STATUS UPDATED!
Assalamualaikum...Jom sama sama berdoa untuk saudara islam kita yg ditindas.. Pray for ALEPPO..Pray for GAZA..
cik aan: Coklat pintar ibnu sina dherbs

Menu

Thursday, December 31, 2015

Coklat pintar ibnu sina dherbs

COKLAT PINTAR IBNU SINA  Meningkatkan sistem keimunanMeningkatkan daya ingatan dan daya tumpuan mindaSesuai untuk kanak-kanak dari umur 2 tahun ke atas, remaja yang menghadapi peperiksaan. Orang dewasa yang pelupa dan golongan orang tua...Mempunyai anti oksida yang tinggi menghalang serangan radikal bebas kepada sel badan.100% semula jadi tidak mempunyai lemak, kolestrol dan gula. Sesuai untuk pesakit diabetis.     KANDUNGAN COKLAT PINTAR IBNU SINA  Bahan Aktif Coklat Pintar Ibnu Sina :  Serbuk Koko berkualitiSusu kambingKolostrumGingkoIsomaltSusu SkimMulti Vitamin B&C   CARA MENGGUNAKAN COKLAT PINTAR IBNU SINA  Ambil 2-3 biji sehari bila-bila masa Disarankan membaca selawat 3x dan Al-Fatihah 1x serta berdoa dan berniat sebelum mengambil Tablet Coklat Pintar Ibnu Sina. Agar minda lebih cergas dan pintar.  Amaran : Simpan di tempat kering dan sejuk Jauhkan daripada sinaran matahari   
Harga RM 33.90 / 40 biji
Whatsapp 0134040411

COKLAT PINTAR IBNU SINA

Meningkatkan sistem keimunanMeningkatkan daya ingatan dan daya tumpuan mindaSesuai untuk kanak-kanak dari umur 2 tahun ke atas, remaja yang menghadapi peperiksaan. Orang dewasa yang pelupa dan golongan orang tua...Mempunyai anti oksida yang tinggi menghalang serangan radikal bebas kepada sel badan.100% semula jadi tidak mempunyai lemak, kolestrol dan gula. Sesuai untuk pesakit diabetis.

KANDUNGAN COKLAT PINTAR IBNU SINA

Bahan Aktif Coklat Pintar Ibnu Sina :

Serbuk Koko berkualitiSusu kambingKolostrumGingkoIsomaltSusu SkimMulti Vitamin B dan C 

CARA MENGGUNAKAN COKLAT PINTAR IBNU SINA

Ambil 2-3 biji sehari bila-bila masa

Disarankan membaca selawat 3x dan Al-Fatihah 1x serta berdoa dan berniat sebelum mengambil Tablet Coklat Pintar Ibnu Sina. Agar minda lebih cergas dan pintar.

Terdapat dlm 2 perisa

Coklat dan strawberry

Amaran : Simpan di tempat kering dan sejuk dan Jauhkan daripada sinaran matahari


 

No comments:

Post a Comment

FOLLOW @sendayutinggi_beauty

Shawl dan Bawal cantik jom follow @shawlhijab.my

Order whtsapp 013-4040411

Copyright © Design by nurfarhan