STATUS UPDATED!
Assalamualaikum...Jom sama sama berdoa untuk saudara islam kita yg ditindas.. Pray for ALEPPO..Pray for GAZA..
cik aan: Slmat hari rayer.. 2015

Menu

Tuesday, November 24, 2015

Slmat hari rayer.. 2015


Assalamualaikum mr.blog..
Mcm biasa la time xde kje ni.. nk menaip skit ...kli ni nk throwback psal hri raya thn ni ...^_^

raya kli ni rse mcm lgi special hihi... 
Sbb ape yg special tuh... ?? 
First nk say Alhamdulillah... sbb Allah dah kurniakan hrta x ternilai.. harta dunia akhirat.. syukur..

Yippie rye thn ni da bergelar ibu.. dgn kehadiran seorang khalifah Allah bernama Muhammad imn danish.. :)
Jadi..thn ni rayer bertiga la.. ngee.. thn lps pun raye bertiga gk tpi dlm perut.. yg nih da kluar da..
Raya pertama la buat si iman danish..

Raya thn ni pun nk jugak bju sedondon ank brank ...
Pilih kler royal blue... mula 2 order bju mlyu romper dlm instagram utk si imn danish .. lps 2 minggu org tu pulang blik duit ..dia ckp tkut supplier xsempat nk buat... umm..nk buat cmne da xde rezeki.. xpela kita xmrh pun..sbb budk tu okay je sopan ..at least dia inform awl n cept2 pulang duit.. siap byk kli say sorry... it's okay la .. xperlu la nk mrh org kn.. hihi.. 

Last 2 bju raya iman beli kat karnival jualan hri rye kat Terengganu Trade City... nsib ade bju mlyu bb.. 
Ummi si iman plak beli online je.. simple je jubah abaya kosong... hrga pun okay..n shawl raya beli dlm instagram ...Abis nk beli online...!!! 
Haa..haa.. 
Daddy si imn plak bkn main beli bju Melayu Aaron Aziz tuh ....!! Brape kdai cri bju melayu dia..mengalahkn ummi iman ... kita ikut ja dia.. last2 berkenan juga dihati .. kat jakel dataran austin ... kain pun ok..  Lps rye dia ckp ape.. nnti klau nk cri bju melayu cari kat jakel je la.. hihihi..nmpk sngt suka ngan bju mlyu tu... :)))) geli hti kita.. 

Da settle bju raya daddy imn.. msuk plak kedai anakku..cri bju rye si imn .. blh thn juga mhl.. mcm jnma bb kiko...nsib ade diskaun... haha..

Thn ni pgi rayer dirumah belah perempuan..hii...😃😃😃
Nsib la dpt org terengganu kn.. 
Dekat je.. ^_^ 

Sesi bermaaf maafan ..hihi








^_^ 
Selamat Hari Raya
&
# jgn lupa saudara kita yg dlm kesusahan..sedang kita bersuka ria tpi ada yg sedang beduka.. doakanlah mereka...





my personal ig @nurfarhan.aan

Copyright © Design by nurfarhan