STATUS UPDATED!
Assalamualaikum...Jom sama sama berdoa untuk saudara islam kita yg ditindas.. Pray for ALEPPO..Pray for GAZA..
cik aan: December 2015

Menu

Thursday, December 31, 2015

Coklat pintar ibnu sina dherbs

COKLAT PINTAR IBNU SINA  Meningkatkan sistem keimunanMeningkatkan daya ingatan dan daya tumpuan mindaSesuai untuk kanak-kanak dari umur 2 tahun ke atas, remaja yang menghadapi peperiksaan. Orang dewasa yang pelupa dan golongan orang tua...Mempunyai anti oksida yang tinggi menghalang serangan radikal bebas kepada sel badan.100% semula jadi tidak mempunyai lemak, kolestrol dan gula. Sesuai untuk pesakit diabetis.     KANDUNGAN COKLAT PINTAR IBNU SINA  Bahan Aktif Coklat Pintar Ibnu Sina :  Serbuk Koko berkualitiSusu kambingKolostrumGingkoIsomaltSusu SkimMulti Vitamin B&C   CARA MENGGUNAKAN COKLAT PINTAR IBNU SINA  Ambil 2-3 biji sehari bila-bila masa Disarankan membaca selawat 3x dan Al-Fatihah 1x serta berdoa dan berniat sebelum mengambil Tablet Coklat Pintar Ibnu Sina. Agar minda lebih cergas dan pintar.  Amaran : Simpan di tempat kering dan sejuk Jauhkan daripada sinaran matahari   
Harga RM 33.90 / 40 biji
Whatsapp 0134040411

COKLAT PINTAR IBNU SINA

Meningkatkan sistem keimunanMeningkatkan daya ingatan dan daya tumpuan mindaSesuai untuk kanak-kanak dari umur 2 tahun ke atas, remaja yang menghadapi peperiksaan. Orang dewasa yang pelupa dan golongan orang tua...Mempunyai anti oksida yang tinggi menghalang serangan radikal bebas kepada sel badan.100% semula jadi tidak mempunyai lemak, kolestrol dan gula. Sesuai untuk pesakit diabetis.

KANDUNGAN COKLAT PINTAR IBNU SINA

Bahan Aktif Coklat Pintar Ibnu Sina :

Serbuk Koko berkualitiSusu kambingKolostrumGingkoIsomaltSusu SkimMulti Vitamin B dan C 

CARA MENGGUNAKAN COKLAT PINTAR IBNU SINA

Ambil 2-3 biji sehari bila-bila masa

Disarankan membaca selawat 3x dan Al-Fatihah 1x serta berdoa dan berniat sebelum mengambil Tablet Coklat Pintar Ibnu Sina. Agar minda lebih cergas dan pintar.

Terdapat dlm 2 perisa

Coklat dan strawberry

Amaran : Simpan di tempat kering dan sejuk dan Jauhkan daripada sinaran matahari


 

Coffee arjuna maxx dherbs

COFFEE ARJUNA MAXX D'HERBS   Coffee Arjuna Maxx 5 in 1 adalah minuman khusus untuk lelaki bagi membantu kesihatan dalaman dan luaran untuk kekal awet muda dan aktif.Ia boleh diambil pada bila-bila masa. Untuk kesan berganda gunakan bersama Jus Arjuna Maxx.  KHASIAT COFFEE ARJUNA MAXX D'HERBS  Membantu kesihatan dalaman dan luaran untuk kekal awet muda dan aktif. Menguatkan tenaga Membantu melancarkan pengaliran darah Menambah bilangan darah Menguatkan badan Memulihkan tenaga Membantu merangsangkan sistem immuniti untuk menghasilkan reaksi nyata bagi melawan sel-sel kanser Meningkatkan sistem peredaran dan metabolisma badan serta bertindak sebagai anti-oxidant.
Coffee arjuna maxx

Harga RM 22.00
Whatsapp 0134040411

COFFEE ARJUNA MAXX D'HERBS


Coffee Arjuna Maxx 5 in 1 adalah minuman khusus untuk lelaki bagi membantu kesihatan dalaman dan luaran untuk kekal awet muda dan aktif.Ia boleh diambil pada bila-bila masa. Untuk kesan berganda gunakan bersama Jus Arjuna Maxx.

KHASIAT COFFEE ARJUNA MAXX D'HERBS

Membantu kesihatan dalaman dan luaran untuk kekal awet muda dan aktif.
Menguatkan tenaga
Membantu melancarkan pengaliran darah
Menambah bilangan darah
Menguatkan badan
Memulihkan tenaga
Membantu merangsangkan sistem immuniti untuk menghasilkan reaksi nyata bagi melawan sel-sel kanser
Meningkatkan sistem peredaran dan metabolisma badan serta bertindak sebagai anti-oxidant.


Celak Arab dherbs


Imam al-Tirmizi meriwayatkan daripada Muhammad bin Hamid al-Razi, daripada Abu Daud Al-Tiyalusi daripada Abbad bin Mansur daripada ‘Ikrimah daripada Ibn Abbas, sesungguhnya Rasulullah SAW bersabda:“Bercelaklah kamu dengan ithmid, (ianya akan) mencerahkan pandangan, dan melebatkan rambut”.  KHASIAT CELAK ARAB  Membantu mencerahkan pandangan.Ia juga dapat menyejukkan mata.Membantu merangsang menumbuhkan bulu mata,Memperbaiki pandangan mata serta mendatangkan rasa kasih sayang pada hati manusia.  KANDUNGAN CELAK ARAB  Olive OilHelianthus Annuus Oil(Sunflower Seed)  CARA PENGUNAAN CELAK ARAB  Aliskan celak Arab pada garisan kelopak mata.   BERAT/ISIPADU  Kandungan Celak Arab:.01oz/0.3g


Imam al-Tirmizi meriwayatkan daripada Muhammad bin Hamid al-Razi, daripada Abu Daud Al-Tiyalusi daripada Abbad bin Mansur daripada ‘Ikrimah daripada Ibn Abbas, sesungguhnya Rasulullah SAW bersabda:“Bercelaklah kamu dengan ithmid, (ianya akan) mencerahkan pandangan, dan melebatkan rambut”.  KHASIAT CELAK ARAB  Membantu mencerahkan pandangan.Ia juga dapat menyejukkan mata.Membantu merangsang menumbuhkan bulu mata,Memperbaiki pandangan mata serta mendatangkan rasa kasih sayang pada hati manusia.  KANDUNGAN CELAK ARAB  Olive OilHelianthus Annuus Oil(Sunflower Seed)  CARA PENGUNAAN CELAK ARAB  Aliskan celak Arab pada garisan kelopak mata.   BERAT/ISIPADU  Kandungan Celak Arab:.01oz/0.3g

Harga Rm 15.90 / 0.3 g
Whatsapp 0134040411
CELAK ARAB

Imam al-Tirmizi meriwayatkan daripada Muhammad bin Hamid al-Razi, daripada Abu Daud Al-Tiyalusi daripada Abbad bin Mansur daripada ‘Ikrimah daripada Ibn Abbas, sesungguhnya Rasulullah SAW bersabda:“Bercelaklah kamu dengan ithmid, (ianya akan) mencerahkan pandangan, dan melebatkan rambut”.

KHASIAT CELAK ARAB

Membantu mencerahkan pandangan.Ia juga dapat menyejukkan mata.Membantu merangsang menumbuhkan bulu mata,Memperbaiki pandangan mata serta mendatangkan rasa kasih sayang pada hati manusia.

KANDUNGAN CELAK ARAB

Olive OilHelianthus Annuus Oil(Sunflower Seed)

CARA PENGUNAAN CELAK ARAB

Aliskan celak Arab pada garisan kelopak mata.


BERAT/ISIPADU

Kandungan Celak Arab:.01oz/0.3g

Bengkung mak bidan Dherbs


KEISTIMEWAAN BENGKUNG MAK BIDAN  Diperbuat dari kain belacu asli yang bermutu tinggi dan selesa digunakanMempunyai diameter yang besar, panjang dan mampu menutupi seluruh perut bermula dari bawah payudara hingga ke pinggul.Mudah digunakan walaupun bersendirian kerana mempunyai 2 ikatan tali.Boleh digunakan walaupun tidak di dalam pantang untuk mengekalkan kecantikan bentuk badanPenggunaan berterusan bengkung Mak Bidan ini dapat merapatkan Otot VaginaMembentuk kembali pinggul wanita yang kembang selepas bersalin kembali cantik persis anak dara   CARA MENGGUNAKAN BENGKUNG MAK BIDAN  Langkah 1  Lipat kain bengkung bermula dari kiri ke kananLipat kain bengkung sebelah kanan pula ke kiri  Langkah 2  Masukkan tali disebelah kiri ke lubang jahitan disebelah kanan dari bawahSelepas itu masukkan pula tali di sebelah kanan ke kiri berselang seli sehingga sampai ke lubang yang terakhir yang berada di paras bawah dada.  Langkah 3  Setelah sampai ke paras lubang yang terakhir, lilitkan ke dua-dua tali yang berlebih tadi ke belakang dengan cara bersilang (seperti anda mengikat tali kasut yang panjang).Lilit sehingga simpulan yang terakhir berada di bahagian hadapan dan anda telah pun siap berbengkung.


Harga RM 37.00
Whatsapp 0134040411

KEISTIMEWAAN BENGKUNG MAK BIDAN

Diperbuat dari kain belacu asli yang bermutu tinggi dan selesa digunakanMempunyai diameter yang besar, panjang dan mampu menutupi seluruh perut bermula dari bawah payudara hingga ke pinggul.Mudah digunakan walaupun bersendirian kerana mempunyai 2 ikatan tali.Boleh digunakan walaupun tidak di dalam pantang untuk mengekalkan kecantikan bentuk badanPenggunaan berterusan bengkung Mak Bidan ini dapat merapatkan Otot VaginaMembentuk kembali pinggul wanita yang kembang selepas bersalin kembali cantik persis anak dara


CARA MENGGUNAKAN BENGKUNG MAK BIDAN

Langkah 1

Lipat kain bengkung bermula dari kiri ke kananLipat kain bengkung sebelah kanan pula ke kiri

Langkah 2

Masukkan tali disebelah kiri ke lubang jahitan disebelah kanan dari bawahSelepas itu masukkan pula tali di sebelah kanan ke kiri berselang seli sehingga sampai ke lubang yang terakhir yang berada di paras bawah dada.

Langkah 3

Setelah sampai ke paras lubang yang terakhir, lilitkan ke dua-dua tali yang berlebih tadi ke belakang dengan cara bersilang (seperti anda mengikat tali kasut yang panjang).Lilit sehingga simpulan yang terakhir berada di bahagian hadapan dan anda telah pun siap berbengkung.

Bedak berherba lunas Dherbs


BEDAK BERHERBA LUNAS  Untuk mencantikkan kulit wajah dan digunakan secara tradisional untuk mengatasi masalah jerawat dan resdung.   KHASIAT BEDAK BERHERBA LUNAS  1. Untuk mencantikkan kulit wajah. 2. Untuk kesan berganda gunakan bersama krim lunas r'sdong.   KANDUNGAN BEDAK BERHERBA LUNAS  Campuran Herba tradisional


Harga RM 18.90
Whatsapp 0134040411


BEDAK BERHERBA LUNAS

Untuk mencantikkan kulit wajah dan digunakan secara tradisional untuk mengatasi masalah jerawat dan resdung.


KHASIAT BEDAK BERHERBA LUNAS

1. Untuk mencantikkan kulit wajah.
2. Untuk kesan berganda gunakan bersama krim lunas r'sdong.


KANDUNGAN BEDAK BERHERBA LUNAS

Campuran Herba tradisional

Bedak padat aura pesona bintang DHerbs



 BEDAK PADAT  Bedak padat kemasan mutiara dan satin selembut sutera pada kulit. Teksturnya padat serta halus dan licin menjadikan kulit yang nampak kusam tampak gebu dan bercahaya.  Terdapat 2 jenis Bedak Padat Aura Pesona Bintang;  Mocha Natural

Harga RM 39.90 / 14 g

Whatsapp 0134040411


BEDAK PADAT

Bedak padat kemasan mutiara dan satin selembut sutera pada kulit. Teksturnya padat serta halus dan licin menjadikan kulit yang nampak kusam tampak gebu dan bercahaya.

Terdapat 2 jenis Bedak Padat Aura Pesona Bintang;

Mocha
Natural


KHASIAT BEDAK PADAT

Solekan bertahan lebih lama dan tidak berminyak pada kulit walaupun dipakai lebih 8jam.SPF25 yang bertindak sebagai ejen penapis sinar suria untuk mengatasi masalah kulit berkedut, kering, berjeragat dan kusam.

CARA PENGUNAAN BEDAK PADAT

Untuk kesan lebih gebu dan halus, sapukan dahulu Diamond Foudation dengan sekata pada seluruh wajah.Kemudian, pedapkan 2 Way Cake Aura Pesona Bintang untuk mendapatkan seri wajah bak bintang terkenal.Gunakan span yang disediakan secara lembap ataupun berus pada wajah untuk kesan semulajadi

MAKLUMAT LAIN BERKENAAN BEDAK PADAT

No Pendaftaran Kementerian Kesihatan Malaysia: NOT 110204081K.

BERAT/ISIPADU

Bedak Padat Aura Pesona Bintang: 0.5oz/14gram


Wednesday, December 30, 2015

Air Masyur Dherbs


Air Masyur Dherbs

Harga RM 4.50 / 500 ml
Whatsapp 0134040411

Khasiat Air Minuman Kesihatan Masyhur

merupakan air kesihatan yg boleh menghilangkan dahaga dan memberi tenagamelegakan kering @ sakit tekakmengandungi zaffran yang bagus utk ibu mengandung dan membuang angin di dalam badanhabbatusauda yg dapat meningkatkan stamina dan daya tubuh badanmembantu melancarkan peredaran darah dan oksigen dalam badan kerana terdapat gingko biloba didalam maduawet muda (terdapat collagen dan sarang burung)

Laksam

Laksam Homemade


haaa..akhirnya siap juga laksam homemade oleh chef aan..^_^ .. alhamdulillah..
Jemput curi resepi dibawah yer..
Hehe
👇👇👇

Harini rajin nk update rsepi ni..
Laksam.. bila xde org jual kena la buat sendiri kan.. bgus jugak ni..blh blaja..hii..untung2 dpt ilmu..
Resepi ni sy dpt dlm facebook..
Jom kita tgok gmbr2 ni ye..
Credit to tuan punye resepi.. 








Blh cuba step2 kat atas ye..
cuma nk bgi tau info skit..
* adunan jgn terlalu pekat
* sblum kukus pastikan lap dlu dgn minyak, brulah tuang adunan..
* tuang adunan ke loyang jgn terlalu byk, nnti tebal ,susah nk gulung ...
* buat laksam ni kena byk sabar..hihi.
Ituje pesanan ikhlas dri sy^_^

Selamat mencuba ...👍👍👍

Monday, December 28, 2015

Kopi pracampur badang white coffee with maca JRM





Harga RM 23/ 12 paket
Whatsapp 0134040411


Kandungan : 400 g (40 g x 12 Paket)
Khas untuk LELAKI sahaja

KOPI KERAS, LAZAT & SEDAP !!!
Lelaki Punya Selera !!!

Kandungan :

1. Krimer Bukan Tenusu

2. Gula

3. Kopi

4. Ekstrak Maca

Maca adalah sejenis tanaman & tumbuhan Cruciferous dari Peru Amerika Selatan yang tinggi khasiat & manfaat. Ia dikenali sebagai ” Ginseng Peru” yang mempunyai kelebihan dan manfaat dalam meningkatkan teanaga & stamina.

CARA PENYEDIAAN:

1. Ambil 1 paket Badang white coffee dan campurkan dengan secawan air panas (100ml – 200ml)

2. Untuk menikmati Badang white coffee ais yang lebih lazat sila campur susu pekat manis dan krimer.

PERHATIAN!!

Simpan di tempat kering pada suhu bilik. Jauhkan daripada kanak-kanak



Krim anti rekahan JRM






Harga RM28 / 60 ml
Whatsapp 0134040411

Krim Anti Rekahan & Pemutih Jamu Ratu Malaya menghilangkan kesan rekahan dan parut. Selain itu ia dapat, mencerahkan kulit kusam pada perut, ketiak & celah peha. Sesuai merawat payudara serta melembut & mencantikkan kulit.

Semasa mengandung kulit perut menjadi tegang dan menjadi punca rekahan pada perut.Ia akan menyebabkan kesan yang tidak pada kulit perut. KRIM ANTI REKAHAN & PEMUTIH BELLESSA NIGRA FLOWER mengandungi bahan aktif yang membantu merawat masalah kulit,memutih dan membekalkan kolagen pada kulit.

KHASIAT KRIM ANTI REKAHAN & PEMUTIH JAMU RATU MALAYA

Menghilangkan kesan rekahan dan parut.Mencerahkan kulit kusam pada perut, ketiak & celah peha.Sesuai merawat payudara serta melembut & mencantikkan kulit.

KANDUNGAN KRIM ANTI REKAHAN & PEMUTIH JAMU RATU MALAYA

Tocopheryl acetateoleo europaea (olive) oil,stichopus variegates(sea cucumber) extract,terminalia catappa leaf extract,sambucus,Nigra Flower Extract,PVP,Tannic Acid,Pelargonium Graveolens(Geranium) Flower Oil.

CARA PENGGUNAAN KRIM ANTI REKAHAN & PEMUTIH JAMU RATU MALAYA

Sapukan selepas mandi.Boleh diguna semasa hamil atau selepas bersalin.Untuk kegunaan luaran sahaja.

Friday, December 25, 2015

Krim dewi payudara JRM






Harga RM 29 / 60 ml
Whatsapp 0134040411


Krim Dewi mengandungi Herba Kigelia Africana yang mana adalah herba yang sangat berkesan untuk penjagaan payudara kembali sempurna.

Kandungan : 60ml

KHASIAT KRIM DEWI PAYUDARA JAMU RATU MALAYA

Menganjalkan dan menegangkan payudara yang melendut akibat peningkatan usiaAgen pencerah kulit untuk memastikan kulit sentiasa cerah dan mulus.Memontokkan bahagian payudara agar lebih anjal dan tegang.

KANDUNGAN KRIM DEWI PAYUDARA JAMU RATU MALAYA

Kigelia africana fruit extractTocopherolHydrolyzed CollagenFlower oil

CARA PENGGUNAAN KRIM DEWI PAYUDARA JAMU RATU MALAYA

Gunakan 2 kali sehari selepas mandi.Urut rata selama 10 minit mengikut putaran jam supaya krim cepat meresap dan cepat bertindak.

Thursday, December 24, 2015

Bio calamise essence JRM




Harga RM 18 / 100 ml
Whatsapp 0134040411



Mengatasi Masalah Jerawat Pada Wajah Atau BadanMenggalakkan Pertumbuhan Sel-Sel Kulit Baru

Rosemary
Khasiat :

Bau Harum Rosemary Dapat Menyegarkan KulitMengurangkan Rasa Tegang Pada Kulit


Cara Penggunaan :
Goncang sebelum Digunakan
Sapu Ditempat Yang Bermasalah

Amaran :
Untuk Kegunaan Luar Sahaja .

Isi 100ml

Jus Ice tea peach mengkudu JRM





Harga RM 18 / 300 g
Whatsapp 0134040411

Ice Tea Peach Mengkudu Jamu Ratu Malaya Minuman kecantikan yang menyegarkan dari buah pic dan buah mengkudu yang sangat lazat menyegarkan. Amalkan sebagai jus harian anda untuk tujuan kesihatan & awet muda. Buah pic dan mengkudu mengandungi banyak khasiat yang tinggi seperti serat dan antioksida yang baik untuk kesihatan dan mengekalkan kemudaan diri.

KANDUNGAN ICE TEA PEACH MENGKUDU JAMU RATU MALAYA

Black TeaBuah PicBuah Mengkudu

KEBAIKAN ICE TEA PEACH MENGKUDU JAMU RATU MALAYA

Minuman untuk kesihatan dan awet muda.Membuang toksin dalam badanmembantu dalam menjaga berat badan idealanti – penuaan.membantu sistem organ pencernaan.melancarkan proses metabolisme tubuhBaik untuk sistem penghadamanMembantu melawaskan kencingMembantu menyingkirkan asid urikMelancarkan peredaran darahMeransang sistem imunisasi

CARA PENGAMBILAN ICE TEA PEACH MENGKUDU JAMU RATU MALAYA

3 sudu kecil (20gm) kedalam gelas 250ml air suam / air sejuk.Untuk rasa yang lebih lazat sila tambah ketulan ais.



Jus mangga merah JRM




Harga RM 18 / 300 g
Whatsapp 0134040411

Jus Mangga Merah Collagen minuman daripada mangga merah yang lazat & menyegarkan untuk kecantikan & kesihatan yang diperkaya dengan vitamin C. Kandungan ramuan juga tinggi khasiat & Vitamin. Mengandungi stevia sebagai pemanis semulajadi.

KEBAIKAN JUS MANGGA MERAH COLLAGEN JAMU RATU MALAYA

Minuman untuk kesihatan dan awet muda.Sumber Vitamin E & A, Zat Besi & KalsiumMengubati jerawatMenyihatkan mata & system penghadamanMelawaskan kencingMengawal berat badanMengurangkan keradanganMembuang toksin dalam badanMenghalang penuaanMenstabilkan struktur kulitMelembap, menegang dan menganjalkan kulitMelancarkan pengaliran darah dibawah lapisan kulitSesuai intuk orang muda

CARA PENGAMBILAN JUS MANGGA MERAH COLLAGEN JAMU RATU MALAYA

3 sudu kecil (20gm) kedalam gelas 250ml air suam/ air sejuk.Untuk rasa yang lebih lazat sila tambah ketulan ais.

Monday, December 21, 2015

Spray ketat miss v





Harga RM36
Harga tak termasuk postage
Whatsapp 0134040411


Produk SPRAY KETAT Miss V akan membantu mendapat menyelesaikan masalah miss V dengan mengembalikan vagina wanita kepada keadaan asal terutama kepada kaum wanita yang pernah melahirkan anak.

Produk mengandungi ekstrak lobata utk menegangkan semula MISS V dan juga membantu memutihkan permukaan kulit disekitar MISS V dengan menggunakan perlindungan yang sempurna daripada SPRAY KETAT MISS V


Cara Penggunaan :-

SPRAY SAHAJA !!!!

Mudah digunakan hanya spray sahaja

(Jika pakai kerana nak bersama pasangan spray di kawasan vagina tunggu sehingga kering baru lah bersama pasangan.)

Bagi Penjagaan harian : spray di kawasan miss V setiap hari selepas mandi keringkan dahulu miss v barulah spray

Apa fungsi SPRAY KETAT MISS V ni?

Fungsi utama SPRAY KETAT MISS V adalah ,membantu wanita mengatasi masalah organ kewanitaannya dengan  5 MINIT

Membersih bahagian luar MISS V
Menegangkan semula bibir miss V kepada keadaan asal(mengetatkan dan menguatkan otot faraj)
Mengetatkan ketika bersama pasangan.
Memberikan kemesraan kepada pasangan
Memberikan keanjalan dan kepekaan / sensitif.
Membantu membersih vagina dan menyegarkan miss vdapat mengurangkan keputihan
Melembutkan dan memutihkan kulit dipermukaan miss v dari kesan kehitaman dan kekenduran sekitar miss v  dan celah peha
Mengurangkan bau hanyir akibat pemakaian panty terlalu lama
Mengembalikan keremajaan miss v





Sunday, December 20, 2015

Miss v Feminine wash JSD


Miss v Feminine wash JSD


Botol berwajah 
 baru

Miss v Feminine wash JSD


Harga RM 48/ 100 ml
Harga tak termasuk postage
Whatsapp 0134040411

Kegunaan Feminine Wash JSD:.

Feminine wash JSD baunya wangi, dingin dan menyegarkan.
Ianya feminine wash berubat yang sesuai untuk keputihan di mana PH nya adalah tidak alkali tinggi. 
Sesetengah orang yang ada alergik apabila berpeluh dicelah peha dan gatal-gatal amat sesuai menggunakannya. Pada permulaan penggunaan akan rasa sedikit pedih dan kemudian pedih tu akan hilang. Feminine wash Susuk Dara tidak seperti produk lain yang hanya sekadar wangi tetapi tidak berubat dan mencegah keputihan.
Kandungan: 
herba arab, cengkih, extrak sireh dan manjakani

KELEBIHAN FEMININE WASH JAMU SUSUK DARA JSD
soalan:
saya dimaklumkan kita tidak digalakkan guna feminine wash kan? sebab ianya akan boleh membunuh bakteria baik utk miss V kita. so pertanyaan saya, kenapa produk ni ada jual Feminine Wash?
... 
...jawapan:
kebanyakkan Feminine Wash di pasaran ada bahan yang "irritant", yang boleh menimbulkan kerengsaan seperti pengggunaan sabun pada kawasan faraj, penggunaan sabun atau pelembut kain yang secara tidak sedar ia menjadi "irritant" ataupun penyebab kegatalan, atau apa-apa bahan untuk feminine wash.
pH normal faraj 3.8 - 4.3 (slightly acidic)..

Feminine Wash JSD yg pH dia dlm range ni.. bole guna hari2.. kalau yg ikut stndard pH ni biasanya harga dia mahal.. bukan cikai punya..
Feminine Wash JSD susuk dara pH dia dlm range ni plus medicated.. so sgt sesuai utk wanita yg bermasalah keputihan..
wanita yang selalu keje kat luar, wanita yang selalu stress dimana factor-faktor ini antara penyebab keputihan, dan kegatalan. boleh guna Feminine Wash JSD untuk merawat masalah dan ketidakselesaan mereka..
wanita yg tidak mempunyai masalah juga bole guna Feminine Wash susuk dara sbg perlindungan dan mencegah kepada white discharge (keputihan), kegatalan, bau faraj dan jangkitan pada vagina

Jamu Pengantin dara JSD



Jamu Pengantin dara JSD


Jamu Pengantin dara JSD

Jamu Pengantin dara JSD


Harga RM65 / 10 biji
Harga tak termasuk postage
Whatsapp aan 0134040411

Ramuan herba di dalam Jamu Pengantin Dara: manjakani, akar serapat, belimbing bukit dan garam supit, bunga pakma, kacip Fatimah dan herba – herba rahsia lain.
cara penggunaan Jamu Pengantin Dara : 2 biji masuk dalam faraj. 4 biji makan. 2 biji setiap hari selama 2 hari.

SIAPAKAH YANG SESUAI UNTUK MENGGUNAKAN Jamu Pengantin Dara yang di keluarkan
 oleh Syarikat Susuk Dara Resources ini?

1- Wanita yang belom monopos.
2- Wanita yang faraj ternganga berlendir dan berair
3- Wanita yang mengalami keputihan kronik sehingga berbau
4- Wanita yang mengalami kemaluan berbau
5- Wanita yang seluar dalamnya basah akibat air dari faraj bukan kencing
6- Gadis yang tiada perawan untuk menipu malam pertama.
7- Wanita yang rahim kembang lepas bersalin
8- Wanita rahim kembang selepas period
9- Wanita rahim kembang yang tidak datang bulan
10- Wanita yang kerap jimak dan suami melepaskan air mani dalam faraj dengan kerap

Mengapa mereka perlukan produk ini?

1- Rempah di dalam faraj akan meresap semua jenis air dan lendir
2- Rempah di dalam faraj akan menyedut semua jenis air termasuk didalam Rahim sehingga Rahim mengecut.
3- Ketika Jamu Pengantin Dara sedang bekerja Rahim akan mengecut dan akan mengeluarkan segala jenis cecair dan akan turun kemulut Rahim dan jatuh ke dalam faraj. Rempah tersebut menyerapnya.
4- Ketika rempah di dalam faraj ketika melakukan jimak. Rempah tersebut akan menyedut air dari zakar sehingga menpercepatkan air mani keluar.
5- Rempah didalam faraj akan mengakibatkan faraj mengecut keseluruhannya.
6- Rempah herba yang di makan akan berfungsi mengecutkan Rahim dan faraj. Rempah bertindak seperti memeras Rahim untuk mengeluarkan air dari dalam Rahim.

Tindakan balas herba Jamu Pengantin Dara POSITIF kepada pengguna:

1- Dalam tempoh 1 jam lubang faraj tertutup.
2- Dalam proses 24 jam terasa berdenyut – denyut di ari – ari / atas faraj / dalam Rahim.
3- Terasa kering di faraj
4- Berdenyut – denyut di bahagian kanan atau kiri ari – ari.

Situasi Pengguna ketika menggunakan produk Jamu Pengantin Dara ini:

1- Faraj menjadi terlalu sempit dan kering.
2- Terasa Rahim kecil dan kecut
3- Daya kemutan 300% rapat dan sempit di bahagian faraj
Situasi Pasangan ( suami pengguna) :
1- Terasa sempit, padat dan susah nak masuk kerana laluan faraj tertutup
2- Memerlukan foreplay yang panjang untuk menghasilkan air mazi atau pelincir semulajadi.
3- Mengalami kegelian zakar maksima diseluruh bahagian.
4- Terasa zakar seperti disedut membuatkan air mani keluar dengan cepat.
Kelebihan Penggunaan produk Jamu Pengantin Dara ini:
1- Wanita yang menggunakan ini akan menjimatkan tenaga untuk kemutan
2- Mampu menipu situasi dara

Tindak balas herba NEGATIF kepada pengguna:

~ Jika salah penggunaan digunakan oleh wanita tidak bermasalah seperti dinyatakan diatas akan terjadi terlalu sakit di bahagian faraj. Berdarah dan pedih.
Dilarang keras untuk:
1- Wanita yang masih belum melakukan hubungan kelamin atau anak dara atau masih dara
2- Wanita yang telah menopos ( di syorkan guna intim gel.
3- Wanita yang faraj kering ( ketika melakukan hubungan kelamin memerlukan bantuan pelincir ( perlu guna intim gel terlebih dahulu sebelum guna Jamu Pengantin Dara). 

Jamu Jalinan Cinta JSD




Jamu Jalinan Cinta JSD

Jamu Jalinan Cinta JSD

Jamu Jalinan Cinta JSD


Harga RM48 /40 biji
Tidak termasuk postage
Whatsapp 0134040411

Ramuan Jamu Jalinan Cinta @ JJS sangat bagus untuk pulihkan dalaman wanita yg baru bersalin... 
Jamu Jalinan Cinta ini akan menkgluarkan darah-darah yang tak elok dalam badan, semasa bersalin darah nifas keluar. 
Semua darah kotor dibuangkn
 Jamu Jalinan Cinta ini akan menghasilkan darah baru.

 Khasiat dari herba Jamu Jalinan Cinta yg mengeluarkan darah baru yg lebih sihat...
.skrub kulit mati keluar. Kulit baru mulus mcm baby..tu sbb perempuan kalau bersalin / berpantang dengan betul dia jadi lagi cantik dr sebelum ni..dlm Jamu Jalinan Cinta ada herba lempoyang, kunyit putih yg akan mematikan kuman2 kudis atau bisul atau kanser.

 Untuk pengetahuan anda, Jamu Jalinan Cinta mengandungi 43jenis ramuan herba temasuk rempah ratus yang buang angin dan melancarkan darah..juga menyembuhkan luka2, bisul, kudis, kayap, nanah tetapi ingat ye.. yg menyusukan baby....jgn sampai baby panas dalaman.

Lagi satu JJC ni bukan hanya utk org lepas bersalin sahaja....boleh dimakan oleh setiap wanita & anak dara yang mengalami masalah jerawat kritikal.....

KHASIAT:-
- tidak bersifat utk merapatkan faraj.
tetapi
- mengeluarkan darah2 kotor dalam badan sprt darah nifas,
- membuang angin dari dalam badan
- bersifat melancarkan peredaran darah,
- membanyakkan air susu,
- mencepatkan luka2 kering dan sembuh
- mematikan kuman-kuman dan unsur-unsur penyebab kanser
- menyembuhkan luka2, kudis/bisul, jerawat, kayap, dan nanah

KANDUNGAN RAMUAN:-

- madu,
- belut,
- ikan haruan, dan
- rempah ratus wanita seperti
manjakani,
kacip fatimah,
lempoyang,
kunyit putih dll...
mengandungi 43 jenis ramuan

CARA PEMAKANAN:-

2 biji selepas sarapan dan 2 biji
malam selepas makan malam (6ptg)

PERHATIAN:-


jika bayi menyusu badan… jika terdapat gumpalan taik mata pada baby
-  ibu dinasihatkan berhenti dahulu dari terus memakan jamu tersebut kerana baby panas.
- baby hendaklah dinaturalkan kembali dgn air suam atau air kosong.
- JJC ni bukan hanya utk org lepas bersalin sahaja...
- JJC juga boleh dimakan oleh setiap wanita & anak dara utk menaikkan seri wajah...
- JJC juga boleh dimakan oleh anak dara tetapi tidak digalakkan kecuali anak dara yg mempunyai masalah seperti jerawat yang kritikal, parut diwajah/kulit badan, mengalami luka dalaman...
Ini kerana JAMU JALINAN CINTA
dirumus khas dengan ramuan ikan haruan dan gamat dimana ia mampu melicinkan kulit dan menggebukan serta menghapuskan jerawat.



Coklat love habibi JSD



Coklat love habibi JSD



Coklat love habibi
 RM48 / 30 gm

Harga tak termasuk postage
Whatsapp 0134040411

Coklat love habibi JSD tidak mgandungi bahan-bahan herba untuk merapatkan faraj,
tiada bahan untuk kesihatan rahim .

Coklat love habibi mengandungi herba-herba yang terdiri daripada
· Tongkat ali hitam
· Mata pelanduk
· lada pahit
· Mahkota dew
· Belut
· Sarsi
· Madu
· herba lain.
· 
Coklat Love Habibi JSD dirumus khas untuk

· menaikkan ghairah seksual untuk lelaki dan wanita. 
· melancarkan peredaran darah
· membuang angin dalam badan
· memudahkan sistem pembuangan kecil dan besar
· menghilangkan sakit-sakit badan,
· lenguh-lenguh badan
· mengurangkan keletihan bekerja.

Cara makan Coklat Love Habibi JSD

Cubit sedikit dan gentelkan.
Kunyah dan  minum air.
Disarankan ambil ketika sarapan dan makan malam.
Boleh juga diganti sebagai kudap kudap.

Digalakkan jauhkan diri dari minum ais ( angin), 
Air kelapa ( tawar ubat n herba), alkohol (panas), durian ( panas)

Tanda-tanda angin banyak dalam badan:
• Rasa lesu/letih/tidak bertenaga.
• Selalu rasa kebas/lenguh/sengal.
• Tapak tangan/kaki berasa sejuk.
• Selalu menguap/mudah mengantuk.
• Sukar bernafas/nafas pendek.
• Rasa ketegangan di tengkuk dan pinggang.
• Kulit kering.
•'Muscle spasms' waktu tidur/jaga.
• Perut berangin.
• Sakit kepala/migraine.
• Perasaan mudah marah.
• Hilang selera makan.
• Hilang/kurang nafsu seks
• ketidakselesaan badan.





my personal ig @nurfarhan.aan

Copyright © Design by nurfarhan