Bibir faraj yang mengeleber akibat melahirkan anak akan menjadi rapat kembali dan tegang - Penggunaan yang berterusan dan kerap akan mengembalikan warna pink sebenar di permukaan faraj   Cara Guna : ------------------ - Digunakan selepas setiap kali faraj dibersihkan DAN DISAPU keseluruhan termasuk pipi kanan dan kiri faraj sebagai bedak. - Tuang ke tapak tangan dan calitkan masker dengan jari, pastikan masker intim melekat di jari anda, sapukan di seluruh permukaan vagina keseluruhannya serta di permukaan lubang vagina (lembapkan kawasan yang hendak dibedakkan supaya mudah melekat)  - Setiap kali membersihkan faraj hendaklah scrub keluar daki – daki yang melekat di permukaan faraj setelah bersih sapukan kembali MASKER INTIM SDM


 Kegunaan Masker INTIM ialah untuk hilangkan gatal-gatal miss V. Sapu je macam pakai bedak pada miss V. for sure untuk keselesaan sepanjang hari, rasa kering dan takde rasa melekit. Bau pun hilang.  Then masa nak mandi boleh ambil masa untuk scrub balik bedak-bedak yang disapu tadi. Dah boleh tengok kesan pakai MASKER INTIM masa ni. Banyak daki-daki akan keluar dan itu semua ialah sel kulit mati yang ada pada miss V. Bila dah scrub then lap dengan kain bersih U All boleh rasa sendiri halus, lembut & licin. Penggunaan setiap hari miss V akan bersih, takde lagi lebam-lebam. Fresh pink!! Bagi yang menjaga kebersihan miss V rawatlah daripada sekarang. Jangan biar keputihan & lendir berkumpul lama-lama dalam faraj. Kotor dan sangat bahaya ye..  Fungsi masker intim ------------------------------- :- merawat masalah kegatalan di bahagian intim  :- menegangkan dan merapatkan bibir faraj yg menggeleber  :- menggebukan pipi vagina :- memberi keselesaan pada mereka yang kerap berpeluh / lebihan lendir  :- mengembalikan warna asal miss v..pinkish  Ramuan ------------- :- manjakani :- cengkih :- pinang muda :- sireh  Khasiat ------------- - Permukaan faraj akan menjadi tegang dan halus - Lubang faraj akan menjadi rapat dan tertutup - Bibir faraj yang mengeleber akibat melahirkan anak akan menjadi rapat kembali dan tegang - Penggunaan yang berterusan dan kerap akan mengembalikan warna pink sebenar di permukaan faraj   Cara Guna : ------------------ - Digunakan selepas setiap kali faraj dibersihkan DAN DISAPU keseluruhan termasuk pipi kanan dan kiri faraj sebagai bedak. - Tuang ke tapak tangan dan calitkan masker dengan jari, pastikan masker intim melekat di jari anda, sapukan di seluruh permukaan vagina keseluruhannya serta di permukaan lubang vagina (lembapkan kawasan yang hendak dibedakkan supaya mudah melekat)  - Setiap kali membersihkan faraj hendaklah scrub keluar daki – daki yang melekat di permukaan faraj setelah bersih sapukan kembali MASKER INTIM SDM



my personal ig @nurfarhan.aan

Copyright © Design by nurfarhan