STATUS UPDATED!
Assalamualaikum...Jom sama sama berdoa untuk saudara islam kita yg ditindas.. Pray for ALEPPO..Pray for GAZA..
cik aan: May 2015

Menu

Tuesday, May 5, 2015

Photoshoot Family

   
Assalamualaikum  👀👀 


Hai cik blog.. lme xjumpa..  maaf ler bz memanjang.. He..biasala bila ada ank ni... xdpt ler nk berblog slalu..

Rindu mau mengarang.. ^_^
Hari nih nk throwback psal photoshoot family date 5.5.2015...

Ngidam nk photoshoot .. sbb time preggy dlu xdpt la nk berfoto nih sbb pjj ngan husbnd.. bby da kuar bru jumpa husband..ayat pasrah ..wee..
Arrr..xmau sedih2...
----------------------------------------------------
Haa..First start nk buat photoshoot nih msti la kena cri phtographer kn.. so time duk relax ni ..si iman comel dah tdo..buka la fb.. bukak group mua... trgganu sbb kita join dlu mau cri utk mekap time khwin.. now berguna juga.. tgh duk scroll group aih terbaca la satu post ni ..promosi photoshoot RM50!!!!... murahnyer..kita pun tunggu ape lgi whatsapp en.suami suwh tnye encik photographer tu..  dah set date.. syukur...hihi... gmbr blh tahan la.. sbb tu book terus..
***photographer lelaki ..tpi last2 bgtau ank buah dia akn buat photoshoot.. yg dtg perempuan..xingt nme ..fb pun xtau sbb xsmpt nk borak2 sngt.. dia byk snap pic je ... si imn plak nk tdo..asyik nngis je.. tu xsmpt nk kenal2...

Nak photoshoot so crilah mua jugak bjet dlm 80 je... dpt !!!  make up simple je ....request ngan mua tu xnk pkai fake eyelash...

Barang brg utk photoshoot semua dah ade kecuali bju en.suamj..bju imn dan belon..Encik suamI blik cuti dri srwk bru la dpt pi cri... Da settle semua lega. Aku pun xde la bju cecantik sangt.. pkai bju yg dah ade je. Just beli flower crown from ig.. jimat..:))

Ok.. bwh ni antara brg2 yg diguna mse photoshoot tu...
*alas kain duduk
*teddy bear ( pinjam)
*bkul buah ( bkul hntaran tunang) hi
*belon gas ( love shape )
*blackboard - 3 pcs
*bunga tgn ( time smbut mnntu)
* frame picture









Okay kat ats tu la brg 2 yg diguna.. simple je... ^_^
Kat bwh ni plak antara gmbr photoshoot ... 
simple but nice... 









So done for photoshoot family..
Alhamdulillah...
Cuma blum cuci lgi buat album.. 
InsyaAllah.. soon ^_^

#tq ye my husband sbb sponsor semuanya...

❤❤❤




       


my personal ig @nurfarhan.aan

Copyright © Design by nurfarhan