STATUS UPDATED!
Assalamualaikum...Jom sama sama berdoa untuk saudara islam kita yg ditindas.. Pray for ALEPPO..Pray for GAZA..
cik aan: kesabaran dalam sebuah penantian

Menu

Tuesday, March 10, 2015

kesabaran dalam sebuah penantian

Hye... new year and new story!!!!
Da masuk 2012 da...
Haaa..umur da mkin naik... Alahai... da masuk umur 2* da pun...
Hihi.. xpe masih 20-an kn...
Ada apa dengan 2012 ni.. he
Ok..aku dah ada kje bru..alhamdulillah
Kje biasa je ..
nk kje gji mhl.. pi interview..snyap je.. Xpe..next time try lagi.. insyaAllah xkn putus asa..Mybe bkn rezeki aku...
Thn lps rse hepi sngt sbb si dia dtg raya umh.. bila cuti je dtg umh jumpa aku..
Rse bhgia sbb blh jumpa dia...n moga allah sentiasa redha dgn perhubungan kami.. Aku sentiasa berdoa kpd- Nya agar jumpa jodoh yg baik..t.kasih ya allah..
Thn ni kami ada bincang nk bertunang..
Kami pun da lme kwn since
2009 lagi... hepi sngt time ni..
Bila bincang psal engagement ..mcm 2 la duk pkir .. first duit... second tarikh.
Aku nk mjlis bertunang yg simple je..
Hantaran pun rancang nk buat sendiri..
Tarikh kitorang bincang nk buat bln 9 mse bezday aku... he.. *senang nk ingt tarikh..
Dalam suka ada duka...
Mcm tu la hidup..
Allah adalah sebaik baik perancang...
Allah yang Maha mengetahui apa yg terbaik untuk hambaNya...

Tahun 2012 juga menjadi saat yg mencabar dalam hidup aku,
saat di mana pada bulan jun 2012 *9 jun 2012*
apih terpaksa pi training latihan polis di ayer hitam negeri sembilan..
@ pulapol ayer hitam for 6 months..lama nyer !!
dia bgitau ybe xdapat call or contact hari2 da mcm dlu..
aku ape lagi ...sedihnya hati ni...
sedih sangat rase... :(
dan kami terpksa tunda engagement kami...
dah xde rezeki utk kami engage thiz year...
kecewanya hati... tapi nk buat cmne..
ada rezeki yg bgus utk dia...so aku tumpang hepi,,
dan aku akan slalu support dia..even tersngt berat hati nk lepaskan dia ..
dan dia mybe xdpt balik raya,,n xdpt la dtg beraya umh aku...
mungkin hari hari seterusnya aku kelihatan hepi..
but deep in my heart.. i just feel unhappy,,, 
*muka je hepi :) ,,, dlm hati :(
apepun i wish all the best for him
good luck awak... sme2 bersabar dgn dugaan ni,,,
mungkin ada hikmah disebaliknya,,,, InsyaAllah..

my personal ig @nurfarhan.aan

Copyright © Design by nurfarhan