STATUS UPDATED!
Assalamualaikum...Jom sama sama berdoa untuk saudara islam kita yg ditindas.. Pray for ALEPPO..Pray for GAZA..
cik aan: K.a.w.a.n- o.k

Menu

Friday, October 18, 2013

K.a.w.a.n- o.k


 


sambungan....~~~

Malu sngt...
psal smlm.... 
Hee...
Xpe la ..nk buat cmne.. 
Niat aku nk kwn je ngan budk lelaki tu...
harap dia x slh fhm... mmm... :(
class..class ..class..finally weekend.. 
blh la rehat2...he... yippie..

kwn2 da kuar...time ni tinggal la aku sorg kat umh..
 xde ape la nk buat ... bju da bsuh.. assignment pun da siap... smua da settle .. umm ..baring2 atas ktil main hnset...
tertengok la plak satu no ni...
bisik hati.... try la call... umm.. blh ke?..
nak call tu adalah melebihi taknak..hee...
mkna nyer nk call jugak la kn kn kn..
... last last ..cll jugak...
um... dup dap dup dap..tunggu budk llki tu angkat... 
huu.. tetiba dgr satu suara... suara mcm bru bngun tdo pun ade..  
hee.. dia angkat la call aku..terasa sedikit hepi n takut n nervous ...semua la ada..
aku just nk tnye khabar dia... umm ptut la suara dia mcm tu...rupanya dia skit kple.... aku pun xnk la ganggu dia..ok.. aku pun just suruh dia mkn ubt...tu je la.. :)..
hrp dia cpt sembuh...
beberapa hari kemudian .. dia ada msj..ckp thnks sbb amik berat psl dia... hee ..aku pun blas la ..ckp ok je..
umm..aku just hrp dia x slh fhm... aku nk kwn je...
 tu jer bnde yg aku asyik ulang dlm hti... aku hrp dia pun sma... 
dan aku xnk fikir jauh2...
biarlah sekadar kawan ~~~.

my personal ig @nurfarhan.aan

Copyright © Design by nurfarhan