STATUS UPDATED!
Assalamualaikum...Jom sama sama berdoa untuk saudara islam kita yg ditindas.. Pray for ALEPPO..Pray for GAZA..
cik aan: Hadiah

Menu

Saturday, October 19, 2013

Hadiah





Alhamdulillaah.. Thn 2009 telah berakhir.... Walaupun pelbagai dugaan melanda..akhirnya aku berjaya mengharunginya..

New year... 2010.. waa... da masuk tahun akhir   rupanya.. thn akhir ni perlu lebih lagi usaha.. dan aku ambil keputusan untuk stay kat asrama... Sebenarnya tinggal kat hostel mmg xsyok..xde privacy...  tapi aku kena jugak hadapi... aku ada bgitau budak lelaki tu yg aku da msuk asrama... Kami slalu je msj mcm biasa..  kdg dia kje mlm.. xdpt la nk msj dgn dia..
Aku plak bz dgn assignment... Subjek pun mkin susah.tapi dia slalu bgi semangat.. 
Hihi... bestnya rse bila ada org ambil berat mcm ni.... Mcm dilamun cinta plak... mmm..
Adakah???.....

Cik aan oii... wake up
.. wake up...  jgn tertido dalam angan2 ok..
Sabar yee... byk lagi bnde nk pikir ni..

Itulah org ckp..lelaki ngan perempuan ni xleh kwn rapat sngt..nnti mula la timbul perasaan suka hati..hihihi... 
Tapi ikhlas dari hati aku.. "aku suka dia"
.. Slalu bgi aku semangat..nasihat..  ^_^ thnkS yer..

Sem akhir....Debor debor...
Nk habis da pengajian aku ni... Agi 6 months !!!
skrang Aku bz Sngt .. xslalu dpt msj ngan dia... time aku free dia plak keje...umm..hadapilah semua ni...
Aik...rindu la tu... ngee... :)
Rse dia pun rindu gk kut.. -perasan-

Waa... last sem ni buat aku semakin teruja plak... apa bnde ehh... ?? Hihi..
Sebenarnya aku dpt present dri dia.. excited sngt tiMe tuh.. yerla terima bungkusan after abiz Class... hti girang gembira... SENYUM SOKMO LA NNTI...^_^
Tpi xnk cter ar hdiah apa...  Di -secret- kn... 
Apepun.. t.ksih awk.. xtau nk ckp ape.. mMg best sngt perasaan tuh... 

Akhirnya... 2010 berakhir melabuhkan tirai dengan ucapan alhamdulillaah...

Alhamdulillah utk segalanya...
Alhamdulillah kerana telah berjaya menamatkan pengajian...
dan aku bersyukur kerana Dia masih ada utk aku... *_*...

my personal ig @nurfarhan.aan

Copyright © Design by nurfarhan