STATUS UPDATED!
Assalamualaikum...Jom sama sama berdoa untuk saudara islam kita yg ditindas.. Pray for ALEPPO..Pray for GAZA..
cik aan: Dermacolor Camouflage creme

Menu

Monday, December 7, 2015

Dermacolor Camouflage creme


Assalamualikum..


Dermacolor...!!!
produk ni produk from kryolan.. betul ke?...hihi..betul la tu kan .. klau slh tlg betulkan..

Produk ni best..tapi slh beli code..xtau la nper bila pkai nmpk mcm gelap je kulit .. ptut pilih code yg cerah skit.. 

Apa yg best ,krim yg matte..tak la oily sngt..thn lama .. Blh cover cela kat muka.. Tapi dermacolor ni mhl la juga dlm RM 100 lebih utk 30 g.. klu yg trial dlm 20 lebih.. tpi xsure brape g.. Time tu xbeli pun yg trial.. nyesal.. 
Hihi.. xperla thn lme kn.. Tapi now sy pkai dermacolor ni utk rapikan kening.. as concealer.. ada juga kn kegunaannya..  haha.. itula.. nnti da hbis ni beli yg trial jerla... 
owh lupa yg sy pkai ni code D4.. 


Ni cth bila apply kat tgn..Gelap skit kn..:)

Tapi now da jdi pebret sy utk cover kening sy yang xberapa nk rapi tu..





my personal ig @nurfarhan.aan

Copyright © Design by nurfarhan