STATUS UPDATED!
Assalamualaikum...Jom sama sama berdoa untuk saudara islam kita yg ditindas.. Pray for ALEPPO..Pray for GAZA..
cik aan: December 2013

Menu

Wednesday, December 18, 2013

about me - aan♥


aѕѕalaмυalaιĸυм
〰〰〰〰〰〰〰〰
short story about me...
  • Simple name Nur farhan, boleh panggil aan, asal dari  K.trgganu, Status married !!! Cinta halal kepada  Mohd al-hafiz dan now da update status as ummi alhamdulillah ~ ~ ~
  • Fulltime housewife, part time blogger dan sekarang ada online business, blh view IG @sendayutinggi_beauty dan view ruangan pengedar sendayu tinggi  dlm blog aan ni. Aan Start aktiviti berblog ni dlm thn 2010..masa tu masih belajar di kolej.
  • Dulu rasa rajin sangat nak berblog ni tapi sekarang bukan slalu da blh update post blog ,  kenapa ? sebabnya now da jadi isteri dan ummi orang.. jadi masa tu lebih tertumpu pada suami dan ank tersyg..hehe.. Tapi aan still in love with dunia blog ...InsyaAllah aan xkn sesekali tinggalkan dunia blog ni.
  • Aan suka berblog sbb boleh typing apa shje yang kita suka atau minat dan juga jadikan blog ni sebagai memories aan yang bertaip..hihi.. Blog aan ni sebenarnya mengenai kehidupan personal aan,pengalaman, aktiviti , ada juga sharing mengenai ilmu,tips, review produk, resepi dan bisnes online. 

          Note 💌
  • Ini blog saya.. ikut suka la aan nak taip apa pun..hehe.. 
  • Blog ini Tidak melibatkan sebarang benda yang berunsur negatif 
blogger aan❤
www.nurfahan-aan.com 
               

Sunday, December 15, 2013

kasih sayang




Kasih syg itu adalah dari Allah s.w.t.. Diciptakan manusia adalah utk saling menyayangi.. bkn utk bermusuhan atau utk membenci.... 
Memang hidup tak seindah dan tak sesempurna kisah dongeng dalam novel-novel islamik.
Tapi sekurang kurangnya ..aku mahu cuba untuk menjadi yang terbaik 
dalam kisah hidup aku sendiri 


Bisikan Nurani ku








Mohonlah pada yang maha Mendengar ..
Ya allah..Ya Tuhanku...
Sesungguhnya Engkau Maha Mendengar....
Dengan nama  Allah yang Maha Pengasih..
Lagi Maha Penyayang..

Ya Allah
Seandainya telah Engkau catatkan ..
Dia millikku..tercipta buatku..
Satukanlah hatinya dengan hatiku..
Titipkanlah kebahagiaan antara kami
Agar kemesraan itu abadi..

Ya Allah..
ya tuhanku yang Maha Mengasihani..
Seiringkanlah kami melayari hidup ini
Ketepian yang sejahtera dan abadi..
Maka Jodohkanlah Kami...

my personal ig @nurfarhan.aan

Copyright © Design by nurfarhan